johnjohn2003 27 Σεπτεμβρίου 2015 #1 Share 27 Σεπτεμβρίου 2015 Καταρχην καλησπερα...λετε να πουλησω το κοι που εχω στο ενυδρειο μου??αν οχι ποσα λιτρα λιμνη το λιγοτερο χρειαζετα??βεβαια το εχω ερωτευτει και δεν ξερω αν θα μπορεσω να το δωσω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 27 Σεπτεμβρίου 2015 #2 Share 27 Σεπτεμβρίου 2015 (edited) Εχεις koi σε ενυδρειο; Απο περιέργεια σε πόσα λίτρα και ποσο καιρο το έχεις εκει μέσα; Ναι, να το δώσεις γιατι αν πράγματι έχεις έρωτα με το ψάρι όπως λες, σίγουρα θα θέλεις και το καλο του γι' αυτο να το δώσεις σε κάποιον που έχει λίμνη. ...... μπορεί να κανω και λάθος αλλα όλο αυτό κάποιον μου θυμίζει και μάλλον δε θα έχει καλο τέλος η κουβέντα. Έγινε επεξεργασία 27 Σεπτεμβρίου 2015 - Safarpn 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnjohn2003 27 Σεπτεμβρίου 2015 Author #3 Share 27 Σεπτεμβρίου 2015 Ξερετε ποσα λιτρα λιμνη θελουν?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 27 Σεπτεμβρίου 2015 #4 Share 27 Σεπτεμβρίου 2015 Παρακαλω ανοιγουμε τα θεματα στις σωστες κατηγοριες! Ευχαριστω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Artemisia Kou 27 Σεπτεμβρίου 2015 #5 Share 27 Σεπτεμβρίου 2015 Ξερετε ποσα λιτρα λιμνη θελουν?? Σου έχω ξαναπεί , είναι 2η φορά που κάνεις την ίδια ερώτηση , απλά άλλαξες τον τίτλο του θέματος σου . Τα Κοι θέλουν πολλά λίτρα αν μιλάμε για 1 ψαρι θέλει 1000 λίτρα και σωστα μηχανήματα , δεν είναι σωστό να κρατάς Κοι σε μικρό χωρο..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aliens 28 Σεπτεμβρίου 2015 #6 Share 28 Σεπτεμβρίου 2015 Θέλουν κοντά στα 1000 λίτρα το κάθε ΚΟΙ, με δυνατή αντλία, πολύ καλή φίλτρανση και μεγάλη αεραντλία ακόμα και αν έχεις καταρράκτη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnjohn2003 28 Σεπτεμβρίου 2015 Author #7 Share 28 Σεπτεμβρίου 2015 Μαλλον θα το δωσω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος