vasilis4x4 18 Οκτωβρίου 2015 #1 Share 18 Οκτωβρίου 2015 (edited) Εδω και 2 μηνες εξαφανιζονται ως δια μαγειας ζωανθοι παραζωανθοι μπουτον πολυπς Το βραδυ με τα φωτα μια χαρα και την την αλλη μερα κομμενα κεφαλια Μεχρι που προχθες εξαφανιστηκε ενα βραχακι με σταρ πολυπς και ειδα αλλο ενα βραχακι με ξενια σε μια τρυπα βραχου σε ψηλο σημειο Ολα αρμονικα και ησυχα στο ενυδρειο δεν ειχα δει το παραμικρο μεχρι χθες το βραδυ Εκανα εφοδο και βλεπω ενα καβουρι 4εκ. περιπου Δεν προλαβα να το δω καλα, μου φανηκε ασπρο στο moonlight με καφε αποχρωσεις στις δαγκανες Το θεμα ειναι πως θα βγει τωρα, καμμια ιδεα;; Στην εφοδο επιασα και την γαριδα(peppermint) πανω σε ενα κοραλλι το οποιο μου εχει ασπρισει εδω και 2 μερες στις ακρες, τι παιζει τωρα; θα εχω θεμα και μ αυτη; Το κοραλι ειναι αυτο, η φωτο δεν ειναι και τοσο καλη Έγινε επεξεργασία 18 Οκτωβρίου 2015 - vasilis4x4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 18 Οκτωβρίου 2015 #2 Share 18 Οκτωβρίου 2015 Φοβαμαι μηπως ειναι κανα σκουλικη Βασιλη,βεβαια τον καβουρα βγαλτον. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilis4x4 18 Οκτωβρίου 2015 Author #3 Share 18 Οκτωβρίου 2015 Σκουληκι για τους ζωανθους; μπορει, κατι ειχε παρει το ματι μου σαν 40ποδαρουσα μικρο ομως Το καβουρι πως θα βγει;;;Εχει φωλια στο μεγαλυτερο κομματι βραχου 2,5κιλα, θα γινει παλι ανω-κατω το ενυδρειο Πανω που αρχισε να ηρεμει το ενυδρειο απο νιτρικα φωσφωρικα κυανο μου βγαινουν αλλα τωρα Ειμαι στο οριο....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fishbone! 18 Οκτωβρίου 2015 #4 Share 18 Οκτωβρίου 2015 Παγίδα Βασίλη ! Ποτήρι με γαρίδα μέσα και βραχακι να ανεβεί πανω στο στόμιο , να πέσει μέσα αλλά να μην μπορεί να βγει ! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fishbone! 18 Οκτωβρίου 2015 #5 Share 18 Οκτωβρίου 2015 Αλλιώς καυτό νερό με σωληνάκι στη φωλιά ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilis4x4 18 Οκτωβρίου 2015 Author #6 Share 18 Οκτωβρίου 2015 Η λυση της παγιδας Διονυση μου φαινεται πιο ευκολη.... Σκεφτηκα να βγαλω και τον βραχο σε ενα κουβα μηπως και πεσει αλλα φοβαμαι μην μου στεγνωσει Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 18 Οκτωβρίου 2015 #7 Share 18 Οκτωβρίου 2015 Οντως βασιλη,οπως το ειπε ο διονυσης,καλυτερη λυση η παγιδα φιλε Μην ταισεις και για 2-3 μερες να παει και πιο ευκολα οταν θα πεινασει. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastaman 19 Οκτωβρίου 2015 #8 Share 19 Οκτωβρίου 2015 ...και μην ξεχάσεις να βγάλεις φώτο γιατί είμαι περίεργος να το δω το "σύστημα". . . 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ 19 Οκτωβρίου 2015 #9 Share 19 Οκτωβρίου 2015 Τι περιπετειες που εχετε οι θαλασσινοι ρε παιδια..... Εννοειται πως περιμενουμε φωτο απο την παγιδα. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fishbone! 19 Οκτωβρίου 2015 #10 Share 19 Οκτωβρίου 2015 ...και μην ξεχάσεις να βγάλεις φώτο γιατί είμαι περίεργος να το δω το "σύστημα". . . Πάρε ένα μπυρόποτυρο !Πιες την μπίρα ! Βάλε και άλλη και ξαναπιες! Βάλε το άδειο ποτήρι στο ενυδρείο κοντά στη φωλιά δίπλα στ βράχο ώστε να μπορεί να ανεβεί να φάει την γαρυδα ! Αστα νιστικα να πεινάσουν 2-3 μέρες η με προσοχή μην πέφτει η τροφή κάτω ! Και όταν πιάσεις τον κάβουρα τον ψήνεις και πίνεις μπίρα ...... Για να τον θυμόμαστε !!!! 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilis4x4 19 Οκτωβρίου 2015 Author #11 Share 19 Οκτωβρίου 2015 Χαχαχα ρε με τον πονο μου παιζετε, κερναω μπυρες με καβουροσαλατα, ελατε Διονυση ο καβουρας εχει εξαφανιστει, το σκεφτομαι για την παγιδα, με εβαλε σε σκεψεις ο niknik, ισως να ειναι αλλος ο ενοχος Εν τω μεταξυ εχει γεμισει το ενυδρειο με απειρα σαλιγκαρακια τροχους απο γεννα και ειδα μερικα πανω στους ζωανθους 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 19 Οκτωβρίου 2015 #12 Share 19 Οκτωβρίου 2015 Ρε Βασιλη, φτιαξε εναν Αμαζονιο που ειναι το φυσικο σου περιβαλλον και ασε τα καβουρια και τα λοιπα τζαρτζαλα μαρτζαλα. Να ησυχασει το κεφαλι σου ρε φιλαρακι. Στάλθηκε από το LG-P710 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilis4x4 19 Οκτωβρίου 2015 Author #13 Share 19 Οκτωβρίου 2015 Ρε Βασιλη, φτιαξε εναν Αμαζονιο που ειναι το φυσικο σου περιβαλλον και ασε τα καβουρια και τα λοιπα τζαρτζαλα μαρτζαλα. Να ησυχασει το κεφαλι σου ρε φιλαρακι. Στάλθηκε από το LG-P710 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Xαχα, πως με καταλαβαινεις εσυ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
sailor247 19 Οκτωβρίου 2015 #14 Share 19 Οκτωβρίου 2015 Xαχα, πως με καταλαβαινεις εσυ; Μην ακούς τις σειρήνες Βασίλη!!!(Δεν εννοώ της δουλειάς του):lol:Είσαι ριφας εσύ.Άστον να λέει!!Στάλθηκε από το W910 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 19 Οκτωβρίου 2015 #15 Share 19 Οκτωβρίου 2015 (edited) Bασιλη, αγκαλιασε την σκοτεινη πλευρα... του Αμαζονιου! Έγινε επεξεργασία 19 Οκτωβρίου 2015 - Sturm 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 20 Οκτωβρίου 2015 #16 Share 20 Οκτωβρίου 2015 Βασιλαρε μην αγκαλιαζεις τιποτα που δεν εχει αλατι φιλε Ουτε καν το φαγητο! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 20 Οκτωβρίου 2015 #17 Share 20 Οκτωβρίου 2015 Βασιλαρε μην αγκαλιαζεις τιποτα που δεν εχει αλατι φιλε Ουτε καν το φαγητο! Μη λες πολλαααα! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 20 Οκτωβρίου 2015 #18 Share 20 Οκτωβρίου 2015 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAN 20 Οκτωβρίου 2015 #19 Share 20 Οκτωβρίου 2015 Η λυση της παγιδας Διονυση μου φαινεται πιο ευκολη.... Σκεφτηκα να βγαλω και τον βραχο σε ενα κουβα μηπως και πεσει αλλα φοβαμαι μην μου στεγνωσει Αν εχεις υπομονή η ιδανική λύση ειναι αυτή.. Αν ήμουν στην θέση σου θα ξήλωνα τον βράχο που ειναι και θα έβαζα ενα γρήγορο τέλος..... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος