George81 10 Οκτωβρίου 2015 #1 Share 10 Οκτωβρίου 2015 Καλησπέρα σε όλους !μόλις μου έπεσε όλη η τροφή μέσα στο ενυδρείο! Ήταν ψηλοί κόκκοι και 250 γραμμάρια! Να φανταστείτε για 4 μήνες ήταν Έβγαλα όση μπορούσα που επέπλεε και σιφωναρησα στην άμμο. Αλλαγή νερού 70%.χρειάζεται τίποτα άλλο? Στάλθηκε από το SM-T311 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 10 Οκτωβρίου 2015 #2 Share 10 Οκτωβρίου 2015 Κάνε και μια μέτρηση καλού κακού αύριο. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
George81 11 Οκτωβρίου 2015 Author #3 Share 11 Οκτωβρίου 2015 Συμπεριφορά είναι οκ λίγο στρεσσαρισμενα είναι αλλά λογικό . Δεν θα ταισω λέω για σήμερα και αύριο γιατί έχουν μείνει τροφές σε σημεία που δεν μπορώ να φτάσω. αμμωνία 0 αλλά no3 25 γιατί άραγε? Επίσης έκανα και μια αλλαγή 25% σήμερα το πρωί. Για να δούμε. ... Στάλθηκε από το SM-T311 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
SOTIRIS 11 Οκτωβρίου 2015 #4 Share 11 Οκτωβρίου 2015 Μετά την αλλαγή μετρας 25 no3? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIMITRIOS 11 Οκτωβρίου 2015 #5 Share 11 Οκτωβρίου 2015 Όσο υπάρχουν υπολείμματα τροφών,οι μετρήσεις θα επηρεάζονται.Δεν τα τρώνε τα ψάρια;Κάνε μια μικρή αλλαγή ακόμη και προσπάθησε με μετακινήσεις εντός ενυδρείου να τα μαζέψεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
George81 11 Οκτωβρίου 2015 Author #6 Share 11 Οκτωβρίου 2015 Μετά την αλλαγή μετρας 25 no3?Ναι πριν από μια ώρα που έκανα μέτρηση Στάλθηκε από το SM-T311 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
George81 11 Οκτωβρίου 2015 Author #7 Share 11 Οκτωβρίου 2015 Όσο υπάρχουν υπολείμματα τροφών,οι μετρήσεις θα επηρεάζονται.Δεν τα τρώνε τα ψάρια;Κάνε μια μικρή αλλαγή ακόμη και προσπάθησε με μετακινήσεις εντός ενυδρείου να τα μαζέψεις. Είδα ότι από χθες το βράδυ τα καθάρισαν οπότε είμαι οκ! Στάλθηκε από το SM-T311 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
SOTIRIS 11 Οκτωβρίου 2015 #8 Share 11 Οκτωβρίου 2015 Χρειάζεται κάποιος χρόνος για να ανταποκριθεί η βιολογία σου στους εξτρα ρύπους που προκλήθηκαν στο ενυδρείο. Οπότε καλό είναι κανα δυο μέρες ακόμα να συνεχίσεις αλλαγές για να βοηθήσεις, και γενικά να έχεις λιγο το νου σου, αν και πιστεύω οτι όλα θα είναι εντάξει. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
George81 11 Οκτωβρίου 2015 Author #9 Share 11 Οκτωβρίου 2015 Χρειάζεται κάποιος χρόνος για να ανταποκριθεί η βιολογία σου στους εξτρα ρύπους που προκλήθηκαν στο ενυδρείο. Οπότε καλό είναι κανα δυο μέρες ακόμα να συνεχίσεις αλλαγές για να βοηθήσεις, και γενικά να έχεις λιγο το νου σου, αν και πιστεύω οτι όλα θα είναι εντάξει.Σε τι ποσοστό οι αλλαγές? Στάλθηκε από το SM-T311 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
SOTIRIS 11 Οκτωβρίου 2015 #10 Share 11 Οκτωβρίου 2015 Νομίζω πως με κανα δυο αλλαγες της τάξης του 30% θα έρθουν σε φυσιολογικά επίπεδα. Βεβαίως αυτό θα στο δέιξουν και οι μετρήσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DEX 11 Οκτωβρίου 2015 #11 Share 11 Οκτωβρίου 2015 Τα 25 νιτρικά δεν ακούγονται και τόσο καταστροφικά πιστεύω. Με επιφυλαξη το λέω Link to comment Share on other sites More sharing options...
George81 11 Οκτωβρίου 2015 Author #12 Share 11 Οκτωβρίου 2015 Παιδιά έκανα και άλλη μια αλλαγή 20% καθώς τα ψαράκια είχαν αρχίσει να ανεβαίνουν όλα στον αφρό και μα κολυμπάνε εκεί. Τώρα είναι σχεδόν φυσιολογικά τα πράγματα με σκάψιμο στην άμμο κυνήγι και είναι όλα γύρω από τις πέτρες . σκέφτομαι να μη ταισω ούτε αύριο Στάλθηκε από το SM-T311 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastaman 11 Οκτωβρίου 2015 #13 Share 11 Οκτωβρίου 2015 Θα σου δειξουν οι μετρησεις σου ποτε να τάισεις. . . Ξερεις καλα πως τα ψαρια αντεχουν αρκετες ημερες νηστικα Link to comment Share on other sites More sharing options...
George81 11 Οκτωβρίου 2015 Author #14 Share 11 Οκτωβρίου 2015 Θα σου δειξουν οι μετρησεις σου ποτε να τάισεις. . . Ξερεις καλα πως τα ψαρια αντεχουν αρκετες ημερες νηστικα Καλά δεν θα ξεχάσω που είχε χαλάσει η ταιστρα και έλειπα διακοπές μια εβδομάδα! Αφού δεν βγήκαν από το ενυδρείο να πάνε στο ψυγείο για να φτιάξουν κανένα τοστ πάλι καλά Στάλθηκε από το SM-T311 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIMITRIOS 11 Οκτωβρίου 2015 #15 Share 11 Οκτωβρίου 2015 Για το Malawi 320 λίτρων μιλάμε; Ανθεκτικά ψάρια, άστα όμως 2 μέρες αταιστα, κάνε και μια αλλαγή μικρή και τελείωσε νομίζω το θέμα.Και καμιά μέτρηση βέβαια αν μπορείς Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος