Jump to content

Recommended Posts

Πρέπει να βρεις και τεστ, κάτι δεν μου αρεσει, δεν μπορεί πριν και μετά την αλλαγή να έχεις τα ίδια νιτρικά, να προτιμήσεις υγρα τεστ

• Like 1

Δεν είναι λίγο δυνατό το baktopur? Εγώ όποτε το έχω χρησιμοποιήσει, ακόμα και σε μικρές δόσεις μου τα έχει ξεκάνει τα ψάρια... 

To bactopur από μόνο του δεν νομίζω να σκοτώνει ψάρια. Μάλλον δεν ήταν το κατάλληλο φάρμακο για τα ψαράκια σου.

Η διάγνωση σε ένα άρρωστο ψάρι είναι από την φύση της δύσκολη οπότε υπάρχει η πιθανότητα η θεραπεία που θα επιλέξουμε να μην έχει αποτελέσματα και έτσι να χάνουμε τα ψαράκια μας...

Ο κ. Σταμάτης είναι αρκετά έμπειρος στις ασθένειες και αν προτείνει την χρήση του συγκεκριμένου φαρμάκου τότε εγώ θα συμβούλευα να τον ακούσει ο φίλος και να δοκιμάσει.

To bactopur από μόνο του δεν νομίζω να σκοτώνει ψάρια. Μάλλον δεν ήταν το κατάλληλο φάρμακο για τα ψαράκια σου.

Η διάγνωση σε ένα άρρωστο ψάρι είναι από την φύση της δύσκολη οπότε υπάρχει η πιθανότητα η θεραπεία που θα επιλέξουμε να μην έχει αποτελέσματα και έτσι να χάνουμε τα ψαράκια μας...

Ο κ. Σταμάτης είναι αρκετά έμπειρος στις ασθένειες και αν προτείνει την χρήση του συγκεκριμένου φαρμάκου τότε εγώ θα συμβούλευα να τον ακούσει ο φίλος και να δοκιμάσει.

Κι ομως μπορει. Ακομη κι αν αυτο ειναι το καταλληλο φαρμακο.

Στάλθηκε από το LG-P710 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Κι ομως μπορει. Ακομη κι αν αυτο ειναι το καταλληλο φαρμακο.

Με ποιο τρόπο ;

Αν βαλουμε παραπανω απ οσο πρεπει η το ψαρι ειναι αρκετα αδυνατο για να το αντεξει. Βεβαια οταν ειμαστε σε σταδιο προχωρημενο και χρηζει η χορηγηση του εν λογω, φυσικα και θα το κανουμε.

Αν βαλουμε παραπανω απ οσο πρεπει η το ψαρι ειναι αρκετα αδυνατο για να το αντεξει. Βεβαια οταν ειμαστε σε σταδιο προχωρημενο και χρηζει η χορηγηση του εν λογω, φυσικα και θα το κανουμε.

Δεν φταίει το φάρμακο γι αυτό .

Όλα τα φάρμακα αν δεν πας σύμφωνα με τη δοσολογία και τις οδηγίες δημιουργούν προβλήματα .

Δεν φταίει το φάρμακο γι αυτό .

Όλα τα φάρμακα αν δεν πας σύμφωνα με τη δοσολογία και τις οδηγίες δημιουργούν προβλήματα .

Kαποια παραπανω απο αλλα! Εν παση περιπτωση, δεν αμφισβητω την συμβουλη σου για την χρηση του εν λογω. Απλα να εφιστησω την προσοχη ως προς την ασκοπη χρηση και την δυναμη του φαρμακου!

Kαποια παραπανω απο αλλα! Εν παση περιπτωση, δεν αμφισβητω την συμβουλη σου για την χρηση του εν λογω. Απλα να εφιστησω την προσοχη ως προς την ασκοπη χρηση και την δυναμη του φαρμακου!

Σε αυτό συμφωνώ .

Θέλεις να πείς οτι υπάρχουν φάρμακα που η χρήση τους στη δοσολογία είναι οριακή και υπάρχουν και άλλα που σου αφήνουν τα περιθώρια να ξεφύγεις απ τη δοσολογία . Συμφωνώ και πράγματι το συγκεκριμένο φάρμακο ΔΕΝ παίζει σκοτώνει σε λανθασμένη δοσολογία .

Η δική μου απάντηση εστίασε στο λόγια του μέλους Summer1 "Δεν είναι λίγο δυνατό το baktopur? Εγώ όποτε το έχω χρησιμοποιήσει, ακόμα και σε μικρές δόσεις μου τα έχει ξεκάνει τα ψάρια... " 

Δεν είπα ότι δεν είναι δυνατό το φάρμακο αλλά αν το έχεις χρησιμοποιήσει σωστά ή σε μικρότερες δόσεις τότε γιατί να ευθύνεται το φάρμακο για τους θανάτους? Το πολύ πολύ να μην είναι το ίδιο αποτελεσματικό όσο αν το χρησιμοποιούσες στη σωστή δοσολογία.

Εννοείται ότι όλα τα φάρμακα, και τα πιο αθώα γίνονται δηλητήριο αν χρησιμοποιούνται αλόγιστα ή λάθος. Και ισχύει για όλους τους ζωντανούς οργανισμούς....

Εγω παντως αλλα και ο Παρασκευας που το χρησιμοποιησαμε σωστα και για τους σωστους λογους, χασαμε απο ενα σκαλαρι! Απλα γιατι το ψαρι δεν το αντεξε!

Εγω παντως αλλα και ο Παρασκευας που το χρησιμοποιησαμε σωστα και για τους σωστους λογους, χασαμε απο ενα σκαλαρι! Απλα γιατι το ψαρι δεν το αντεξε!

Άνοιξε ενα νέο θέμα να το συζητήσουμε .

Γιατί αν πράγματι σκοτώνει τα σκαλάρια θα έπρεπε να το γράφει .

Και αναλαμβάνω εγω να ενημερώσω την εταιρία απ ευθείας .

Άνοιξε ενα νέο θέμα να το συζητήσουμε .

Γιατί αν πράγματι σκοτώνει τα σκαλάρια θα έπρεπε να το γράφει .

Και αναλαμβάνω εγω να ενημερώσω την εταιρία απ ευθείας .

Σταματη, νομιζω το ειχαμε συζητησει και σε μια συναντηση το καλοκαιρι.

Τα ψαρια ηταν αδυναμα ειδικα του Παρασκευα και ισως να μην αντεξανε την θεραπεια. Δεν κατηγορω το φαρμακο γιατι στο παρελθον με ειχε σωσει με σκαλαρι σε πολυ σοβαρη κατασταση.

Καλό πάντως είναι να το ψάξουμε λίγο το θέμα .

Oκ αν θες μπορουμε να το συζητησουμε.

Το ψαράκι τελικά δεν άντεξε δυστυχώς

Μας κράτησε παρέα ενα χρόνο και ηταν αισθητή η απουσία του .

Επειδή είχαμε συνηθίσει μια παρουσία μεσα στο σπιτι , πήραμε ενα οραντα

Κι επειδή αποφασίσαμε να είμαστε πιο "επαγγελματίες" αυτη την φορά θα πάρουμε κι ενα μεγαλύτερο ενυδρείο σιγα σιγα γιατι τα οικονομικά δεν μας το επιτρέπουν τωρα .

Θα ήθελα την βοήθεια σας πάλι σχετικά με την ποιότητα του νερού

pH: 8

Γενική σκληρότητα (GH): >14

Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ): 15

Νιτρώδη (ΝΟ2):1

Νιτρικά (ΝΟ3):0

Μέση Θερμοκρασία (°C): 25

Οι καινούργιες μετρήσεις

Επισης παρατηρώ οτι πάει επάνω στην επιφάνεια του νερού ανα διαστήματα και κατεβαίνει μετά πάλι κάτω . Αυτο υπονοεί έλλειψη οξυγόνου στο νερό;

Να σας πω επίσης οτι στο ενυδρείο μεσα υπάρχει μόνο φίλτρο και το θερμόμετρο

βαλε και θερμοστάτη και γρήγορα!!! :zoro:

Το ψαράκι τελικά δεν άντεξε δυστυχώς

Μας κράτησε παρέα ενα χρόνο και ηταν αισθητή η απουσία του .

Επειδή είχαμε συνηθίσει μια παρουσία μεσα στο σπιτι , πήραμε ενα οραντα

Κι επειδή αποφασίσαμε να είμαστε πιο "επαγγελματίες" αυτη την φορά θα πάρουμε κι ενα μεγαλύτερο ενυδρείο σιγα σιγα γιατι τα οικονομικά δεν μας το επιτρέπουν τωρα .

λυπάμαι! :notfair:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...