johnjohn2003 3 Οκτωβρίου 2015 #1 Share 3 Οκτωβρίου 2015 Καλησπερα κατ αρχην...λογο του οικονομικου δεν εχω καταφερει να παρω εξωτερικο φιλτρο για το 200αλιτρο και ετσι μεσα εχω 3 εσωτερικα απο παλιοτερα...εχω και ενα ακομη ελτπς αλενυδρειου...να το βαλω; λοιπον...και γω τωρα θελω την βοηθεια σας αν γινεται να φτιαξω ενα φιλτρο με τα ενυδρεια που εχω περιτα (8λτ και 5λτ)και τους 4 κινητηρες (200-300lt/h) γινεται;;;το μονο που μπορω να παρω λογο του οικονομικου ειναι σωληνακια κτλ Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 3 Οκτωβρίου 2015 #2 Share 3 Οκτωβρίου 2015 Δεν καταλαβαίνω το εννοείς φίλε μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 3 Οκτωβρίου 2015 #3 Share 3 Οκτωβρίου 2015 (edited) Αν κατάλαβα καλά θέλεις να φτιάξεις με γυάλα που έχεις κάτι σε sump; Κινητήρες εννοείς τις αντλίες; Δε κατάλαβα κι εγω πολλά αλλα εκει παει το μυαλό μου. Έγινε επεξεργασία 3 Οκτωβρίου 2015 - Safarpn Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnjohn2003 3 Οκτωβρίου 2015 Author #4 Share 3 Οκτωβρίου 2015 Ναι καλα καταλαβες εχω μερικες αντλιες και 2 μικρες διαθεσιμες γυαλες...για τα υλικα πειτε μ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος