Jump to content

Επιλογή συγκατοικων.

Recommended Posts

Ή ερώτηση γίνεται για λογαριασμό φίλου. Έχει ενυδρείο 140 λίτρων περίπου. Τι μπορεί να βάλει μαζί με το κοπάδι των 25 ροδοστομων που ήδη έχει;

Βυθό έχει ψιλό χαλίκι και διάφορα ξύλα.

post-52615-0-48788600-1444636558_thumb.jpg

Διαστασεις δεν λες.

Στάλθηκε από το LG-P710 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Είναι του μέτρου, αλλά δεν θυμάμαι ύψος και πλάτος. Κοντά στο 100×35×40?

Ο βυθος περιοριζει παρα πολυ. Ειναι διατεθειμενος να τον αλλαξει;

Στάλθηκε από το LG-P710 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Θα ήθελε κορυ ή πλεκο; Αν το χαλίκι είναι ψιλό πραγματικά και μη αιχμηρό θα μπορούσε να βάλει ένα κοπάδι κορυ πχ.Βέβαια καλύτερα θα ήταν αν άλλαζε τον βυθό.

:)

Δεν τον κόβω για cory. Μάλλον σε κάτι μεγαλύτερο από τα ροδοστομα. Σκέφτομαι για κανένα Ραμ, ή κανένα γκουραμακι (κοινωνικό το έχει).

Τότε ραμ καλύτερα.Διαφορετική ζώνη κολύμβησης, άρα περισσότερος χώρος για όλους και καλύτερο οπτικό αποτέλεσμα.Αλλά και σε αυτή την περίπτωση προτιμώ άμμο

• Like 1

Δε νομίζω να αλλάξει βυθό...

Όχι τότε ραμ, είναι μικρογεωφαγοι.

2-3 ανσιστρακια ίσως, να μαζεύουν τροφές και να καθαρίζουν. Δεν θα του δώσουν την κίνηση που θα ήθελε, αλλά δεν είναι και μεγάλο ενυδρείο να το φορτώσει. Στο κάτω κάτω ας βάλει τους ανσιστρους και ας μεγαλώσει λίγο το υπάρχον κοπάδι,και θα το χαρεί πιο πολύ χωρίς να επιβαρύνει σημαντικά το ενυδρείο

Έγινε επεξεργασία - DIMITRIOS

Eνα κοπαδι hatchet fish http://www.aquazone.gr/forums/topic/91612-gasteropelecus-sternicla-linnaeus1758/ :)

Έγινε επεξεργασία - rastafarian

Αν και δεν μου αρεσει σαν οπτικο αποτελεσμα θα μπορουσε να βαλει αλλο ενα κοπαδι cardinal ή neon tetra....μπορει ομως να βαλει και ενα χαρεμι γκουραμι...

Δευτερο κοπαδι;

Μπα....

Μοναδες η ζευγαρακια μαλλον θα κοιταξει.

Τα hatchet που σου προτεινα,ειναι επιφανειας ψαρια,δεν κινουνται στα αλλα στρωματα του ενυδρειου,οπωτε θα εχει για κεντρο τα ροδοστομα και τα hatchet για επιφανεια. :)

Τα hatchet που σου προτεινα,ειναι επιφανειας ψαρια,δεν κινουνται στα αλλα στρωματα του ενυδρειου,οπωτε θα εχει για κεντρο τα ροδοστομα και τα hatchet για επιφανεια. :)

Το ξέρω Κώστα για τα hachet, αλλά και ο ίδιος μου έχει πει ότι θα ηθελε μεγαλυτερο ψαράκι.

Δειξ'του τα pearl gourami αν του αρεσουνε...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...