gyristroula 27 Οκτωβρίου 2015 #1 Share 27 Οκτωβρίου 2015 Καλησπέρα. Υπάρχει προφίλ για αυτό το φυτό ή ισχύει ό,τι για τις άλλες anubias; Στάλθηκε από το Lenovo A5500-H μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γρυμανελης 29 Οκτωβρίου 2015 #2 Share 29 Οκτωβρίου 2015 Αν και δεν ειμαι τόσο σίγουρος νομίζω πως ισχύει οτι και για τις άλλες... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 29 Οκτωβρίου 2015 #3 Share 29 Οκτωβρίου 2015 Καλησπέρα. Υπάρχει προφίλ για αυτό το φυτό ή ισχύει ό,τι για τις άλλες anubias; Στάλθηκε από το Lenovo A5500-H μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Τι εννοεις αν ισχυει οτι ισχυει για τις αλλες;Τι ισχυει για τις αλλες; Στάλθηκε από το LG-P710 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 30 Οκτωβρίου 2015 #4 Share 30 Οκτωβρίου 2015 Ναι ισχυει οτι και για τις αλλες ανουμπιες,ολα τα ειδη της εχουν τις ιδιες απαιτησεις και ολες πρεπει να δενονται σε πετρες και ξυλα. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος