Jump to content

African tropheus ''Iwagumi''

saxlina

Recommended Posts

Ξαναλεω λαθος η προσθεση σπιρουλινας.Μην ξαναδωσεις.Υπαρχουν πολλες τροφες φυτικες που μπορεις να δωσεις.

Καμιά καλή πρόταση ?

Η vegi flakes οπωε προειπαμε πολυ καλη. Και της tropical οι τροφες πολυ καλες. Δεν ξερω που μπορεις να τις βρεις ομως

vegi flakes ξαναλεω και εγω και εχω να προτεινω και για εναλλακτικη (οχι για καθε μερα) new era algea flakes θαλασσινη,πολυ καλη τροφη και για αφρικανες!

Να τις βρω μπορώ κλείνω με αυτές και την vegi!

Ναι φιλε μου.Η σπιρουλινα δεν ειναι για καθε μερα.

Ενημερωνε το θεμα σου να βλεπουμε την προοδο :)

• 2 weeks later...

Το Σάββατο πρόσεξα άλλο ένα Duboisi να μην τρώει και τα έκανα δύο μέρες Flagyl, σήμερα αλλάξα νερό, λίγο Αλάτι και στο βραδινό τάισμα έφαγαν όλα κανονικά την ocean nutrition τους, έριξα και τα Julie που είχα στο 60αρι, και τώρα βλέπουμε...

Τελικα αποδεικνύονται αρκετα ευαισθητα αυτα τα τροφεους.Λιγο οι τροφες τους,λιγο οι εντονες αψιμαχιες...

Κι ο ανθρωπος αν δεν κανει τη σωστη διατροφη,καποια στιγμη μοιραια θα αρρωστησει.Εδω λοιπον δεν προκειται για ευαισθησια των ψαριων.Απλα πρεπει να προσπαθησουμε να ταιζουμε τις τροφες που πρεπει.

Οι αψιμαχιες ειναι απλα μερος της ζωης και καθημερινοτηγτας τους,και γινονται για πολλους και διαφορους λογους,οπως κυριαρχια,διεκδικηση περιοχης κλπ.Ουτε αυτο τα καθιστα ευαισθητα με τον τροπο που το θετεις.

:)

Ήταν φουσκωμένο για το μέγεθος του, αυτό που έχασα λέμε, και δεν είχε αλλα σημάδια ή χτυπήματα, οπότε στο δεύτερο που άρχισε να μην τρώει έκανα θεραπεία...

Κοίτα οι τροφες είναι αυτές που λέγανε όλοι με τροφέους, σπιρουλινα, σούπερ σπιρουλινα, και την nls που την έκοψα από πέρυσι...

Δεν δίνω άκυρες πιστεύω...

Αψιμαχίες πάντως δεν έχω μια χαρά είναι όλα... Προς το παρον που είναι μικρά δηλαδή

• 3 weeks later...

Για να μην γκρινιάζουν οι Αφρικανοί ότι τους πούλησα, μερικές φωτογραφίες την ώρα του ταισματος με ταμπλέτα βυθού σπιρου b

DSC_0050_zpslxwne4v3.jpg

DSC_0048_zpsgchxwgcc.jpg

DSC_0043_zpse8lxjvwf.jpg

Το θέμα είναι ότι μου τελείωσαν και δεν ξέρω που θα βρω, κολλάει στο τζάμι καλή φάση...

Μια χαρα τα βλεπω.Με τα στιγματα τι γινετε?

Τίποτα φίλε τα ψάρια μάλλον έτσι ήρθαν, οπότε ελπίζω οι απόγονοι να μην τα έχουν....

Μερικές καινούργιες φωτογραφίες...

DSC_0006_zps7wgg6ga2.jpg

DSC_0005_zpsoyg5aobl.jpg

DSC_0003_zpswulogau0.jpg

• Like 3

Χεχε μαζεμενη ρε συ. Στα ενυδρεια μελων. Να τα θαυμασουμε ολα μαζεμενα.

Send from the heart of the Amazonas

να κανω κανονικα την φορμα παρουσιασης και να μεταφερθει εκει ολο το θέμα γινεται?

Κανε μωρε ενα καινουριο. Τι ψυχη εχει! Χαχαχα

Send from the heart of the Amazonas

Καλύτερα καινούριο θέμα.. εδώ ας μείνουν τα στάδια μέχρι να φτάσουμε στο τελικό αποτέλεσμα. Θα βοηθήσει έτσι και νέους αφρικάνους να μαζέψουν πληροφορίες.

Τα ενυδρεία μελών κανονικά είναι το τελικό αποτέλεσμα. ;)

• Like 1

Απλά θα πρέπει να ξαναγράψω τα ίδια και τις φωτογραφίες θα δυσκολευτω να τις ξαναβάλω απτο κινητό που μπαίνω...

Απλα αν μεταφερθουν τα μηνυματα θα πανε με τη σειρα ωρας και ημερομηνιας εγγραφης τους.Δεν μπορει δηλαδη να ειναι ενα μηνυμα του Ιανουαριου μετα απο ενα μηνυμα Δεκεμβριου.

Αν ειναι μονο οι φωτογραφιες το προβλημμα,μπορεις να ανοιξεις ενα νεο τοπικ και να σου φεταφερω εγω τις φωτογραφιες που θες. :)

Άστο προς το παρόν αργότερα βλέπουμε.

Όταν πάρω το λαπτοπ απτο service το φτιάχνω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...