ReaperX 26 Σεπτεμβρίου 2015 #1 Share 26 Σεπτεμβρίου 2015 Καλησπέρα Χτες έβαλα 6 rummy nose tetra.. Όλα έχουν προσαρμοστεί,έφαγαν κανονικά και κολυμπάνε πέρα δώθε συνέχεια..Ωστόσο παρατήρησα σε ένα στο σώμα του λίγο πίσω απ το κεφάλι εσωτερικά,φαίνεται ένα ασπράκι που δεν το έχουν τα άλλα.. Είναι κάτι ανησυχητικό? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReaperX 27 Σεπτεμβρίου 2015 Author #2 Share 27 Σεπτεμβρίου 2015 Άλλη μια φωτογραφία που κατάφερα να το βγάλω... Κανείς που να ξέρει?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 27 Σεπτεμβρίου 2015 #3 Share 27 Σεπτεμβρίου 2015 Δεν φαινεται πολυ καλα , μεγαλωνει μερα με τη μερα ; Μπορεις να καταλαβεις αν ειναι σαν χνουδι ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReaperX 27 Σεπτεμβρίου 2015 Author #4 Share 27 Σεπτεμβρίου 2015 Δυστυχώς δεν καταφέρνω να το βγάλω καλύτερα..Κολυμπάνε συνεχώς σαν δαιμονισμένα!! Από χτες που το παρατήρησα δεν έχω δει κάποια διαφορά στο μέγεθος.Όχι δεν φαίνεται σαν χνούδι,φαίνεται να είναι κάτι εσωτερικά.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 28 Σεπτεμβρίου 2015 #5 Share 28 Σεπτεμβρίου 2015 Δεν μπορώ να σου προτείνω κάτι προς το παρόν , παρά μόνο παρακολούθηση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 29 Σεπτεμβρίου 2015 #6 Share 29 Σεπτεμβρίου 2015 Κανα νεο; Στάλθηκε από το LG-P710 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
nicpapa 29 Σεπτεμβρίου 2015 #7 Share 29 Σεπτεμβρίου 2015 Άλλη μια φωτογραφία που κατάφερα να το βγάλω... Κανείς που να ξέρει?? Φαινεται σαν χνουδι εξωτερικα,σαν fungus... Παρατηρησε το να δεις τι γινεται. Αν ειναι μπορεις να το απομωνοσεις σε αλλο ενυδρειο για θεραπεια. Μην κανεις θεραπεια σε ολα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReaperX 29 Σεπτεμβρίου 2015 Author #8 Share 29 Σεπτεμβρίου 2015 (edited) Δεν μου φαίνεται με τίποτα για χνούδι.Eπίσης φαίνεται εσωτερικό.Σαν όγκος ένα πράγμα..Δεν βοηθάει και η φωτογραφία είναι η αλήθεια. Έχω την εντύπωση πως έχει μικρύνει λιγάκι..Πάντως το ψαράκι συμπεριφέρεται κανονικά. Δεν ξέρω μήπως είναι κανένα τραύμα απ' το μαγαζί όταν προσπαθούσε να το πιάσει με την απόχη. Έγινε επεξεργασία 29 Σεπτεμβρίου 2015 - ReaperX Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReaperX 1 Οκτωβρίου 2015 Author #9 Share 1 Οκτωβρίου 2015 Σχεδόν εξαφανίστηκε!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 1 Οκτωβρίου 2015 #10 Share 1 Οκτωβρίου 2015 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nicpapa 1 Οκτωβρίου 2015 #11 Share 1 Οκτωβρίου 2015 Καλό αυτο.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος