skourkos21 16 Οκτωβρίου 2015 #1 Share 16 Οκτωβρίου 2015 (edited) εχω ενυδρειο 63 λιτρων και για αρχη εβαλα μεσα 1 γλυφτη 1 αγγελοψαρο και 2 χηρες.τι αλλο μπορω να προσθεσω κ ποσα? Έγινε επεξεργασία 16 Οκτωβρίου 2015 - skourkos21 Link to comment Share on other sites More sharing options...
south 16 Οκτωβρίου 2015 #2 Share 16 Οκτωβρίου 2015 Καλώς ήρθες στην ενυδρειοπαρέα μας! Πρώτα πες μας πόσο ημέρες τρέχει το ενυδρείο.Έχεις κάνει μετρήσεις στο νερό ? Στη συνέχεια θα δούμε πως θα το στελεχώσουν και ποια είδη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
skourkos21 16 Οκτωβρίου 2015 Author #3 Share 16 Οκτωβρίου 2015 τριτη μερα ειναι που το εχω.οχι δεν μου ειπαν απο το καταστημα που το πηρα να κανω μετρησεις.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 16 Οκτωβρίου 2015 #4 Share 16 Οκτωβρίου 2015 Το ενυδρειο πριν μπουν ψαρια πρεπει με καποιον τροπο να στρωθει. Εριξες βακτηρια εσυ μεσα?Εκανες κατι? Βασικα ξεκινα διαβασμα εδω και ειδικα στον κυκλο του αζωτου και το στρωσιμο ενυδρειο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
skourkos21 17 Οκτωβρίου 2015 Author #5 Share 17 Οκτωβρίου 2015 ναι μου εδωσε το καταστημα κ εχω ριξει βακτηρια στο ενυδρειο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος