tolis13 15 Απριλίου 2007 #1 Share 15 Απριλίου 2007 Καλημέρα!Ήθελα να ρωτήσω σχετικά με την αεραντλία αν είναι σωστό να λειτουργεί συνέχεια!Μου είπανε από το pet shop ότι είναι καλύτερα να τη δουλεύω μόνο το βράδυ και την ημέρα να τη κλείνω.Ισχύει αυτό τι πιστεύετε εσείς; Link to comment Share on other sites More sharing options...
filoxenos 15 Απριλίου 2007 #2 Share 15 Απριλίου 2007 http://www.aquazone.gr/forums/index.php?s=...ost&p=78957 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SW1IXC 15 Απριλίου 2007 #3 Share 15 Απριλίου 2007 Την νύχτα η διαδικασία παραγωγής οξυγόνου απο τα φυτά αντιστρέφετε. Τα φυτά σταματούν να καταναλώνουν διοξείδιο του άνθρακα για να παράγουν οξυγόνο και παράγουν διοξείδιο του άνθρακα καταναλώνοντας το οξυγόνο. Απο τι βλέπω στην φώτο το ενυδρείο σου δεν είναι πολύ φορτωμένο απο φυτά και ψάρια οπότε δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα. Απλά ρύθμισε την έξοδο του φίλτρου σου να αναταράσει επαρκώς την επιφάνεια του νερού. Έτσι θα έχεις μια ικανοποιητική οξυγόνωση. Αν ωστόσο θες να είσαι πιο σίγουρος τοποθέτησε την αεραντλία σου πάνω σε ενα χρονοδιακόπτη και ρύθμισε την να δουλεύει μερικές ωρίτσες το βράδυ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black Tetra 15 Απριλίου 2007 #4 Share 15 Απριλίου 2007 Εγω επειδη δεν εχω ζοντανα φυτα την αφηνω να δουλευει ολημερης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
50 cent 15 Απριλίου 2007 #5 Share 15 Απριλίου 2007 Μου είπανε από το pet shop ότι είναι καλύτερα να τη δουλεύω μόνο το βράδυ και την ημέρα να τη κλείνω.Ισχύει αυτό τι πιστεύετε εσείς; Καλα σου ειπανε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mal 15 Απριλίου 2007 #6 Share 15 Απριλίου 2007 εγω που εχω 5 ζωντανα φυτα και τροφοδοσια με διωξιδιο DIY να την βαζω το βραδυ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
kouzman 25 Απριλίου 2007 #7 Share 25 Απριλίου 2007 Καλό θα ήταν με έναν χρονοδιακόπτη να το βάλεις να λειτουργεί κάποιες ώρες για να μην μειώνονται πολύ τα επίπεδα του οξυγόνου στο νερό! ΥΓ. Τι φυτά έχεις; Αν είναι χαμηλών απαιτήσεων ίσως να πρέπει να βγάλεις το CO2! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος