shark17 23 Σεπτεμβρίου 2015 #1 Share 23 Σεπτεμβρίου 2015 (edited) Γεια σας.Συγγνωμη που ανοιγω θεμα αλλα η σελιδα δεν μου επιτρεπει να κανω αγγελια ακομα.Χαριζεται ενα silver shark περιπου 5-6 cm,ενα tetra penguin και ενα puntius denisonii 5cm.Τα ψαρακια τα ειχα αγορασει μαζι αλλα επειδη θελω να αλλαξω την συνθεση μου θελω να τα δωσω για να δημιουργησω μια σωστη συνθεση.Απο θεμα φροντιδας ειναι ολα μια χαρα υγιεστατα.Λαθη δυστυχως εγιναν στο πρωτο μου ενυδρειο αλλα ηδη εχω μαθει αρκετα πραγματα και τωρα κανω μια νεα προσπαθεια.Οποιος ενδιαφερεται ας μου στειλει ενα μηνυμα.(το θεμα θα το σβησω το πλ σε 2 μερες ευχαριστω) Έγινε επεξεργασία 23 Σεπτεμβρίου 2015 - rastaman Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastaman 23 Σεπτεμβρίου 2015 #2 Share 23 Σεπτεμβρίου 2015 Ξεκινάμε στραβά και δεν είναι καλό αυτό... Δεν γράφουμε κεφαλαία σε καμία περίπτωση,όσο μεγάλη ανάγκη και να υπάρχει ούτε καν στον τίτλο!! Εννοείται πως τις αγγελίες τις δημοσιεύουμε στην αντίστοιχη ενότητα του forum. Tην συγκεκριμένη δημοσίευση δεν θα την διαγράψω επειδή πρόκειται για "χάρισμα" και καλό θα είναι να χωριστούν άμμεσα τα συγκεκριμένα ζωντανά όσο είναι καιρός. Topic locked. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts