ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ 25 Σεπτεμβρίου 2015 #1 Share 25 Σεπτεμβρίου 2015 Πόσο ψηλά ανεβάζετε φιλαρακια το νερό στο ενυδρείο σας; Οι κόντρες "κάνει" να βρέχονται ή ακόμη και να βυθίζονται; Στο ενυδρείο μου τώρα που το ξεκαπάκωσα (sic) και έχω χώρο το βάζω έτσι: Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 25 Σεπτεμβρίου 2015 #2 Share 25 Σεπτεμβρίου 2015 Στο Juwel το παω μεχρι εκει που δειχνει το αυτοκολλητο οτι πρεπει να ειναι η σταθμη. Στα αλλα 2 τα diy...το ξεχυλιζω Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ 25 Σεπτεμβρίου 2015 Author #3 Share 25 Σεπτεμβρίου 2015 Αν βυθιστει η κοντρα λες να εχει θεμα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 25 Σεπτεμβρίου 2015 #4 Share 25 Σεπτεμβρίου 2015 Δεν νομιζω ρε συ να παθει κατι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 25 Σεπτεμβρίου 2015 #5 Share 25 Σεπτεμβρίου 2015 Εγω το παω ενα κλικ κατω απο την κοντρα και αυτο για αισθητικους λογους. Στάλθηκε από το LG-P710 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
theodor72 25 Σεπτεμβρίου 2015 #6 Share 25 Σεπτεμβρίου 2015 Το θέμα είναι και αισθητικό αλλά και λειτουργικό μερικές φορές. Αισθητικό, γιατί αν ξεπεράσει το νερό την κόντρα. το αποτέλεσμα δεν είναι όμορφο κοιτώντας από χαμηλά την επιφάνεια του νερού. Λειτουργικό γιατί στο juwel που έχω, διατηρώ το εσωτεικό φίλτρο, το οποίο στο επάνο μέροες του έχει μια "σχάρα" από όπου ρουφάει νερό από την επιφάνεια, καθαρίζοντας ικανοποιητικά ότι επιπλέει.Αν βάλω νερό πάνω από την γραμμή που λέει ο καασκευαστης και αναφέρει και ο rastaman παραπάνω, η σχάρα αυτή υπερκαλύπτεται και ρουφάει νερό κάτω από την επιφάνεις, όπως δηλαδή και το υπόλοιπο φίλτρο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReaperX 25 Σεπτεμβρίου 2015 #7 Share 25 Σεπτεμβρίου 2015 Εγώ βάζω μέχρι το νερό να γλύψει τις από κάτω κόντρες όπως το έχεις κι εσύ στη φώτο.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AgMa 26 Σεπτεμβρίου 2015 #8 Share 26 Σεπτεμβρίου 2015 (edited) Στο 77άρι που ετοιμάζω, κόλλησα τις πάνω κόντρες 4 πόντους κάτω απ' την κορυφή του γυαλιού και το μετάνιωσα γιατί θα πρέπει να γεμίζω μέχρι τις κόντρες, που σημαίνει ότι χάνω περίπου 8-10 λίτρα νερό. Δεν νομίζω να έχουν θέμα αν βυθιστούν, στην ουσία γυαλί με ενυδρειακή σιλικόνη (ελπίζω να είναι ενυδρειακή) όπως και τα υπόλοιπα τζάμια του ενυδρείου είναι. Το θέμα θα είναι μόνο στο μάτι και στους ανεμιστήρες αν έχεις στην άκρη που αν δεν βυθιστούν οι κόντρες, θα χτυπάει ο αέρας πάνω τους. Έγινε επεξεργασία 26 Σεπτεμβρίου 2015 - AgMa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Costantinos 26 Σεπτεμβρίου 2015 #9 Share 26 Σεπτεμβρίου 2015 εγώ στο sun sun το ξεχειλίζω το νερό. τώρα οι κόντρες σου είναι κατασκευασμένες όπως και το υπόλοιπο ενυδρείο. με γυαλί και σιλικόνη. άρα γιατί να πάθει κάτι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος