vasilis4x4 8 Ιανουαρίου 2017 #226 Share 8 Ιανουαρίου 2017 Υπεροχο!!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sriz 8 Ιανουαρίου 2017 #227 Share 8 Ιανουαρίου 2017 Μπράβο.πολύ ωραία χρώματα και το φοβερό είναι ότι όλα αυτά γίνονται σε μόνο 30λιτρα.λπ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post dimtsok 8 Ιανουαρίου 2017 Author Popular Post #228 Share 8 Ιανουαρίου 2017 Μία ώρα πριν, το μέλος sailor247 έγραψε: Πολύ όμορφο το νανακι σου!!!Να το χαίρεσαι!!! Στάλθηκε από το Lenovo A6020a40 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk πριν 38 λεπτά, το μέλος fishbone! έγραψε: Τι κάνει ο άνθρωπος ....... σε 30 λίτρα !!! πριν 25 λεπτά, το μέλος vasilis4x4 έγραψε: Υπεροχο!!! πριν 6 λεπτά, το μέλος Sriz έγραψε: Μπράβο.πολύ ωραία χρώματα και το φοβερό είναι ότι όλα αυτά γίνονται σε μόνο 30λιτρα.λπ Παιδιά ευχαριστώ και καλή χρονιά σε όλους!!!! Και μια FTS επεξεργασμένη με το GIMP 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan_Oz 9 Ιανουαρίου 2017 #229 Share 9 Ιανουαρίου 2017 τούμπανο είναι φιλαράκι! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fishbone! 9 Ιανουαρίου 2017 #230 Share 9 Ιανουαρίου 2017 Τι ειναι το GIMP???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lefteris67 9 Ιανουαρίου 2017 #231 Share 9 Ιανουαρίου 2017 Μόλις τώρα, το μέλος fishbone! έγραψε: Τι ειναι το GIMP???? Πρόγραμμα επεξεργασίας εικόνας είναι Διονύση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimtsok 9 Ιανουαρίου 2017 Author #232 Share 9 Ιανουαρίου 2017 πριν 1 ώρα, το μέλος fishbone! έγραψε: Τι ειναι το GIMP???? πριν 1 ώρα, το μέλος lefteris67 έγραψε: Πρόγραμμα επεξεργασίας εικόνας είναι Διονύση. Ακριβώς....το αντίπαλο δέος του photoshop και μάλιστα δωρεάν... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 9 Ιανουαρίου 2017 #233 Share 9 Ιανουαρίου 2017 πριν 21 ώρες, το μέλος dimtsok έγραψε: Παιδιά ευχαριστώ και καλή χρονιά σε όλους!!!! Και μια FTS επεξεργασμένη με το GIMP Μπραβο Μητσο ωραια φωτο βλεπω ενα χωρο κενο ελα να σου δωσω ενα φραγκακι. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAN 10 Ιανουαρίου 2017 #234 Share 10 Ιανουαρίου 2017 On 8/1/2017 at 9:09 ΜΜ, το μέλος dimtsok έγραψε: Παιδιά ευχαριστώ και καλή χρονιά σε όλους!!!! Και μια FTS επεξεργασμένη με το GIMP Όμορφα χρώματα και Κοραλία.. Το μικρό σου είναι υποδειγματικό.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimtsok 13 Ιανουαρίου 2017 Author #235 Share 13 Ιανουαρίου 2017 On 9/1/2017 at 6:40 ΜΜ, το μέλος niknik έγραψε: Μπραβο Μητσο ωραια φωτο βλεπω ενα χωρο κενο ελα να σου δωσω ενα φραγκακι. Να σαι καλά Νίκο και σε ευχαριστώ για την προσφορά! On 10/1/2017 at 7:38 ΜΜ, το μέλος TAN έγραψε: Όμορφα χρώματα και Κοραλία.. Το μικρό σου είναι υποδειγματικό.. Το ότι το λες εσύ αυτό Θανάση είναι πολύ σημαντικό για μένα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimtsok 2 Φεβρουαρίου 2017 Author #236 Share 2 Φεβρουαρίου 2017 acan+trachyphyllia, φωτο με iphone4 και επεξεργασμένη με το GIMP 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 2 Φεβρουαρίου 2017 #237 Share 2 Φεβρουαρίου 2017 Μία ώρα πριν, το μέλος dimtsok έγραψε: acan+trachyphyllia, φωτο με iphone4 και επεξεργασμένη με το GIMP Μητσε ρε εχω την εντυπωση οτι τους κανεις tatoo χαχαχχα .Πολυ ωραια φωτο.Η ακαν δυναμη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimtsok 7 Φεβρουαρίου 2017 Author #238 Share 7 Φεβρουαρίου 2017 On 2/2/2017 at 9:49 ΜΜ, το μέλος niknik έγραψε: Μητσε ρε εχω την εντυπωση οτι τους κανεις tatoo χαχαχχα .Πολυ ωραια φωτο.Η ακαν δυναμη. Χαχαχαχα!!! Δύο ακόμα με tatoo Νίκο!!! 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimtsok 10 Φεβρουαρίου 2017 Author #239 Share 10 Φεβρουαρίου 2017 Λίγες ακόμα...... 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
VasilisM3 25 Φεβρουαρίου 2017 #240 Share 25 Φεβρουαρίου 2017 Τούμπανο Δημήτρη!!! Το γουστάρω με χίλια το μικράκι σου 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimtsok 8 Μαρτίου 2017 Author #241 Share 8 Μαρτίου 2017 Λίγο πριν νυχτώσει..... 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GIANNIS_61223 8 Μαρτίου 2017 #242 Share 8 Μαρτίου 2017 φοβερο!!! παιζετε με δοσομετρικη?Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimtsok 8 Μαρτίου 2017 Author #243 Share 8 Μαρτίου 2017 πριν 9 λεπτά, το μέλος GIANNIS_61223 έγραψε: φοβερο!!! παιζετε με δοσομετρικη? Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Σε ευχαριστώ! Όχι, εδώ και αρκετό καιρό δεν ρίχνω τίποτα και δεν μετράω τίποτα, εκτός από τα νιτρικά. Για την ώρα 10 λίτρα αλλαγή κάθε εβδομάδα (δηλ. 25%), φαίνεται ότι το κρατάει σε ισορροπία... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Irakles 8 Μαρτίου 2017 #244 Share 8 Μαρτίου 2017 Θα το αποκαλούσα "μικρή δύναμη" ειναι πανέμορφο!!!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilis4x4 9 Μαρτίου 2017 #245 Share 9 Μαρτίου 2017 Πανεμορφο!!!!!!!!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρήστος 9 Μαρτίου 2017 #246 Share 9 Μαρτίου 2017 κάτι τέτοια μικρά και λιτά και ωραία ενυδρεία βλέπω και με βάζουν σε σκέψεις, και μετά λέω πίσω μου σε έχω σατανά 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Irakles 9 Μαρτίου 2017 #247 Share 9 Μαρτίου 2017 πριν 54 λεπτά, το μέλος Χρήστος έγραψε: κάτι τέτοια μικρά και λιτά και ωραία ενυδρεία βλέπω και με βάζουν σε σκέψεις, και μετά λέω πίσω μου σε έχω σατανά Αυτα τα μικρά ειναι που σου καίνε το μυαλό και σε τρώει μεσα σου σαν το σαράκι... και τοτε τον εχεις μπροστά σου τον εξω απο'δω αλλα δεν τον καταλαβαίνεις γιατι εχει τετοια ομορφιά που δεν αντιστέκεται κανεις!!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimtsok 9 Μαρτίου 2017 Author #248 Share 9 Μαρτίου 2017 πριν 21 ώρες, το μέλος Irakles έγραψε: Θα το αποκαλούσα "μικρή δύναμη" ειναι πανέμορφο!!!! πριν 9 ώρες, το μέλος vasilis4x4 έγραψε: Πανεμορφο!!!!!!!!! πριν 9 ώρες, το μέλος Χρήστος έγραψε: κάτι τέτοια μικρά και λιτά και ωραία ενυδρεία βλέπω και με βάζουν σε σκέψεις, και μετά λέω πίσω μου σε έχω σατανά πριν 8 ώρες, το μέλος Irakles έγραψε: Αυτα τα μικρά ειναι που σου καίνε το μυαλό και σε τρώει μεσα σου σαν το σαράκι... και τοτε τον εχεις μπροστά σου τον εξω απο'δω αλλα δεν τον καταλαβαίνεις γιατι εχει τετοια ομορφιά που δεν αντιστέκεται κανεις!!! Παιδιά ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια!!!! Πραγματικά παίζουν κάτι 'σατανικά' νανάκια......εξορκισμό χρειάζεται για να μη στήσεις ένα σαν αυτά με τη μία!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Irakles 9 Μαρτίου 2017 #249 Share 9 Μαρτίου 2017 Μία ώρα πριν, το μέλος dimtsok έγραψε: Παιδιά ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια!!!! Πραγματικά παίζουν κάτι 'σατανικά' νανάκια......εξορκισμό χρειάζεται για να μη στήσεις ένα σαν αυτά με τη μία!!! οχι δεν θελω reefακι.!.!.!.!.!.!.! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fishbone! 9 Μαρτίου 2017 #250 Share 9 Μαρτίου 2017 Αυτό που θέλω να πω και εγω με την σειρά μου που εχει τύχη να το δω και απο κοντά , ειναι αποτέλεσμα χρονίας εμπειρίας και βαθιάς γνώσης ! Για τους νέους που θέλουν να ασχοληθούν πρεπει να ξέρουν ότι ειναι πολυ δύσκολο να κρατήσεις ενα τέτοιο σύστημα σε τόσα λίγα λίτρα ! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος