rofio 23 Σεπτεμβρίου 2015 #1 Share 23 Σεπτεμβρίου 2015 Το πρωτο μου Paludarium με βρυα και φτερη απο την φυση (ονομασιες δεν ξερω) και με μηδεν κοστος!!!Συντομα θα ανεβασω και αλλες. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Costantinos 23 Σεπτεμβρίου 2015 #2 Share 23 Σεπτεμβρίου 2015 ωραίο, μπράβο. απλά δε μου αρέσει το νερό που φαίνεται έτσι στον πάτο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
retard20 23 Σεπτεμβρίου 2015 #3 Share 23 Σεπτεμβρίου 2015 Μπραβο πολυ καλο εκει στο νερο που λεει ο φιλος μπορεις να πεταξεις κανενα φυλο ξεραμενο Link to comment Share on other sites More sharing options...
rofio 23 Σεπτεμβρίου 2015 Author #4 Share 23 Σεπτεμβρίου 2015 Το νερο δυστηχως εχει γινει καφε επειδη επεσε μεσα λιγο φυτοχωμα που χρησημοποιησα για να πατησουν τα βρυα και τα φυτευτουν τα φυτα. Αμα ειναι θα δοκιμασω να βαλω διαφορα φυλλα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 23 Σεπτεμβρίου 2015 #5 Share 23 Σεπτεμβρίου 2015 Πολυ μαλη προσπαθεια. Τι ζωντανα θα βαλεις; Στάλθηκε από το LG-P710 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
rofio 23 Σεπτεμβρίου 2015 Author #6 Share 23 Σεπτεμβρίου 2015 Πολυ μαλη προσπαθεια. Τι ζωντανα θα βαλεις; Στάλθηκε από το LG-P710 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δυστηχως ειναι πολυ μικρο για ζωντανα. Και θελω να μεινω στο μηδενικο κοστος! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 23 Σεπτεμβρίου 2015 #7 Share 23 Σεπτεμβρίου 2015 Ε τι οικοσυστημα ειναι χωρις ζωντανα; μηπως να επεκταθεις λιγο; Στάλθηκε από το LG-P710 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
rofio 24 Σεπτεμβρίου 2015 Author #8 Share 24 Σεπτεμβρίου 2015 Ε τι οικοσυστημα ειναι χωρις ζωντανα; μηπως να επεκταθεις λιγο; Δικιο εχεις αλλα ψαρια, βατραχια δεν μπορω να βαλω γιατι ειναι πολυ μικρο το ενυδρειο αντε καμια σαλαμαδρα να βαλω αν βρω εδω γυρω. Κατι αλλο δεν μου ερχετε στο μυαλο παντος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος