haf 28 Οκτωβρίου 2015 #1 Share 28 Οκτωβρίου 2015 Αποφάσισα να φτιάξω μόνος μου ένα έπιπλο για το 200λιτρων ενυδρείο μου.. Αφού είδα πολλά σχέδια στο internet ξεκίνησα... Αποφάσισα να κάνω αυτό το σχέδιο.. 4 χοντρά ξύλα που ουσιαστικά στηρίζουν το ενυδρείο πλαισιωμένο τα περιφερειακά στηρίγματα. Μετά έβαλα τα δυο πλαϊνά ξύλα.. 28" Ελατακι Και ξεκίνησα κατόπιν το καπάκι.. Έβαλα την πλάτη και το πάτωμα και το μονωσα.. Ξεκίνησα τρίψιμο και στοκαρισμα τις λεπτομέρειες.. Το ξύλα από Praktiker/Leroy Ελατακι Κόστος περίπου 100€ Ετοιμάζω και τα ποτάκια από μασίφ Ελατακι.. Και κατόπιν βάψιμο.. Sent from my iPad using Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστας Τ 28 Οκτωβρίου 2015 #2 Share 28 Οκτωβρίου 2015 γεια στα χερια σου. πολυ ομορφο αποτελεσμα.αρχοντικο Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilis4x4 29 Οκτωβρίου 2015 #3 Share 29 Οκτωβρίου 2015 Αν και δεν ειναι του γουστου μου, Μπραβο σου πολυ καλη δουλεια και γερη κατασκευη Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 29 Οκτωβρίου 2015 #4 Share 29 Οκτωβρίου 2015 Μπραβο φιλε μου,πολυ καλη κατασκευη. Ερωτηση,η πλατη τι είναι?μασιφ,χαρμποτ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
baggos777777 29 Οκτωβρίου 2015 #5 Share 29 Οκτωβρίου 2015 Μπράβο σου φίλε είναι φοβερή η κατασκευή σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
george13 29 Οκτωβρίου 2015 #6 Share 29 Οκτωβρίου 2015 ένα μπράβο και απο εμένα πολύ καλή δουλειά . θα γίνει πολύ όμορφο . Link to comment Share on other sites More sharing options...
takis_gt 29 Οκτωβρίου 2015 #7 Share 29 Οκτωβρίου 2015 (edited) Πολύ καλή και στιβαρή κατασκευή. Το αισθητικό μέρος είναι καθαρά υποκειμενικό Μπράβο φίλε μου Ερωτηση,η πλατη τι είναι?μασιφ,χαρμποτ? Αυτη την απορία την έχω και εγώ Έγινε επεξεργασία 29 Οκτωβρίου 2015 - takis_gt 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
haf 29 Οκτωβρίου 2015 Author #8 Share 29 Οκτωβρίου 2015 (edited) Μπήκαν και οι πόρτες.. Τρίψιμο, βάψιμο, πόμολα και έτοιμο.. Η πλάτη είναι κόντρα πλακέ 4" Sent from my iPad using Tapatalk Έγινε επεξεργασία 29 Οκτωβρίου 2015 - haf 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 29 Οκτωβρίου 2015 #9 Share 29 Οκτωβρίου 2015 Παντος αν τα λιτρα σου ηταν περισσοτερα ,την κατασκευη εγω τουλλαχιστον,θα την θεωρουσα προβληματικη.Γιατι πουθενα δεν εχει,την χιαστη στηριξη.Σε σωζουν τα σχετικα λιτρα,και τα χοντρα δοκαρια. Κατά τα αλλα είναι πανεμορφη κατασκευη,μπραβο σου και παλι Περιμενω να την δω τελειοποιημενη Link to comment Share on other sites More sharing options...
haf 29 Οκτωβρίου 2015 Author #10 Share 29 Οκτωβρίου 2015 Παντος αν τα λιτρα σου ηταν περισσοτερα ,την κατασκευη εγω τουλλαχιστον,θα την θεωρουσα προβληματικη.Γιατι πουθενα δεν εχει,την χιαστη στηριξη.Σε σωζουν τα σχετικα λιτρα,και τα χοντρα δοκαρια. Κατά τα αλλα είναι πανεμορφη κατασκευη,μπραβο σου και παλι Περιμενω να την δω τελειοποιημενη Αν έβαζα έστω και 50 λίτρα παραπάνω θα έβαζα και δυο extra εσωτερικά δοκάρια. Νομίζω ότι τώρα κρατάει άνετα τώρα τα κιλά αυτά. Sent from my iPad using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 29 Οκτωβρίου 2015 #11 Share 29 Οκτωβρίου 2015 Εχεις δικιο,ανετα θα κρατησει Link to comment Share on other sites More sharing options...
haf 30 Οκτωβρίου 2015 Author #12 Share 30 Οκτωβρίου 2015 Μετά το πρώτο χέρι λούστρο μαόνι Sent from my iPad using Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 30 Οκτωβρίου 2015 #13 Share 30 Οκτωβρίου 2015 Αστερι είναι,μπραβο φιλε μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
takis_gt 30 Οκτωβρίου 2015 #14 Share 30 Οκτωβρίου 2015 Πολυ ωραία δουλεια φίλε μου, Μπράβο Link to comment Share on other sites More sharing options...
dankannn 30 Οκτωβρίου 2015 #15 Share 30 Οκτωβρίου 2015 Ωραίος ο φίλος , γενικά δεν το έχεις κάνει στην τύχη αλλά ξέρεις από αυτά. Δουλεύεις γενικά το ξύλο και φαίνετε και από τα γωνιάσματα σου αλλά και το πόσο ωραία το επένδυσες + τις λαβίδες σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
haf 30 Οκτωβρίου 2015 Author #16 Share 30 Οκτωβρίου 2015 Ευχαριστώ όλους για τα καλά λόγια.. αλλά αυτό που θέλω να ανάδειξω πρωτίστως ότι με μεράκι όλα γίνονται και ας μην ξέρουμε, μαθαίνουμε από τους άλλους και γλιτώνουμε και χρήματα. Άσε που σου μένει η χαρά ότι είναι δικό σου δημιούργημα... Σαν κατασκευή δεν είναι δύσκολη αλλά χρειάζεσαι εργαλεία γιατί αυτά κάνουν τον μάστορα.. Sent from my iPad using Tapatalk 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος