Diinekis 24 Οκτωβρίου 2015 #1 Share 24 Οκτωβρίου 2015 (edited) Σε λίγους μήνες που θα μετακομίσω σε καινούριο μεγαλύτερο σπίτι, θα βάλω μπρος τη δημιουργία κιχλιδοενυδρειου.Δεν έχω καταλήξει ακόμα στο τι στήσιμο θα κάνω,έχω διάφορες ιδέες στο μυαλό μου, αλλά σκέφτομαι για κάτι γύρω στα 400 λίτρα και αυλονακαρες.Αν κάποιος συνφορουμιτης είναι Θεσσαλονικιός και γνωρίζει μαγαζιά που έχουν αυτά τα όμορφα ψάρια, ας πει κάποια ονόματα για να πάω ο ίδιος και να τα τσεκάρω. Έγινε επεξεργασία 24 Οκτωβρίου 2015 - Diinekis Link to comment Share on other sites More sharing options...
saxlina 24 Οκτωβρίου 2015 #2 Share 24 Οκτωβρίου 2015 Φέρνει το quiko,αλλά δεν είναι και ότι καλύτερο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnbaggios 25 Οκτωβρίου 2015 #3 Share 25 Οκτωβρίου 2015 Κατα διαστηματα ολοι φερνουν,ακομη κ τα μικρα συνοικιακα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diinekis 25 Οκτωβρίου 2015 Author #4 Share 25 Οκτωβρίου 2015 Εδώ κοντά τον Αμαζόνιο αλλά δεν έτυχε να δω.άλλες κιχλιδες βέβαια είχε αρκετές. Link to comment Share on other sites More sharing options...
orfeys 31 Οκτωβρίου 2015 #5 Share 31 Οκτωβρίου 2015 2 μαγαζιά που γνωρίζω ότι είχαν και παραλαβές αυτές τις μέρες ειναι το aquavivere και το bluefish aquariums. Τσέκαρε τα!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diinekis 1 Νοεμβρίου 2015 Author #6 Share 1 Νοεμβρίου 2015 Θα τα τσεκαρω φιλε μου-ευχαριστω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος