ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ 11 Δεκεμβρίου 2015 #101 Share 11 Δεκεμβρίου 2015 Έφτασαν έφτασαν! Κάποια τα έχω υποσχεθεί σε φίλους και για τα υπόλοιπα θ' ανεβάσω αγγελία από βδομάδα. Ωραία κρατα μου ένα με διχαλωτή ουρά!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kadmos 11 Δεκεμβρίου 2015 Author #102 Share 11 Δεκεμβρίου 2015 Διχαλωτή ουρά έχουν όλα Παρασκευά, διχαλωτή γλώσσα, κανένα. Είναι από σπίτι. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kadmos 14 Δεκεμβρίου 2015 Author #103 Share 14 Δεκεμβρίου 2015 (edited) Παιδιά ανέβασα αγγελία για τα ψαράκια http://www.aquazone.gr/forums/classifieds/item/3635-%CF%80%CF%89%CE%BB%CE%BF%CF%8D%CE%BD%CF%84%CE%B1%CE%B9-sturisoma-panamense/. Θα παρακαλέσω όσους δήλωσαν ενδιαφέρον όλο αυτό τον καιρό, να ενημερώσουν εκ νέου με πμ για το ενδιαφέρον τους. Γράφω εδώ, για να ενημερωθούν όλοι και να μην παραλείψω φίλους που έχουμε μιλήσει ήδη και υπάρχουν παρεξηγήσεις. Ευχαριστώ. Έγινε επεξεργασία 14 Δεκεμβρίου 2015 - kadmos Link to comment Share on other sites More sharing options...
xristosa 18 Μαρτίου 2017 #104 Share 18 Μαρτίου 2017 συγνώμη που επαναφέρω το θέμα μετά από τόσο καιρό αλλά επειδή βρίσκομαι και εγώ σε μια παρόμοια φάση (γέννησαν τα sturisoma μου) τι τάιζες τα μικρά;; έχω βάλει αγγούρι αλλά δεν πάνε καθόλου να φάνε,τους ρίχνω και τριμμένα φυλλαράκια σπιρουλινας αλλά δεν ξέρω αν τα τρώνε,εσύ τι τα τάιζες;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
kadmos 18 Μαρτίου 2017 Author #105 Share 18 Μαρτίου 2017 Kαλησπέρα @xristosa. Tον αρκετό πρώτο καιρό, έτρωγαν ποικιλία ξηρών με προτίμηση στις πιο "πράσινες". Τα έχεις σε γεννίστρα; Άνοιξε ένα νέο θέμα για παρακολουθήσουμε τη διαδικασία απ' την αρχή και να γίνει το καλύτερο δυνατό και με τις υπόλοιπες παραμέτρους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xristosa 18 Μαρτίου 2017 #106 Share 18 Μαρτίου 2017 τα έχω σε ενα 20λιτρο ενυδρειακι που το έστησα για αυτό τον λόγο,μέσα έχει μόνο θερμοστάτη και αεροφιλτρο Link to comment Share on other sites More sharing options...
kadmos 18 Μαρτίου 2017 Author #107 Share 18 Μαρτίου 2017 Το 20λιτρο βοηθάει στο να βρίσκουν εύκολα τη τροφή. Φρόντιζε να κάνεις συχνές αλλαγές αφού χρειάζονται συχνά ταΐσματα και ....υπομονή. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mpampis81 18 Μαρτίου 2017 #108 Share 18 Μαρτίου 2017 Μπράβο φίλε, πολύ όμορφα ψαράκια. Δυστυχώς δεν μου έζησαν, πιθανόν λόγω σκαλαριων... Link to comment Share on other sites More sharing options...
xristosa 18 Μαρτίου 2017 #109 Share 18 Μαρτίου 2017 δυστυχώς τα περισσότερα μου ψόφησαν,έμειναν καμιά 20ρια και τα έβαλα σε ένα μικρο με γαρίδες και galaxy που έχω,νομίζω πως είναι καλύτερα Link to comment Share on other sites More sharing options...
kadmos 18 Μαρτίου 2017 Author #110 Share 18 Μαρτίου 2017 πριν 2 ώρες, το μέλος mpampis81 έγραψε: Μπράβο φίλε, πολύ όμορφα ψαράκια. Δυστυχώς δεν μου έζησαν, πιθανόν λόγω σκαλαριων... Μάλλον τα σκαλάρια μεγάλωσαν και αγρίεψαν.... Κρίμα.... Μία ώρα πριν, το μέλος xristosa έγραψε: δυστυχώς τα περισσότερα μου ψόφησαν,έμειναν καμιά 20ρια και τα έβαλα σε ένα μικρο με γαρίδες και galaxy που έχω,νομίζω πως είναι καλύτερα Αν το ενυδρείο έχει άλγες, μπορεί να κρατήσεις κάποια. Διαφορετικά χρειάζεται "ελεγχόμενη" γυάλα γι' αυτή τη δουλειά, όπως βλέπεις στο θέμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xristosa 18 Μαρτίου 2017 #111 Share 18 Μαρτίου 2017 Τα ειχα σε ενυδρειο μονα τους και εκανα και αλλαγες καθε μερα,το ενυδρειο ειχε πιασει αυτη την χλαπατσα που πιάνουν τα νεα ενυδρεία και ειχαν πιασει και πολλά ψαράκια τετοιο πράγμα πάνω τους,ειχε κανει καμια 60-70ρια αυγα και γεννήθηκαν σχεδόν ολα αλλα καθε μέρα εβλεπα νεκρά ψαράκια,τα έβγαλα και τα έβαλα σε ενα μικρο ενυδρειο με γαρίδες και galaxy που εχω,το συγκεκριμένο τρεχει απο τον Αυγουστο,αν την βγάλουν καθαρή απο τα galaxy νομιζω θα έχουν πιο πολλές πιθανότητες να επιβιώσουν λογο του οτι εχει και αλγες να φάνε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexis Metaxa Kalamaras 19 Μαρτίου 2017 #112 Share 19 Μαρτίου 2017 δοκιμασε να βαλεις κροκο αυγου. Βραστο καλα κ μετα λιωσε τον κροκο με νερακι κ.ριξε λιγο να δεις... αν σου ζησουν θελω να μου κρατησεις!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος