Sturm 25 Νοεμβρίου 2016 #176 Share 25 Νοεμβρίου 2016 Μητσαρα τωρα που γυρισες(και εννοειται καλως ηρθες!!)δεν μας βαζεις καμμια φωτο απο τα "μωρα"...[emoji3] Καταλαβες Σταθη, εχει ερθει μια βδομαδα και δεν βαζει μια φωτο! ΧαχαχαGreetings from the dark side! Link to comment Share on other sites More sharing options...
stathis spithas 25 Νοεμβρίου 2016 #177 Share 25 Νοεμβρίου 2016 (edited) πριν 22 λεπτά, το μέλος Sturm έγραψε: Καταλαβες Σταθη, εχει ερθει μια βδομαδα και δεν βαζει μια φωτο! Χαχαχα Greetings from the dark side! Ασε να μου στελνει φωτος ενυδρειων απο πετ απο την αλλη πλευρα του πλανητη ηξερε.... Με το που πατησε Ελλαδα μουγκα στην στρουγκα... Λες και εδω δεν υπαρχει ενυδρειο να μας βαλει καμμια φωτο.. Τι ζητησαμε να δλδ;;; Κουμπαρακι σου λεει μετα!! χαχαχα Έγινε επεξεργασία 25 Νοεμβρίου 2016 - stathis spithas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Μήτσος 25 Νοεμβρίου 2016 Author #178 Share 25 Νοεμβρίου 2016 (edited) πριν 1 ώρα, το μέλος stathis spithas έγραψε: Ασε να μου στελνει φωτος ενυδρειων απο πετ απο την αλλη πλευρα του πλανητη ηξερε.... Με το που πατησε Ελλαδα μουγκα στην στρουγκα... Λες και εδω δεν υπαρχει ενυδρειο να μας βαλει καμμια φωτο.. Τι ζητησαμε να δλδ;;; Κουμπαρακι σου λεει μετα!! χαχαχα Χαχαχαχαχχαχαχαχ Ρε ακόμα δεν έχω προσαρμοστεί εγώ καλα καλα .... Έχω ταίσει κιόλας κ είναι θολό το νερό κ θα φωνάζει ο Θόδωρας .... Λοιπόν καταρχάς καλως σας βρήκα παιδιά , σας παρακολουθούσα όποτε ήταν δυνατόν κ έχω μπει πλέον δυναμικά ... τα ψαράκια ταβρήκα σαφώς αδυνατισμένα τα φίλτρα στάκα τελείως κ πέρασαν κ ένα πατατράκ ( μάλλον αμωνία) ... τα έσωσα δια τηλεφώνου κ με την βοήθεια του φίλου κ προσεχώς κουμπάρου Στάθη .... πλέον ταίζω Φούλ κ γίνονται αλλαγές νερού άνα 3 μέρες να πάρουν τα πάνω τους ..... Η βελτίωση προς το παρόν είναι ραγδαία ...Όσο για σας που παραπονιέστε σας περιμένω από κοντά λίαν συντόμως ... Sent from my iPad using Tapatalk Έγινε επεξεργασία 25 Νοεμβρίου 2016 - Μήτσος 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Μήτσος 25 Νοεμβρίου 2016 Author #179 Share 25 Νοεμβρίου 2016 Ξέχασα να σας πω ότι έχει προστεθεί ένα red spot severum κ ένας golden nugget pleco .... Όσο για το μπορνέο τον εβγάλα φώτο για να δυναμιτίσω λιγο το κλίμα χαχαχαχχαχαSent from my iPad using Tapatalk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stathis spithas 25 Νοεμβρίου 2016 #180 Share 25 Νοεμβρίου 2016 Βγαλε τον "αστερα" του ενυδρειου καμμια μοναχο του!! Το οτι εχεις ενυδρειαρα το ξερεις δεν χρειαζεται να στο λεμε συνεχεια!! Καλως ηρθες και εδω φιλαρακι!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 25 Νοεμβρίου 2016 #181 Share 25 Νοεμβρίου 2016 Ομορφιες φιλε. Θα τα πουμε κι απο κοντα!Greetings from the dark side! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Μήτσος 25 Νοεμβρίου 2016 Author #182 Share 25 Νοεμβρίου 2016 Βγαλε τον "αστερα" του ενυδρειου καμμια μοναχο του!! Το οτι εχεις ενυδρειαρα το ξερεις δεν χρειαζεται να στο λεμε συνεχεια!! Καλως ηρθες και εδω φιλαρακι!! Άσε Στάθη εκεί που ήταν όλη μέρα κρυμμένος τώρα έχει αρχίσει τους τσαμπουκάδες ... Τις φώτος δεν τις γουστάρει με τίποτα ....Sent from my iPad using Tapatalk 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stathis spithas 25 Νοεμβρίου 2016 #183 Share 25 Νοεμβρίου 2016 πριν 4 λεπτά, το μέλος Μήτσος έγραψε: Άσε Στάθη εκεί που ήταν όλη μέρα κρυμμένος τώρα έχει αρχίσει τους τσαμπουκάδες ... Τις φώτος δεν τις γουστάρει με τίποτα .... Sent from my iPad using Tapatalk Τι να πω για αυτο το ψαρι φιλαρακι;;; Σκορδα!!! Σκορδα!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
avraamp 26 Νοεμβρίου 2016 #184 Share 26 Νοεμβρίου 2016 Πανέμορφο το ενυδρείο σου Μήτσο!!! Να το χαίρεσαι!!! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Μήτσος 26 Νοεμβρίου 2016 Author #185 Share 26 Νοεμβρίου 2016 πριν 2 ώρες, το μέλος avraamp έγραψε: Πανέμορφο το ενυδρείο σου Μήτσο!!! Να το χαίρεσαι!!! Να είσαι καλά φίλε μου !!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kadmos 30 Νοεμβρίου 2016 #186 Share 30 Νοεμβρίου 2016 Τώρα το είδα ρε Μήτσο! Πολύ ωραίο το σύνολο και τώρα που είσαι εδώ θα θεριέψουν. Έτοιμα είναι. Ειδικά ο nugget, κούκλος!(Έχουμε και τις προτιμήσεις μας βλέπεις.) 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky_Jim 30 Νοεμβρίου 2016 #187 Share 30 Νοεμβρίου 2016 Πανέμορφα!!! Τί μέγεθος είναι το "Χτήνος"??? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
south 30 Νοεμβρίου 2016 #188 Share 30 Νοεμβρίου 2016 Πανέμορφα ζωντανά! Μπράβο Μήτσο περιμένουμε και βιντεάκι. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Μήτσος 30 Νοεμβρίου 2016 Author #189 Share 30 Νοεμβρίου 2016 πριν 3 ώρες, το μέλος Husky_Jim έγραψε: Πανέμορφα!!! Τί μέγεθος είναι το "Χτήνος"??? Γύρω στα 20-25 cm τον υπολογίζω ....Από ψυχολογία όμως καρχαρίας ... 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAN 30 Νοεμβρίου 2016 #190 Share 30 Νοεμβρίου 2016 Υγιέστατα ψάρια ,πολύ μου αρέσει το ενυδρειο σου φίλε... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Μήτσος 30 Νοεμβρίου 2016 Author #191 Share 30 Νοεμβρίου 2016 Να είστε όλοι καλά !!! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastaman 30 Νοεμβρίου 2016 #192 Share 30 Νοεμβρίου 2016 +1 στο πανέμορφα ... αλλά +2/3/4 για τον golden nugget !! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημητρης Τ 4 Δεκεμβρίου 2016 #193 Share 4 Δεκεμβρίου 2016 Εμενα μου αρεσει μακραν η δευτερη προσπάθεια!!!!γιαυτην την κορη βαλε κ barbe Μέσα!!!!!για τον σταθη τι να πω ;σπανιος απλα!!! 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Μήτσος 15 Φεβρουαρίου 2017 Author #194 Share 15 Φεβρουαρίου 2017 Ένα βιντεάκι παίζοντας με το καινούριο μου τάμπλετ .... Πολύ πρόχειρο αλλά το δισκέδασα ... Ευχαριστω τον @south και @Sturm για τις νέες προσθήκες... Δείτε το Hd... 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kadmos 16 Φεβρουαρίου 2017 #195 Share 16 Φεβρουαρίου 2017 Δεν υπάρχει!!! Γεια σου ρε Μήτσο! Από ενυδρειακής πλευράς, .... το ίδιο! Ετοιμάσου για ενυδρείο. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SOTIRIS 16 Φεβρουαρίου 2017 #196 Share 16 Φεβρουαρίου 2017 (edited) Όμορφες οι ψαρούκλες σου, αλλά ξεκίνα να μαζεύεις λεφτά, για το καινούργιο δίμετρο ενυδρείο που θα χρειαστείς. Έγινε επεξεργασία 16 Φεβρουαρίου 2017 - SOTIRIS 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
south 16 Φεβρουαρίου 2017 #197 Share 16 Φεβρουαρίου 2017 Ομορφιές!!! Μήτσο η μόνη παρατήρηση ότι πρέπει να κάνεις πλάνο για μεγαλύτερο ενυδρείο στο μέλλον ... 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KostasGr 16 Φεβρουαρίου 2017 #198 Share 16 Φεβρουαρίου 2017 Συμφωνώ, πανέμορφα ψάρια, πολύ ωραίο στήσιμο. Σίγουρα πέτυχε το ενυδρείο σου, δεν απέτυχε και τα ψάρια θα ζήσουν υγιή όσο τα προσέχεις, σε ένα μεγαλύτερο ενυδρείο όμως θα δεις άλλα ψάρια. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnbaggios 16 Φεβρουαρίου 2017 #199 Share 16 Φεβρουαρίου 2017 Χαχαχα,τι κανατε ρε σεις!Αλλα γιατι τετοια σχολια?Δεν εχω ασχοληθει ποτε με αμερικανες.Τι εννοειτε οτι πιθανολογουσατε να υπαρχουν πολλοι τσακωμοι?Ποια λιτρα θεωρουντε επαρκη γι αυτη την ψαροσυνθεση? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kadmos 16 Φεβρουαρίου 2017 #200 Share 16 Φεβρουαρίου 2017 2μετρο του τόνου και πάνω. Μεγαλώνουν αρκετά τ' άτιμα και θέλουν το χώρο τους. Άσε που είναι κάπως οξύθυμα.... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος