montiliani 31 Οκτωβρίου 2015 #26 Share 31 Οκτωβρίου 2015 θα σου δωσω ενα παραδειγμα.. με οσμωση που ειχα πριν και μεμβρανη που ηθελε αλλαγη μιας και με 124 tds βρυσης η μεμβρανη εδινε tds 20 και .. βαζοντας και di επερνα tds 0 μιας και η νεα ρητινη κρατουσε οτι περναγε απο την μεμβρανη..ναι μεν εκανα την δουλεια μου για πολυ λιγο αλλα ειναι εντελως ασυμφορο γιατι αν η μεμβρανη δεν κραταει αυτα που πρεπει στο ποσοστο που ειπαμε εχει σαν αποτελεσμα να εξαντλει πολυ γρηγορα την ρητινη ετσι καθε φορα που εφτιαχνα νερο το tds μετα το di ανεβαινε..και αν δεν αλλαζα μεβρανη θα επρεπε συνεχεια να αλλαζω ρητινη.. αρα αν μετρησες tds μετα το di και η ρητινη ειναι καινουργια δεν μπορεις να ξερεις αν οντως ειναι οκ η μεμβρανη.. γιαυτο οποτε κατεβεις αθηνα και εχεις χρονο περνα να μετρησουμε το tds τις βρυσης σου και το tds μετα την μεμβρανη(και πριν το di) για να εισαι σιγουρος Link to comment Share on other sites More sharing options...
submarine1981 31 Οκτωβρίου 2015 Author #27 Share 31 Οκτωβρίου 2015 Κατάλαβα. Αυριο κατεβαίνω Αθήνα. Αν προλάβω θα συλλέξω δείγματα και θα τα κατεβάσω. Αν το κάνω θα σου στείλω ΠΜ να μου πεις που να βρεθούμε κλπ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanaGreco 31 Οκτωβρίου 2015 #28 Share 31 Οκτωβρίου 2015 Αρα εγώ χωρίς di που μου δίνει TDS στο 6 είμαι καλά ή να πάρω di να το πάω στο 0 ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
submarine1981 31 Οκτωβρίου 2015 Author #29 Share 31 Οκτωβρίου 2015 Καλή η απορία σου PanaGreco. Εμένα απο το κατάστημα μου είπαν ότι είμαι οκ. Αλλα δεν τους διευκρίνισα ότι το δείγμα ήταν μετά απο το DI. Link to comment Share on other sites More sharing options...
montiliani 31 Οκτωβρίου 2015 #30 Share 31 Οκτωβρίου 2015 φιλε panaGreco μιας και εχεις reef και σκληρα μεσα θα το εβαζα στο προγραμμα σαν την επομενη αγορα μου τωρα τα παντα ειναι σχετικα σε κουβεντες και με αλλα παιδια ακομα και στο tds 10 μου ελεγαν δεν εχεις θεμα!!! εγω θεωρω πως ενας λογος που ειχα αλγες στο προηγουμενο ηταν το οτι ειχα αφησει την οσμωση στην τυχη της το κοστος παντως δεν ειναι μεγαλο και θα εισαι και σιγουρος για το νερο σου αξιζει!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fishbone! 31 Οκτωβρίου 2015 #31 Share 31 Οκτωβρίου 2015 DI ποσό κάνει ; Εφαρμόζει σε όλες τις Α/Ο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
submarine1981 1 Νοεμβρίου 2015 Author #32 Share 1 Νοεμβρίου 2015 Λογικά ναι. Εγω το είχα πάρει από water waves όπως και την όσμωση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος