PanaGreco 27 Σεπτεμβρίου 2015 #1 Share 27 Σεπτεμβρίου 2015 Αν αντί 1 θερμοστάτη των 300W μπούνε 2 θερμοστάτες των 150W το αποτέλεσμα θα είναι το ίδιο? Η ερώτηση έχει να κάνει με τον διαθέσιμο χώρο στο sump. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAN 27 Σεπτεμβρίου 2015 #2 Share 27 Σεπτεμβρίου 2015 Αν αντί 1 θερμοστάτη των 300W μπούνε 2 θερμοστάτες των 150W το αποτέλεσμα θα είναι το ίδιο? Η ερώτηση έχει να κάνει με τον διαθέσιμο χώρο στο sump. Αν μπορείς να τους βάλεις πάνω σε κοντρολλερ τότε δεν θα έχεις κάποιο θέμα σε σχέση με το να έβαζες έναν 300ρι και το αποτέλεσμα θα είναι το ίδιο . Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilis4x4 27 Σεπτεμβρίου 2015 #3 Share 27 Σεπτεμβρίου 2015 Πανο πως χωρανε δυο και δεν χωραει ενας;; Θεμα υψους;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanaGreco 27 Σεπτεμβρίου 2015 Author #4 Share 27 Σεπτεμβρίου 2015 Βασίλη ο Jager o 300άρης είναι πολύ μακρύς. Ακόμα και διαγώνια μου είναι οριακός μέσα στο sump. Σχεδόν δεν χωράει. Για αυτό θα βάλω 2 x 100 (νομίζω ότι είναι αρκετά για σύνολο 2280 λίτρα) ή 2 x 150 πάνω στον controller. Ίσως να είναι και καλύτερα έτσι. Αν τα φτύσει ο ένας θα υπάρχει ο άλλος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanaGreco 27 Σεπτεμβρίου 2015 Author #5 Share 27 Σεπτεμβρίου 2015 Αν μπορείς να τους βάλεις πάνω σε κοντρολλερ τότε δεν θα έχεις κάποιο θέμα σε σχέση με το να έβαζες έναν 300ρι και το αποτέλεσμα θα είναι το ίδιο . Thanks Θανάση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilis4x4 27 Σεπτεμβρίου 2015 #6 Share 27 Σεπτεμβρίου 2015 Βασίλη ο Jager o 300άρης είναι πολύ μακρύς. Ακόμα και διαγώνια μου είναι οριακός μέσα στο sump. Σχεδόν δεν χωράει. Για αυτό θα βάλω 2 x 100 (νομίζω ότι είναι αρκετά για σύνολο 2280 λίτρα) ή 2 x 150 πάνω στον controller. Ίσως να είναι και καλύτερα έτσι. Αν τα φτύσει ο ένας θα υπάρχει ο άλλος. Αν ειναι ετσι οκ, οι jager οντως ειναι μεγαλοι Αλλα σε ρωτησα γιατι θυμαμαι που ρωταγες για τιτανιου σε αλλο θεμα Οι τιτανιου ειναι πολυ μικροι σε σχεση με τους jager, o 300αρης ειναι 28εκ. περιπου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος