pan_Oz 28 Απριλίου 2016 #101 Share 28 Απριλίου 2016 Αν κάνουν γεννα εχω παει πρώτος με αποχη! Sent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimtsok 6 Μαίου 2016 Author #102 Share 6 Μαίου 2016 Καλοδούλευτο το φωτιστικό. Το clam είναι υπέροχο, να σου ζήσει! Σε ευχαριστώ πολύ Λουκά! Κάνε ένα καλουπακι με εποξικη για να κάτσει ! Οσο για το ενυδρείο τι να πω .... Αν και ακόμα δεν σου έχω συγχωρέσει το άλλο το απίστευτο στολίδι ! Διονύση σε ευχαριστώ για το tip! Μπράβο Δημήτρη φανταστικό είναι!!! Καλορίζικο και το φωτιστικό...αν δεν βαριέσαι γράψε για το πρόγραμμα που το δουλεύεις και τα ποσοστά μπλέ-λευκού.Είμαι ακόμα σε πειραματικό στάδιο στο δικό μου και θα με ενδιέφερε Ωραίο το clamάκι...όταν και αν κόψεις από τις ricordeas τίποτα βάλε φωνή! Βασίλη να σαι καλά, σε ευχαριστώ. Το πρόγραμμα που το δουλεύω για την ώρα ειναι,,,, TP1 TP2 TP3 TP4 TP5 TP6 7.00 9.00 12.00 18.00 20.00 22.00 A 0% 20% 60% 60% 0% 0% B 1% 40% 60% 60% 50% 1% Οσο για τις ρίκο, εννοείται, όσες θέλεις..... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimtsok 6 Μαίου 2016 Author #103 Share 6 Μαίου 2016 Ευχαριστουμε που μοιραστηκες τις φωτο απο το διαμαντι σου δημητρη!! Πανεμορφο,πεντακαθαρο και εχεις και πολυ ωραια ζωντανα μεσα φιλε! Τα ψαρακια εχουν κανει καμια γεννα? Μιχάλη σε ευχαριστώ πολύ!!! Οχι, δυστυχώς τα ψαράκια τίποτα.....παίζουν κάτι φλερτάκια που και που, αλλά μέχρι εκεί! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimtsok 6 Μαίου 2016 Author #104 Share 6 Μαίου 2016 Αν κάνουν γεννα εχω παει πρώτος με αποχη! Sent from my iPhone using Tapatalk Σιγά ρε βιαστικέ!!!! Ακόμα δεν τον είδαμε, Γιάννη τον βαφτίσαμε!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 7 Μαίου 2016 #105 Share 7 Μαίου 2016 Μιχάλη σε ευχαριστώ πολύ!!! Οχι, δυστυχώς τα ψαράκια τίποτα.....παίζουν κάτι φλερτάκια που και που, αλλά μέχρι εκεί! Αναψε και εσυ κανενα κερακι Βαλε μουσικουλα,ριξε στο νερο κανενα ροδοπεταλο και καμια κατεψυγμενη(artemia,mysis κτλ)...που θα παει...θαλασσινα ειναι και ειναι αφροδισιακα Παντως αν βγαλεις ψαρακια απο αυτα δεν θα προλαβαινεις τα π.μ να ξερεις! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 7 Μαίου 2016 #106 Share 7 Μαίου 2016 Αναψε και εσυ κανενα κερακι Βαλε μουσικουλα,ριξε στο νερο κανενα ροδοπεταλο και καμια κατεψυγμενη(artemia,mysis κτλ)...που θα παει...θαλασσινα ειναι και ειναι αφροδισιακα Παντως αν βγαλεις ψαρακια απο αυτα δεν θα προλαβαινεις τα π.μ να ξερεις! :hysterical: :hysterical: Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan_Oz 8 Μαίου 2016 #107 Share 8 Μαίου 2016 θα αναλάβω το management Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimtsok 8 Μαίου 2016 Author #108 Share 8 Μαίου 2016 Αναψε και εσυ κανενα κερακι Βαλε μουσικουλα,ριξε στο νερο κανενα ροδοπεταλο και καμια κατεψυγμενη(artemia,mysis κτλ)...που θα παει...θαλασσινα ειναι και ειναι αφροδισιακα Παντως αν βγαλεις ψαρακια απο αυτα δεν θα προλαβαινεις τα π.μ να ξερεις! Χαχαχαχαχα.......Μιχάλη είσαι φοβερός! θα αναλάβω το management Τώρα μάλιστα....τα πιάσαμε τα λεφτά μας!!!! :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimtsok 8 Μαίου 2016 Author #109 Share 8 Μαίου 2016 Ενα γρήγορο βιντεάκι πριν λίγο 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan_Oz 8 Μαίου 2016 #110 Share 8 Μαίου 2016 (edited) Ενα γρήγορο βιντεάκι πριν λίγο κατ αρχας κατέβασε τη κάμερα που μου χεις τη DSLR να κάθεται και μου τραβάς βίντεο με το κινητο! 2ον το βραδι να κλειδώνει γιατι θα σκάσω νύχτα να φορτώσω το κυβάκι στον ώμο και να έρθω σπίτι να κανω ξεκαθάρισμα κατι κομματάκια Έγινε επεξεργασία 8 Μαίου 2016 - pan_Oz Link to comment Share on other sites More sharing options...
manolisreef 8 Μαίου 2016 #111 Share 8 Μαίου 2016 Παρα πολυ ωραια δουλεια.ποια clown ειναι αυτα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 8 Μαίου 2016 #112 Share 8 Μαίου 2016 Μητσαρα οι νεμο και το shimering κλεβουν την παρασταση,εχει,δικιο ο Πανος βγαλε ρε συ την dslr να γουσταρουμε.Πολυ ομορφο φιλε,να εισαι καλα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimtsok 9 Μαίου 2016 Author #113 Share 9 Μαίου 2016 κατ αρχας κατέβασε τη κάμερα που μου χεις τη DSLR να κάθεται και μου τραβάς βίντεο με το κινητο! 2ον το βραδι να κλειδώνει γιατι θα σκάσω νύχτα να φορτώσω το κυβάκι στον ώμο και να έρθω σπίτι να κανω ξεκαθάρισμα κατι κομματάκια Κολλητός να σου πετύχει..... Παρα πολυ ωραια δουλεια.ποια clown ειναι αυτα? Να σαι καλά Μανώλη, σε ευχαριστώ! Eίναι τα black snowflake Μητσαρα οι νεμο και το shimering κλεβουν την παρασταση,εχει,δικιο ο Πανος βγαλε ρε συ την dslr να γουσταρουμε.Πολυ ομορφο φιλε,να εισαι καλα. Θα βγει και η dslr ρε Νικόλα....σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimtsok 9 Μαίου 2016 Author #114 Share 9 Μαίου 2016 Λίγες για το βράδυ..... 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 9 Μαίου 2016 #115 Share 9 Μαίου 2016 Δωσε Μητσο. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dano23 9 Μαίου 2016 #116 Share 9 Μαίου 2016 πολύ όμορφο και προσεγμένο... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan_Oz 10 Μαίου 2016 #117 Share 10 Μαίου 2016 (edited) εεεεεεεετσι!!!! παμε για μεγαλο κύβο τώρα!! Έγινε επεξεργασία 10 Μαίου 2016 - pan_Oz 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fishbone! 10 Μαίου 2016 #118 Share 10 Μαίου 2016 Πρεπει να του κανουμε χοντρή πλάκα ! Να παμε να του πάρουμε το κυβακι και να του βαλουμε κανένα τόνο ενυδρειο με το βραχάκι του μεσα! Κρυφή κάμερα και καταγραφή αντιδράσεων του γιατρού μολις μπει σπίτι ! 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 10 Μαίου 2016 #119 Share 10 Μαίου 2016 Γ@μ@ τις φωτογραφιαρες που βγαζετε ρε σεις Ευχαριστουμε που μπηκες στο κοπο να τις μοιραστεις δημητρη 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimtsok 10 Μαίου 2016 Author #120 Share 10 Μαίου 2016 Δωσε Μητσο. Δίνω Νικόλα.....για πάρτη σου!!! πολύ όμορφο και προσεγμένο... Σε ευχαριστώ πολύ!!! εεεεεεεετσι!!!! παμε για μεγαλο κύβο τώρα!! Φιλαράκι, έχει αρκετό χώρο ακόμα το 30άρι για να γεμίσει..... Πρεπει να του κανουμε χοντρή πλάκα ! Να παμε να του πάρουμε το κυβακι και να του βαλουμε κανένα τόνο ενυδρειο με το βραχάκι του μεσα! Κρυφή κάμερα και καταγραφή αντιδράσεων του γιατρού μολις μπει σπίτι ! Και άντε το 30άρι το παίρνεις.....να σε δω πως θα ανεβάσεις τον τόνο!!! Γ@μ@ τις φωτογραφιαρες που βγαζετε ρε σεις Ευχαριστουμε που μπηκες στο κοπο να τις μοιραστεις δημητρη Να σαι καλά ρε Μιχάλη!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimtsok 10 Μαίου 2016 Author #121 Share 10 Μαίου 2016 Και η συνέχεια....... 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ 10 Μαίου 2016 #122 Share 10 Μαίου 2016 Τι ομορφια σε τοσο λιγα λιτρα!!! Αντε τωρα και εχω ενα κυβο να καθετε..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan_Oz 11 Μαίου 2016 #123 Share 11 Μαίου 2016 η τελυταια φωτο ειδικά ... μαμαει! δηλαδή αν το γεμίσεις πάμε γι αλλο??? να ξέρω αν είναι το απόγευμα να σκάσω με τον κουβά, εύκολο είναι 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 11 Μαίου 2016 #124 Share 11 Μαίου 2016 Τι ομορφια σε τοσο λιγα λιτρα!!! Αντε τωρα και εχω ενα κυβο να καθετε..... Για δωσε με ταχυτητα..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ 12 Μαίου 2016 #125 Share 12 Μαίου 2016 Για δωσε με ταχυτητα..... Χαχαχα και αχαχαχ μαζί. δύσκολο το ξεκίνημα στην παρούσα φάση..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος