dimos 22 Οκτωβρίου 2015 #26 Share 22 Οκτωβρίου 2015 Το kh δεν ειναι κατι που αλλαζει οποτε ειναι ενας σταθερος παραγοντας ...εγω εχω ph 7 kh 15 οποτε ξερω οτι το co2 στο ενυδρειο ειναι 45ppm τι ποιο αξιοπιστο απο αυτο .....αν μου βρεις ποιο αξιοπιστο τροπο μετρησης πες το μου κι εμενα να τον μαθω Link to comment Share on other sites More sharing options...
nicpapa 22 Οκτωβρίου 2015 #27 Share 22 Οκτωβρίου 2015 (edited) Το kh δεν ειναι κατι που αλλαζει οποτε ειναι ενας σταθερος παραγοντας ...εγω εχω ph 7 kh 15 οποτε ξερω οτι το co2 στο ενυδρειο ειναι 45ppm τι ποιο αξιοπιστο απο αυτο .....αν μου βρεις ποιο αξιοπιστο τροπο μετρησης πες το μου κι εμενα να τον μαθω Δεν μπορω να κατσω τωρα να το αναλυσω.. Κανε μια αναζητηση στο φορουμ ή στο thekrib και πες μου . Ο πινακας ισχυει μονο κατω απο υπο προυποθεσεις. Τωρα για το το μετρημα , συνδιασμος ολων και περισσοτερο παρατηριτικοτητα. Έγινε επεξεργασία 22 Οκτωβρίου 2015 - nicpapa Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReaperX 22 Οκτωβρίου 2015 #28 Share 22 Οκτωβρίου 2015 Πάντως κι εγώ 24ωρο το τρέχω με 60 φυσαλλίδες το λεπτό. Το drop check είναι πάντα πράσινο (ίδια απόχρωση) και όποτε έχω κάνει μετρήσεις νερού,ακόμα και πριν ανάψουν τα φώτα που έχει τρέξει κάμποσες ώρες,το ph το βρίσκω ίδιο.Άντε να υπάρχει μια απόκλιση μέγιστο 0,2 λόγω των χρωμάτων του τεστ. Και να σημειώσω ότι έχω μηδενική ανατάραξη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimos 23 Οκτωβρίου 2015 #29 Share 23 Οκτωβρίου 2015 (edited) nicpapa δεν θα πω το αντιθετο αλλα πρεπει να ειμαδτε ειμαστε λιγο απλοι στην προσεγγιση μας ....αν κοιταμε αυτες τις τιμες που αναφερω ....τα φυτα μας αναπτυσονται ιακανοποιητικα....δεν προκυπτουν σημαντικα θεματα με αλγες και βλεπουμε οτι τα ψαρακια μας δεν δειχνουν τασεις δυσφοριας απο την συγκεντρωση του c02 τοτε δεν χρειαζεται να κανουμε αναλυσεις επι των αναλυσεων για να βγαλουμε μια τιμη με ακριβεια δεκαδικου.....αυτο κατα την ταπεινη μου αποψη ειναι αποπροσανατολισμος απο το κυριος θεμα που για μενα ειναι η απολαυση και η δημιουργια ενος βιωσιμου τοπιου στα ματια μου Έγινε επεξεργασία 23 Οκτωβρίου 2015 - dimos Link to comment Share on other sites More sharing options...
takis_gt 27 Οκτωβρίου 2015 #30 Share 27 Οκτωβρίου 2015 Εσένα που το ανοιγοκλεινεις , βλεπεις την ιδια παροχη co2? Χθες το CO2 δούλευε κανονικά, σήμερα γύρισα σπίτι και δεν βλέπω φυσαλιδες. Αδειασε η μπουκάλα, την άλλαξα και όλα όπως πριν, οπως καταλαβαίνεις ίσως να είμαι απο τους τυχερούς που τα μανόμετρα μου δουλεύουν το ίδιο μέχρι τέλος Link to comment Share on other sites More sharing options...
nicpapa 27 Οκτωβρίου 2015 #31 Share 27 Οκτωβρίου 2015 Ισως εισαι απο του τυχερους. Τι μετρητη φυσαλιδων εχεις? Και εγω τωρα που αλλαξα μικρομετρικη νομιζω πως το βλέπω σταθερο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 27 Οκτωβρίου 2015 #32 Share 27 Οκτωβρίου 2015 Και μενα σταθερο ειναι ρε παιδια,μεχρι να τελειωσει η μπουκαλα δεν αλλαζουν οι φυσαλιδες που ριχνω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nicpapa 27 Οκτωβρίου 2015 #33 Share 27 Οκτωβρίου 2015 Και μενα σταθερο ειναι ρε παιδια,μεχρι να τελειωσει η μπουκαλα δεν αλλαζουν οι φυσαλιδες που ριχνω. Κωστα σε συνεχομενο , θα ειναι σταθερο. Εγω μιλαω για ηλεκτροβανα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 27 Οκτωβρίου 2015 #34 Share 27 Οκτωβρίου 2015 Εγω καταλαβα ρε συ,οτι οταν τελειωνει η μπουκαλα αλλαζει και η ροη,γιατι αν οντως καταλαβα σωστα,εμενα δεν αλλαζει κατι μεχρι να τελειωσει η μπουκαλα. Αν καταλαβα λαθος,τοτε ακυρο το σχολιο Link to comment Share on other sites More sharing options...
nicpapa 27 Οκτωβρίου 2015 #35 Share 27 Οκτωβρίου 2015 Εγω καταλαβα ρε συ,οτι οταν τελειωνει η μπουκαλα αλλαζει και η ροη,γιατι αν οντως καταλαβα σωστα,εμενα δεν αλλαζει κατι μεχρι να τελειωσει η μπουκαλα. Αν καταλαβα λαθος,τοτε ακυρο το σχολιο Λαθος καταλαβες... Εγω αναφερω σε χρηση ηλεκτρομαγνητικης,. και η διαφορα φαινεται καθε φορα που ανοιγει. Και οταν τελειωνει κανονικα αλλαζει η ροη αφου μειωνεται η πιεση στην μπουκαλα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 27 Οκτωβρίου 2015 #36 Share 27 Οκτωβρίου 2015 Ε ενταξει αφου λες για ηλεκτρομαγνητικη,ακυρο το ποστ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος