dimitris76 21 Οκτωβρίου 2015 #1 Share 21 Οκτωβρίου 2015 Λογω διαρροης που ειχα στο παλιο μου ενυδρειο αναγκαστικα να αγορασω αμεσα ενα καινουριο. Τα λιτρα του ειναι 125 και το φωτιστικο που εχει ειναι με δυο λαμπες Τ5. Ετσι αρχικα εβαλα 1 24W Blue plus και 1 24w aquablespecial (και οι δυο ati). O φωτισμος ειναι ομορφος παρολα αυτα νομιζω λιγος για το reefaki μου που ειναι μεσαιων απαιτησεων. Ετσι λεω να προσθεσω δυο ακομα τ5 λαμπες απο 24w καθε μια. Πανω σε αυτο θα ηθελα τις γνωμες σας. Δεν ξερω ποιος ειναι ο καταλληλος συνδιασμος ετσι ωστε να αγορασω τις 2 ακομα λαμπες, και με ποια σειρα θα μπορουσα να τις βαλω απο μπροστα προς τα πισω. Το σιγουρο παντως ειναι πως θα ειναι και αυτες ΑΤΙ. Θα χαρω πολυ να μου πειτε ιδεες-προτασεις.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilis4x4 21 Οκτωβρίου 2015 #2 Share 21 Οκτωβρίου 2015 (edited) Tι φωτιστικο εχεις; Εγω στη θεση σου θα εβαζα μια coral plus και μια blue plus ακομα Θα εχεις ενα τονο προς το μπλε με αυτο τον συνδυασμο Αλλιως μια coral plus και μια ακτινικη κι αυτος πολυ καλος συνδυασμος Με το δευτερο φωτιστικο μπορεις να κανεις προσομοιωση ανατολης-δυσης μια ωρα πριν και μια ωρα μετα Παντως για τα λιτρα σου με κοραλλια χαμηλων απαιτησεων οπως αναφερεις ισως και να μην το χρειαζοσουν το δευτερο φωτιστικο Έγινε επεξεργασία 21 Οκτωβρίου 2015 - vasilis4x4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
submarine1981 21 Οκτωβρίου 2015 #3 Share 21 Οκτωβρίου 2015 Αμα έχεις χαμηλων απαιτήσεων κοράλλια πιθανών να μην χρειαστείς. Μείνε έτσι και βλέπεις πως θα πάει. Αμα είχες sps τότε θα έπρεπε να ανέβενες σε watt Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan_Oz 21 Οκτωβρίου 2015 #4 Share 21 Οκτωβρίου 2015 στο μάτι σου αρέσει να μπλεδίζει πολύ ή όχι?? εαν ναι θα σου έλεγα 2χ blue plus, 1x actinc & 1x coral plus εαν σου αρέσει το λευκό look παίξε με 2 blue plus και 2 coral plus η σειρά δε νομίζω οτι έχει σημασία. λένε οτι η πρώτη λαμπα που βάζεις σου δείνει το χρώμα στο μάτι αλλα απο τη δικιά μου εμπειρία δεν είμαι σίγουρος οτι συμβαίνει αυτό. σε κάθε περίπτωση απο φάσμα και ένταση θα είσαι καλυμμένος Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris76 21 Οκτωβρίου 2015 Author #5 Share 21 Οκτωβρίου 2015 Ευχαριστω παιδια για τις απαντησεις. Με δεδομενο οτι εχω ηδη μια μπλε και μια λευκη λαμπα και το αποτελεσμα δεν με "χαλαει" η θα μεινω ετσι για αρχη η θα βαλω και μια coral plus... Eιμαι σε σκεψη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος