teoxan 21 Οκτωβρίου 2015 #1 Share 21 Οκτωβρίου 2015 Χαζεύοντας στο ιντερνετ, βρήκα την ιστοσελίδα αυτου του τύπου που με το γιο του έφτιαξαν ενα καταπληκτικό reef μονο με lps και soft κοραλλια. Αν και είναι στα αγγλικά, νομίζω οτι αξίζει να το δείτε. Εχει και αναλυτική παρουσίαση εξοπλισμού και χρονολόγιο. http://azarmi.com/reef/profile.html 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilis4x4 21 Οκτωβρίου 2015 #2 Share 21 Οκτωβρίου 2015 Οντως Υπεροχο Θοδωρη με πολυ χρησιμες πληροφοριες Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 21 Οκτωβρίου 2015 #3 Share 21 Οκτωβρίου 2015 Οντως πολυ ομορφο τεο μου,αν εχουν μερακι μεσα ολα τα ενυδρεια ειναι στολιδια Link to comment Share on other sites More sharing options...
baggos777777 21 Οκτωβρίου 2015 #4 Share 21 Οκτωβρίου 2015 Πάρα πολύ καλό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanaGreco 21 Οκτωβρίου 2015 #5 Share 21 Οκτωβρίου 2015 Σχεδόν τέλειο για μένα. Είδατε την xenia? Και εμείς την έχουμε για κλοτσιές 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 21 Οκτωβρίου 2015 #6 Share 21 Οκτωβρίου 2015 (edited) Χαχαχαχα! Ελατε, παραδεχτειτε το, ο ανθρωπος ηθελε να κανει φυτεμενο ενυδρειο αλλα ειχε προχειρα τα κοραλλια! Στάλθηκε από το LG-P710 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Έγινε επεξεργασία 21 Οκτωβρίου 2015 - Sturm 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος