PanaGreco 29 Σεπτεμβρίου 2015 #1 Share 29 Σεπτεμβρίου 2015 Αρκετοί από εμάς έχουμε διάφορα καλούδια και μπλιμπλίκια στις αποθήκες μας και στα ντουλάπια μας. Πως θα σας φαινόταν η ιδέα να φτιαχνόταν ένα είδος ''δανειστικής αποθήκης'' στο AZ στην οποία ο καθένας μας μπορεί να συνεισφέρει με ότι μπορεί για την περίπτωση που κάποιος χρειαστεί άμεσα κάτι (και για λίγες ημέρες) από τα διαθέσιμα είδη? Φυσικά δεν εννοώ αναλώσιμα και υγρά αλλά εξαρτήματα (πχ φίλτρα,κυκλοφορητές ,αντλίες,λάμπες κλπ). Το διαθέσιμο stock θα είναι ορατό σε όλους. Αν οι διαχειριστές και οι συντονιστές βρίσκουν ενδιαφέρουσα μια τέτοια πρόταση ας την αναπτύξουμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 29 Σεπτεμβρίου 2015 #2 Share 29 Σεπτεμβρίου 2015 Παναγιωτη,αυτο υπηρχε και πριν ρε συ,δεν το θυμασαι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanaGreco 29 Σεπτεμβρίου 2015 Author #3 Share 29 Σεπτεμβρίου 2015 Παναγιωτη,αυτο υπηρχε και πριν ρε συ,δεν το θυμασαι? Όχι βρε Κώστα. Θα ΄ταν πριν την δική μου εποχή . Δούλεψε όμως? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chocolate_Puma 29 Σεπτεμβρίου 2015 #4 Share 29 Σεπτεμβρίου 2015 Ζωντανά θα μπορούμε να διαθέσουμε στην αποθήκη? Σκέφτομαι την περίπτωση της πεθεράς μου... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 29 Σεπτεμβρίου 2015 #5 Share 29 Σεπτεμβρίου 2015 Να σου πω την αληθεια δεν ξερω πως ειχε παει η αποθηκη γιατι ηταν στη Θεσσαλονικη. Θυμαμαι καποια μελη ειχαν παρει καποια πραγματα απο εκει. Υπαρχει καπου και ενα σχετικο θεμα,το οποιο δεν μπορω να βρω τωρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanaGreco 29 Σεπτεμβρίου 2015 Author #6 Share 29 Σεπτεμβρίου 2015 Ζωντανά θα μπορούμε να διαθέσουμε στην αποθήκη? Σκέφτομαι την περίπτωση της πεθεράς μου... Φυσικά και θα μπορείς. Αρκεί να μη δαγκώνει τις υπόλοιπες. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 29 Σεπτεμβρίου 2015 #7 Share 29 Σεπτεμβρίου 2015 Να σας πω κατι για την ιδεα του Παναγιωτη. Ειναι δυσκολο να γινει και θα σας εξηγησω και το γιατι. Η προηγουμενη αποθηκη βρησκοταν σε σπιτι πρωην συντονιστη στη Θεσσαλονικη.Οπωτε αν καποιος ηθελε κατι θα επρεπε να παει απο εκει,εφοσον ο ανθρωπος ηταν σπιτι του. Το Aquazone δεν εχει δικο του μερος που να μπορει να στεγασει κατι τετοιο.Παλιοτερα που το φορουμ νοικιαζε χωρο δικο του οπου γινονταν οι εκδηλωσεις και οι συναντησεις εκει θα ηταν πολυ ευκολο να γινει κατι τετοιο,ακομα και για ζωντανα αφου μεχρι και ενυδρεια υπηρχαν. Τωρα που θα γινει η αποθηκη? Αναγκαστικα παλι σε σπιτι..και ποιος θα βαλει το σπιτι του και να ειναι και συνεχεια εκει για τα παρε δωσε? Μου φαινεται δυσκολο ρε σεις.Αν ειχαμε δικο μας χωρο,γινοταν ανετα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chocolate_Puma 29 Σεπτεμβρίου 2015 #8 Share 29 Σεπτεμβρίου 2015 Η αποθήκη δεν ειναι υποχρεωτικό να υπάρχει Μπορεί να είναι εικονική Να υπάρχει δλδ μια λίστα αντικειμένων προς διάθεση σε συγχομπίστες, με τα στοιχεία του ιδιοκτήτη διπλα και όποιες άλλες λεπτομέριες κρίνουμε σκόπιμες και όταν κάποιος χρειάζεται κάτι να επικοινωνεί με το μέλος και το αντικείμενο στη λίστα να αλλάζει status. Από "Προς διάθεση" να αλλάζει σε "Δανεισμένο" Το θέμα ειναι αν υπάρχει τρόπος να προλάβουμε...τα δανεικά κι αγύριστα!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanaGreco 29 Σεπτεμβρίου 2015 Author #9 Share 29 Σεπτεμβρίου 2015 Κώστα μπορώ να διαθέσω εγώ τον χώρο χωρίς πρόβλημα και όχι στο σπίτι μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 29 Σεπτεμβρίου 2015 #10 Share 29 Σεπτεμβρίου 2015 Το θεμα με τα δανεικα και αγυριστα ειναι δυσκολο να λυθει..γιατι το φορουμ ειναι μεγαλο με πολλα μελη που δεν γνωριζονται μεταξυ τους.Εδω γινονται διαφορα με τις αγγελιες,φαντασου τι θα γινει με τζαμπα.. Παναγιωτη,τι να σου πω ρε φιλε,αν διαθετεις χρονο και χωρο,μπορεις να το κανεις δοκιμαστικα και να δεις πως θα παει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Zoo 29 Σεπτεμβρίου 2015 #11 Share 29 Σεπτεμβρίου 2015 (edited) τα δανεικά κι αγύριστα!!!!!!!!!! αυτος ηταν και ο λόγος που σταμάτησε το προηγούμενο εγχείρημα...... Το 99% των μελών που δανείστηκε κάτι, διάλεξε τα κομμάτια "φιλέτα-κελλεπουρια" και ακόμα τα επιστρέφουν.... Έγινε επεξεργασία 29 Σεπτεμβρίου 2015 - Mr_Zoo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 29 Σεπτεμβρίου 2015 #12 Share 29 Σεπτεμβρίου 2015 Ζωντανά θα μπορούμε να διαθέσουμε στην αποθήκη? Σκέφτομαι την περίπτωση της πεθεράς μου... Είσαι ανενημέρωτος.....γι' αυτές τις περιπτώσεις υπάρχουν τα καταφύγια άγριας ζωής. Θα συμφωνήσω με την πρότασή σου για "λίστα" των αντικειμένων. Έτσι η κατάσταση θα ειναι πιο ελεγχόμενη απο πολλές απόψεις. Το φόρουμ ουσιαστικά δε θα φέρει καμία ευθύνη απώλειας αντικειμένων ή για οτιδήποτε άλλο αφου ο χομπίστας θα έχει να κάνει με τον χομπίστα χωρίς την παρέμβαση διαχειριστών ή "υπευθύνων" για τη λειτουργία της εικονικής αποθήκης. Ο κάθε χομπίστας θα ειναι αποκλειστικά υπεύθυνος για τα δικά του αντικείμενα οπότε θα λαμβάνει κάθε φορά τα μέτρα του για το πως θα τα διαχειρίζεται κτλ. Το φόρουμ απλα θα φιλοξενεί όλο αυτό το σκηνικό όπως κάνει με τις αγοραπωλησίες. Προσωπικά τη βρίσκω εξαιρετική ιδέα!!! Μπράβο Σάκη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ilias Halk 29 Σεπτεμβρίου 2015 #13 Share 29 Σεπτεμβρίου 2015 Εγώ σε κάτι πιο εύκολο που θα μπορούσε να γίνει, θα έλεγα να γίνει ένα ανταλλακτικό παζάρι ενυδρειακών στο γνωστό μέρος, όπου ο καθένας θα φέρει πράγματα που πιστεύει ότι δεν χρειάζεται πια και θα ανταλλάσει για κάτι άλλο που τον ενδιαφέρει Όπως λέει και ο PanaGreco σίγουρα πολλοί έχουμε διάφορα πράγματα ασήμαντης μεταπωλιτικής αξίας (<5-10 ευρώ) και απλά τα έχουμε να κάθονται και δεν τα βάζουμε αγγελίες.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilis4x4 29 Σεπτεμβρίου 2015 #14 Share 29 Σεπτεμβρίου 2015 Ωραια προταση αλλα παντου υπαρχουν και κορακια Εκτος αυτου θελει χωρο, χρονο και καποιους η καποιον υπευθηνο που να το διαχειριζεται Μεσω αγγελιων νομιζω ειναι καλυτερα, η στην αναζητηση προιοντων για κατι επειγον..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 29 Σεπτεμβρίου 2015 #15 Share 29 Σεπτεμβρίου 2015 Ωραια προταση αλλα παντου υπαρχουν και κορακια Εκτος αυτου θελει χωρο, χρονο και καποιους η καποιον υπευθηνο που να το διαχειριζεται Μεσω αγγελιων νομιζω ειναι καλυτερα, η στην αναζητηση προιοντων για κατι επειγον..... Βασιλη, υποτίθεται δε θα υπάρχει χώρος. Τα αντικείμενα, αν κατάλαβα καλά απο όσα πρότεινε ο Σάκης, θα τα έχει ο κάθε χομπίστας στο σπίτι του, απλα θα υπάρχουν στη λίστα. Οταν κάποιο μέλος χρειαστεί κάτι, θα έρχεται σε επαφή με το μέλος που έχει το αντικείμενο και απο κει και πέρα θα κανονίζεται συνάντηση για δανεισμό κτλ. Το αντικείμενο θα παραμένει στη λίστα αλλα με την ένδειξη "δεν ειναι διαθέσιμο" πχ και οταν αυτο επιστραφεί στον κάτοχό του θα γίνει και πάλι "διαθέσιμο" για τον επόμενο που θα το χρειαστεί. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilis4x4 29 Σεπτεμβρίου 2015 #16 Share 29 Σεπτεμβρίου 2015 Θα επιστραφει;αυτο ειν το θεμα, και αν ναι ποτε; μετα απο 2 χρονια;;;;; Ωραια ακουγονται, μακαρι να υλοποιηθει.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 29 Σεπτεμβρίου 2015 #17 Share 29 Σεπτεμβρίου 2015 Θα επιστραφει;αυτο ειν το θεμα, και αν ναι ποτε; μετα απο 2 χρονια;;;;; Ωραια ακουγονται, μακαρι να υλοποιηθει.... Γι' αυτο θα ειναι υπεύθυνος ο κάθε χομπίστας που θα διαθέτει το προϊόν. Κάτι σαν την πώληση ρε Βασίλη. Θα πουλούσες ενα φιλτρο σε μέλος που έχει 1 δημοσίευση και έκανε χθες εγγραφή αν σου έλεγε οτι θα σε πληρώσει την επόμενη ημερα που θα παραλάβει το φιλτρο; Έτσι ειναι κι εδω. Θα δανείσεις εκεί που ξέρεις και έχεις εμπιστοσύνη. Αυτο θα εξαρτάται μονο απο σένα αν θα το κάνεις. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΤΑΜΑΤΗΣ 29 Σεπτεμβρίου 2015 #18 Share 29 Σεπτεμβρίου 2015 Είναι καταδικασμένο το εγχείρημα να αποτύχει . Ρίχτε μια ματιά στο μπόλι τι έχει γίνει και θα καταλάβετε . 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chocolate_Puma 29 Σεπτεμβρίου 2015 #19 Share 29 Σεπτεμβρίου 2015 Προσωπικά τη βρίσκω εξαιρετική ιδέα!!! Μπράβο Σάκη. Δεν το πρότεινα εγώ!!!! Συμπλήρωσα την ιδεα με δικές μου σκέψεις... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanaGreco 29 Σεπτεμβρίου 2015 Author #20 Share 29 Σεπτεμβρίου 2015 Δεν το πρότεινα εγώ!!!! Συμπλήρωσα την ιδεα με δικές μου σκέψεις... Για αυτό το συζητάμε. Για να κάνουμε brain storm όπως λέμε και στα Ελληνικά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
retard20 29 Σεπτεμβρίου 2015 #21 Share 29 Σεπτεμβρίου 2015 Για αυτό το συζητάμε. Για να κάνουμε brain storm όπως λέμε και στα Ελληνικά. οπως λενε και στο χωριο μου δηλαδη.. μπραβο παντως για την καλη θεληση που δειχνεις(δειχνετε) αλλα θεωρω και εγω οτι δε θα εχει επιτυχια... θελει τρελο 'φιλτραρισμα' fluval x5 σε ποιον θα δωσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanaGreco 29 Σεπτεμβρίου 2015 Author #22 Share 29 Σεπτεμβρίου 2015 Καλά δεν είχα στο μυαλό μου τόσο ακριβό εξοπλισμό. Απλά πράγματα βρε παιδιά που σου χρειάζονται άμεσα να βολευτείς μερικές ημέρες. Τώρα αυτό με το δανεικό και αγύριστο είναι όντως ένα σοβαρό πρόβλημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος