ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ 12 Οκτωβρίου 2015 #1 Share 12 Οκτωβρίου 2015 Ή ερώτηση γίνεται για λογαριασμό φίλου. Έχει ενυδρείο 140 λίτρων περίπου. Τι μπορεί να βάλει μαζί με το κοπάδι των 25 ροδοστομων που ήδη έχει; Βυθό έχει ψιλό χαλίκι και διάφορα ξύλα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 12 Οκτωβρίου 2015 #2 Share 12 Οκτωβρίου 2015 Διαστασεις δεν λες. Στάλθηκε από το LG-P710 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ 12 Οκτωβρίου 2015 Author #3 Share 12 Οκτωβρίου 2015 Είναι του μέτρου, αλλά δεν θυμάμαι ύψος και πλάτος. Κοντά στο 100×35×40? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 12 Οκτωβρίου 2015 #4 Share 12 Οκτωβρίου 2015 Ο βυθος περιοριζει παρα πολυ. Ειναι διατεθειμενος να τον αλλαξει; Στάλθηκε από το LG-P710 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIMITRIOS 12 Οκτωβρίου 2015 #5 Share 12 Οκτωβρίου 2015 Θα ήθελε κορυ ή πλεκο; Αν το χαλίκι είναι ψιλό πραγματικά και μη αιχμηρό θα μπορούσε να βάλει ένα κοπάδι κορυ πχ.Βέβαια καλύτερα θα ήταν αν άλλαζε τον βυθό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ 12 Οκτωβρίου 2015 Author #6 Share 12 Οκτωβρίου 2015 Δεν τον κόβω για cory. Μάλλον σε κάτι μεγαλύτερο από τα ροδοστομα. Σκέφτομαι για κανένα Ραμ, ή κανένα γκουραμακι (κοινωνικό το έχει). Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIMITRIOS 12 Οκτωβρίου 2015 #7 Share 12 Οκτωβρίου 2015 Τότε ραμ καλύτερα.Διαφορετική ζώνη κολύμβησης, άρα περισσότερος χώρος για όλους και καλύτερο οπτικό αποτέλεσμα.Αλλά και σε αυτή την περίπτωση προτιμώ άμμο 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ 12 Οκτωβρίου 2015 Author #8 Share 12 Οκτωβρίου 2015 Δε νομίζω να αλλάξει βυθό... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIMITRIOS 12 Οκτωβρίου 2015 #9 Share 12 Οκτωβρίου 2015 (edited) Όχι τότε ραμ, είναι μικρογεωφαγοι. 2-3 ανσιστρακια ίσως, να μαζεύουν τροφές και να καθαρίζουν. Δεν θα του δώσουν την κίνηση που θα ήθελε, αλλά δεν είναι και μεγάλο ενυδρείο να το φορτώσει. Στο κάτω κάτω ας βάλει τους ανσιστρους και ας μεγαλώσει λίγο το υπάρχον κοπάδι,και θα το χαρεί πιο πολύ χωρίς να επιβαρύνει σημαντικά το ενυδρείο Έγινε επεξεργασία 12 Οκτωβρίου 2015 - DIMITRIOS Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 12 Οκτωβρίου 2015 #10 Share 12 Οκτωβρίου 2015 (edited) Eνα κοπαδι hatchet fish http://www.aquazone.gr/forums/topic/91612-gasteropelecus-sternicla-linnaeus1758/ Έγινε επεξεργασία 12 Οκτωβρίου 2015 - rastafarian Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgerocks 12 Οκτωβρίου 2015 #11 Share 12 Οκτωβρίου 2015 Αν και δεν μου αρεσει σαν οπτικο αποτελεσμα θα μπορουσε να βαλει αλλο ενα κοπαδι cardinal ή neon tetra....μπορει ομως να βαλει και ενα χαρεμι γκουραμι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ 12 Οκτωβρίου 2015 Author #12 Share 12 Οκτωβρίου 2015 Δευτερο κοπαδι; Μπα.... Μοναδες η ζευγαρακια μαλλον θα κοιταξει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 12 Οκτωβρίου 2015 #13 Share 12 Οκτωβρίου 2015 Τα hatchet που σου προτεινα,ειναι επιφανειας ψαρια,δεν κινουνται στα αλλα στρωματα του ενυδρειου,οπωτε θα εχει για κεντρο τα ροδοστομα και τα hatchet για επιφανεια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ 12 Οκτωβρίου 2015 Author #14 Share 12 Οκτωβρίου 2015 Τα hatchet που σου προτεινα,ειναι επιφανειας ψαρια,δεν κινουνται στα αλλα στρωματα του ενυδρειου,οπωτε θα εχει για κεντρο τα ροδοστομα και τα hatchet για επιφανεια. Το ξέρω Κώστα για τα hachet, αλλά και ο ίδιος μου έχει πει ότι θα ηθελε μεγαλυτερο ψαράκι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgerocks 12 Οκτωβρίου 2015 #15 Share 12 Οκτωβρίου 2015 Δειξ'του τα pearl gourami αν του αρεσουνε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος