johnnix 28 Οκτωβρίου 2015 #1 Share 28 Οκτωβρίου 2015 Καλησπέρα σε όλους, Θα ήθελα να μάθω κάθε πότε ταϊζετε τις γαρίδες σας. Εγώ έχω 8 και κάθε 3 μέρες περίπου ρίχνω μέσα μια ταμπλέτα Acti της Aquael ή TetraWafer ή 4-5 "μπιλάκια" Sera. Κάνω κάπου λάθος? Μήπως είνια πολύ το φαγητό? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 28 Οκτωβρίου 2015 #2 Share 28 Οκτωβρίου 2015 Το αντιθετο,λιγο ειναι. Εγω τις ταιζω καθημερινα με διαφορες τροφες για γαριδες. Θα πρεπει να ταιζονται καθημερινα οι γαριδες,οπως και τα ψαρια. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnbaggios 28 Οκτωβρίου 2015 #3 Share 28 Οκτωβρίου 2015 Εγω δυο φορες τη μερα από λιγο,μπαλακια της σερρα κ είναι όλα "κομπλε". Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnnix 29 Οκτωβρίου 2015 Author #4 Share 29 Οκτωβρίου 2015 Επειδή δεν "καθαρίζω" το ενυδρείο από τα διάφορα "σάπια" που κυκλοφορούν μέσα π.χ. φύλλα βλέπω ότι οι γαρίδες μου περνούν αρκετές ώρες επάνω σ' αυτά. Έχω για παράδειγμα μια ανούμπια η οποία μάκρυνε αρκετά και μοιραία έφυγε από το ξύλο και άπλωσε ρίζες στο βυθό, κάποια στιγμή άρχισε να σαπίζει το κομμάτι που "πατούσε" βυθό, δεν το έκοψα γιατί βλέπω ότι πάνε εκεί πάνω και τσιμπολογάνε συνέχεια. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι μα΄λλον έχουν συνέχεια κάτι να τρώνε γιαυτό ίσως θα ήταν καλύτερα να μην ρίχνω καθημερινά τροφή? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastaman 2 Νοεμβρίου 2015 #5 Share 2 Νοεμβρίου 2015 Πέρα από αυτά που λες οι γαρίδες τρώνε και όσα υπολλείματα τροφής πέσουν στο βυθό. Για ποιες γαρίδες μιλάμε όμως ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnnix 4 Νοεμβρίου 2015 Author #6 Share 4 Νοεμβρίου 2015 Αμάνο έχω .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
polyagkistro 4 Νοεμβρίου 2015 #7 Share 4 Νοεμβρίου 2015 τριμενο φυλαρακι καλης ποιοτητος ριξε και εισαι οκ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος