johnbaggios 8 Νοεμβρίου 2015 #26 Share 8 Νοεμβρίου 2015 Και γω δεν καταλαβα τι εννοείτε?Και η υπογραφη του τι εχει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
saxlina 11 Νοεμβρίου 2015 Author #27 Share 11 Νοεμβρίου 2015 Λοιπόν... Ειμαι σε φάση να κάνω, το μεγάλο. Βήμα! Ilangi με 18 ευρώ το ψαράκι, 3-4 εκατοστά βέβαια, Αλλα αν σκεφτείς ότι είναι σπάνια. Μάλλον τ' αξίζουν τα λεφτά τους! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnbaggios 11 Νοεμβρίου 2015 #28 Share 11 Νοεμβρίου 2015 Ωωω...τα γκουγκλαρισα κ μου αρεσαν πολυ!Αντε "χτυπα" τα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
saxlina 12 Νοεμβρίου 2015 Author #29 Share 12 Νοεμβρίου 2015 Εν τω μεταξύ φοβάμαι για κυανοβακτηριο στην άμμο, λόγω φωτός; Δεν ξέρω θα ανεβάσω φώτο!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
saxlina 20 Νοεμβρίου 2015 Author #30 Share 20 Νοεμβρίου 2015 Τελικά η άλγη μειώθηκε αρκετά να μην πω εξαφανίστηκε μόνο με την μείωση του φωτισμού και την εισαγωγή ενός pleco, είχα βέβαια και την αεροτουρμπινα και την αεραντλία περίπου 3ωρες... Όχι παραπάνω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnbaggios 20 Νοεμβρίου 2015 #31 Share 20 Νοεμβρίου 2015 Με τα τροφεους εβγαλες ακρη,παιζει καμια παραγγελια? Link to comment Share on other sites More sharing options...
saxlina 22 Νοεμβρίου 2015 Author #32 Share 22 Νοεμβρίου 2015 Αναμονή μέχρι τα Χριστούγεννα το βλέπω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bill Koulosousas 22 Νοεμβρίου 2015 #33 Share 22 Νοεμβρίου 2015 Πανεμορφο το setup, τι πετρες ειναι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Irakles 22 Νοεμβρίου 2015 #34 Share 22 Νοεμβρίου 2015 Πανεμορφο το setup, τι πετρες ειναι? Ξυλοπετρες λέγονται συτες αν δεν κανω λαθος... Link to comment Share on other sites More sharing options...
saxlina 23 Νοεμβρίου 2015 Author #35 Share 23 Νοεμβρίου 2015 Πανεμορφο το setup, τι πετρες ειναι?Ευχαριστώ φίλε, ξυλοπετρες είναι ακριβώς! Link to comment Share on other sites More sharing options...
saxlina 5 Δεκεμβρίου 2015 Author #36 Share 5 Δεκεμβρίου 2015 (edited) Τα ψάρια ήρθαν επιτέλους...Είναι duboisi και moori πιθανόν kasanga!Έχω τιςαμφιβολίες μού βέβαια γιατί τα χρώματα δεν φαίνονται καθαρά ακόμη moliro πάντως δεν είναι τώρα θα δούμε γιατί έχουν και κάποιες μαύρες βούλες,Θέλω να πιστεύω λόγω διατροφης... 1.Η πρωτη και πανοραμικη2. Τα duboisi ενω κοπαδιαζουν3.ενας μικρος4.Τα moori χωρις στιγματα5.αλλη μια θολη6.Ο pleco που πηρα μεχρι να δω τι θα τον κανω...αν ξερει καποιος ας μου πει τι ειναι7.Αλλη μια κοντινηΤα συμπερασματα ειναι α.Τα duboisi ειναι καθαρα και επειδη κιτρινιζουν στην μεση πιαθανοτατα ειναι τα maswaκαλο αυτο... β.Τα moori ειναι πιθανοτατα kasanga με κακη διατροφη, αν υποθεσω οτ ιγια αυτο εχουν καποια μαυρα στιγματα που φαινονται και στην πρωτη φωτο, ή υβριδια οποτε τρεχα γυρευε...Το παλικαρι που μου τα εδωσε μου ειπε οτι ειναι moliro, πραγμα απιθανο αφου δεν ειναι καθολου κοκκινομαυρα.Με επιφυλαξη παντως... Ελπιζω λοιπον να φταιει η διατροφη και οχι καποιος υβριδισμος....γ. Ο pleco δεν ξερω τι ειναι γι αυτο βοηθατε.... Έγινε επεξεργασία 6 Δεκεμβρίου 2015 - dpap 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnbaggios 5 Δεκεμβρίου 2015 #37 Share 5 Δεκεμβρίου 2015 Αντε ρε φιλε,ωραια!!!Καλοριζικα κ ευχομαι να πανε όλα καλα τωρα...Τα ντουμποιζακια μια χαρα τα βλεπω.Moori δεν φιλοξενησα ποτε κ δεν εχω γνωμη.Τι μηκος/ηλικια εχουν?Το νου σου λιγο στην αρχη μεχρι να ανακτησεις ικανη βιολογια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
saxlina 5 Δεκεμβρίου 2015 Author #38 Share 5 Δεκεμβρίου 2015 (edited) μηκος 6-7 εκατοστα πρεπει να εχουν...εφηβα.. λιγο με τα μαυρα στιγματα πλακα πλακα ανησυχώ μηπως εχουν κανενα σκουληκι!!! το προτιμω απτο να ειναι υβριδια... για πειτε???να κανω καιμια θεραπεια? Έγινε επεξεργασία 5 Δεκεμβρίου 2015 - saxlina Link to comment Share on other sites More sharing options...
saxlina 5 Δεκεμβρίου 2015 Author #39 Share 5 Δεκεμβρίου 2015 και μια πιο κοντινη φωτο για παραδειγμα... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 6 Δεκεμβρίου 2015 #40 Share 6 Δεκεμβρίου 2015 Αντε με το καλό !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
saxlina 6 Δεκεμβρίου 2015 Author #41 Share 6 Δεκεμβρίου 2015 Ευχαριστώ φίλε. Καμία ιδέα για τα στίγματα ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 6 Δεκεμβρίου 2015 #42 Share 6 Δεκεμβρίου 2015 Το παιδί από το οποίο τα πήρες , σου είπε τι διατροφή τους έκανε ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
saxlina 6 Δεκεμβρίου 2015 Author #43 Share 6 Δεκεμβρίου 2015 Μίξη από όλα τα φυτικά της aquarium monster νομίζω... Ούτε ήξερα ότι βγάζει τροφές αυτή η εταιρεία... Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnbaggios 6 Δεκεμβρίου 2015 #44 Share 6 Δεκεμβρίου 2015 Σταυρο παλιοτερα σε μπουνα,κυριως σε λαμπιντοχρωμις κ σε αλλο ειδος,δεν θυμαμε ποιο,η σπιρουλινα τους δημιουργουσε μαυρα στιγματα.Ελλατωσα την συχνοτητα σε μια φορα εβδομαδιαιος κ εξαφανιστηκαν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
saxlina 6 Δεκεμβρίου 2015 Author #45 Share 6 Δεκεμβρίου 2015 Ναι κι εγώ το ίδιο είχα σε λαμπιντο, απλά αυτά τα στίγματα είναι μεγάλα, μπορεί κάποια άλλη τροφή να τους το έκανε γιατί η σπιρουλινα είναι βασική για τα τροφέους... Link to comment Share on other sites More sharing options...
argy1 6 Δεκεμβρίου 2015 #46 Share 6 Δεκεμβρίου 2015 Εγω νομιζω οτι δεν ειναι απο την διατροφη τα στιγματα.Ρωτησε τον τι ψαρια ειχε το ενυδρειο του. Οπως και να εχει ομως,ακομα και αν ειναι υβριδια,τα ψαρια σου ειναι πανεμορφα!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
saxlina 6 Δεκεμβρίου 2015 Author #47 Share 6 Δεκεμβρίου 2015 Αυτός, αυτά είχε μόνο,δηλαδή αν τα πήρε έτσι απτο μαγαζί... Ευχαριστώ πάντως φίλε... Σήμερα ένα σκοκρίνε αρκετά,σχεδόν μαύρισε οπότε σιγουρεψαμε το moliro. Θα τον βγάλω και φωτογραφίες. Επίσης τα duboisi δεν είναι maswa αλλά halebe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
argy1 6 Δεκεμβρίου 2015 #48 Share 6 Δεκεμβρίου 2015 Μεταξυ τους τα δυο ειδη εχεις ψαξει αν υβριδιζουν? Link to comment Share on other sites More sharing options...
saxlina 6 Δεκεμβρίου 2015 Author #49 Share 6 Δεκεμβρίου 2015 Τα duboisi,είναι άλλη οικογένεια,είναι απτά πιο ήσυχα τροφεους και συμβιώνουν με άλλα είδη,βέβαια σε μεγαλύτερα ενυδρεία,αλλά προς το παρόν μέχρι να μεγαλώσουν μάλλον δεν θα έχω πρόβλημα. Επίσης ο φίλος billartist μου είχε πει ότι πολλές φορές τα αυγά μπορεί να μεταφερθούν απτά φιλτρα και να χαλάσει έτσι το είδος... Άρα προτείναμε ένα σε λίγα λίτρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
saxlina 6 Δεκεμβρίου 2015 Author #50 Share 6 Δεκεμβρίου 2015 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος