Nikolson 16 Οκτωβρίου 2015 #1 Share 16 Οκτωβρίου 2015 Λόγο του οτι δεν βρίσκουμε ευκολα εδω στην Ελλάδα τα χρωματα και τα grades γαριδων που θελουμε και λογο της μεγαλης διαφορας τιμων και υστερα απο κουβεντα με ενα παιδι απο το forum (που ήδη εχει παρει απο το συγκεκριμενο site) ελεγα πριν παραγγείλω να δω εαν και κάποιος αλλος ενδιαφέρεται να μοιραστούν και τα μεταφορικά(είναι 24euro μέχρι 10κιλα και μετα πάει +,80 το κιλο).Παραθέτω ενα site απο κατω εαν καποιος αλλος ξερει καποιο αλλο ας το ποσταρει να δούμε και εκεί!! Το site είναι http://www.rendo-shrimp.de/epages/62701010.sf/de_DE/?ObjectPath=/Shops/62701010/Categories/Garnelen Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 16 Οκτωβρίου 2015 #2 Share 16 Οκτωβρίου 2015 Πως θα παραγγηλεις? Τo paypal δεν δουλευει κανονικα ακομα με ολες τις καρτες. Τι γαριδες θες να παρεις που δεν βρησκεις εδω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikolson 16 Οκτωβρίου 2015 Author #3 Share 16 Οκτωβρίου 2015 Πως θα παραγγηλεις? Τo paypal δεν δουλευει κανονικα ακομα με ολες τις καρτες. Τι γαριδες θες να παρεις που δεν βρησκεις εδω? Μεσω paypal...νομιζω καποιες καρτες τις δεχετε...αλλιως επειδη εχω γνωστο στην Γερμανια θα τα πληρωσει αυτος εκει και θα τα κανονισω εγω!!Εαν ριξεις μια ματια στο site θα δεις αρκετες γαριδες που αν τωρα βγεις μια βολτα στην αγορα μας δυσκολα θα τις βρεις και εαν τις βρεις θα εχουν αρκετη διαφορα στην τιμη!!Παραδειγμα εχει crs S-SS grade me 3 euro που εδω η πιο φτηνη που βρηκα τετοιο grade exei 20 η μια!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chocolate_Puma 16 Οκτωβρίου 2015 #4 Share 16 Οκτωβρίου 2015 Δεν ξέρω την εμπειρια σου με τα συγκεκριμένα είδη, αλλά να ξέρεις πως τα περισσότερα από τα "ιδιαίτερα" είδη που βλέπεις, έχουν μεγαλύτερες απαιτήσεις από ότι πχ οι κλασικές red cherry Οπότε, πρόσεχε μην τα σκάσεις χοντρά...και στο τέλος μείνεις μονο με τη γυάλα Φιλικά το λέω, γιατί κάποια είδη θέλουν εμπειρία και σωστό περιβάλλον Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 16 Οκτωβρίου 2015 #5 Share 16 Οκτωβρίου 2015 Μεσω paypal...νομιζω καποιες καρτες τις δεχετε...αλλιως επειδη εχω γνωστο στην Γερμανια θα τα πληρωσει αυτος εκει και θα τα κανονισω εγω!!Εαν ριξεις μια ματια στο site θα δεις αρκετες γαριδες που αν τωρα βγεις μια βολτα στην αγορα μας δυσκολα θα τις βρεις και εαν τις βρεις θα εχουν αρκετη διαφορα στην τιμη!!Παραδειγμα εχει crs S-SS grade me 3 euro που εδω η πιο φτηνη που βρηκα τετοιο grade exei 20 η μια!! Καποιες καρτες δεχεται το paypal,πχ Πειραιως δεν δεχετε ακομα. Το θεμα δεν ειναι οι τιμες απο τις γαριδες,το θεμα ειναι να μπορεσεις να τις εχεις στο ενυδρειο σου οπως πρεπει να για να σου ζησουν. Πχ αυτες οι γαριδες που ζητας,θελουν ειδικο υποστρωμα,fluval stratum που εχεις δεν κανει ας πουμε,ειδικα minerals,οσμωση για να φτιαχνεις ακριβως το νερο που θες με τα minerals αλλα και για την εξατμιση το καλοκαιρι και ανεμηστιρια γιατι το καλοκαιρι αν πας πανω απο 26-27 τις εχασες... Δεν μπορεις να ριχνεις λιπασματα για τα φυτα με αυτες τις γαριδες μεσα,ουτε να εχεις παροχη co2. Αν δεν τα εχεις ολα αυτα μην τις παρεις,γιατι θα πεταξεις τα λεφτα σου τζαμπα,ειτε τις παρεις 3 ευρω ειτε 20. Οι γαριδες του ειδους caridina ειναι σχεδον ολες δυσκολες και απαιτουν ειδικες συνθικες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nicpapa 16 Οκτωβρίου 2015 #6 Share 16 Οκτωβρίου 2015 Για ξαναδες η τιμη που γραφεις ειναι για απλη αποστολη, εγω εχω παρει με express απο εκει , και μου εφτασε σε 5 ημερες, τωρα με την απλη υπολογισε 2 εβδομάδες. Οπως και αυτες που ειχα παρει τοτε ηταν neocaridina 7 απο τις 10 ζωντανες. Οποτε σκεψου τι γινεται με τις δυσκολες -ευαισθτες γαριδες. Για δες για τα express μεταφορικα. Τιμή: € 90.90 έως 5,0 κιλά Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 17 Οκτωβρίου 2015 #7 Share 17 Οκτωβρίου 2015 Επίσης, νομίζω τους χειμερινούς μήνες πρέπει να αγοράσεις και heat packs αν δεν κάνω λάθος. Έτσι ήταν όταν ήθελες να παραγγείλεις από το fraku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iliasandro 20 Οκτωβρίου 2015 #8 Share 20 Οκτωβρίου 2015 (edited) Υπαρχει καταστημα στη γερμανια με 14€ μεταφορικα. Εχω παραγγειλει 2 φορες απο εκει (η μια ηταν για τις tiger). Ηρθαν σε 4 ημερες με μηδενικες απωλειες... Ετοιμαζω νεα παραγγελια για τις επομενες ημερες.. Έγινε επεξεργασία 20 Οκτωβρίου 2015 - iliasandro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikolson 20 Οκτωβρίου 2015 Author #9 Share 20 Οκτωβρίου 2015 Υπαρχει καταστημα στη γερμανια με 14€ μεταφορικα. Εχω παραγγειλει 2 φορες απο εκει (η μια ηταν για τις tiger). Ηρθαν σε 4 ημερες με μηδενικες απωλειες... Ετοιμαζω νεα παραγγελια για τις επομενες ημερες.. Εαν θες γράψε μας και ποιο site είναι. Ακομα εαν δεν έχεις πρόβλημα και θες να κανουμε μια παραγγελιά όλοι μαζί. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iliasandro 20 Οκτωβρίου 2015 #10 Share 20 Οκτωβρίου 2015 (edited) Το site ειναι αυτο: www.garnelen-tom.de/zwerggarnelen-shop/Startseite Sent from my TCL S960 using Tapatalk Έγινε επεξεργασία 20 Οκτωβρίου 2015 - iliasandro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikolson 21 Οκτωβρίου 2015 Author #11 Share 21 Οκτωβρίου 2015 Το site ειναι αυτο: www.garnelen-tom.de/zwerggarnelen-shop/Startseite Sent from my TCL S960 using Tapatalk Κάνω μια παραγγελιά και πάω να βάλω αποστολή Ελλάδα αλλά δεν υπάρχει πουθενά... μήπως δεν στέλνουν ποια?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 21 Οκτωβρίου 2015 #12 Share 21 Οκτωβρίου 2015 Δεν ξέρω τι γαρίδες θες αλλά για δες και εδώ http://caridina.gr/ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
iliasandro 21 Οκτωβρίου 2015 #13 Share 21 Οκτωβρίου 2015 (edited) Δεν ξέρω τι γαρίδες θες αλλά για δες και εδώ http://caridina.gr/ Συμφωνω, ιδιαιτερα για crs. Το παληκαρι που εχει το καταστημα ειναι και μελος μας. Παντως, το καταστημα που ποσταρα στελνει Ελλαδα. Δες shipping για ζωνη eu 3 Sent from my TCL S960 using Tapatalk Έγινε επεξεργασία 21 Οκτωβρίου 2015 - iliasandro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος