George Machlis 20 Σεπτεμβρίου 2015 #1 Share 20 Σεπτεμβρίου 2015 Έχω ένα ενυδρείο 300αρι με στρωμενο φίλτρο και νερό. Αυτό το ενυδρείο είχε μέσα γκαπι και τα έβγαλα για να βάλω μέσα κιχλιδες convict. Το ενυδρείο δεν έχει σταματήσει να δουλεύει. Μέσα στο ενυδρείο έχω ένα sae και δεν μπορώ να το βγάλω. Μπορεί να μείνει μέσα το sae με τις κιχλιδες η θα πρεπει να ξεστησω το ενυδρειο για να το βγαλω; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 20 Σεπτεμβρίου 2015 #2 Share 20 Σεπτεμβρίου 2015 Αν αρχισουν να γεννανε θα εχεις θεμα σοβαρο. Η θα σου τρωει τα μωρα η θα στο σκοτωσουν η και τα δυο. Για μενα βγαλτο. Ποσες σκοπευεις να βαλεις; Στάλθηκε από το LG-P710 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 21 Σεπτεμβρίου 2015 #3 Share 21 Σεπτεμβρίου 2015 Πριν τρία χρόνια που είχα γλυκό με convict είχα μέσα δυο sae για κάποιο χρονικό διάστημα δεν είχα πρόβλημα μόλις ξεκίνησαν οι γέννες δεν πρόλαβα να τα βγάλω τα έβγαλαν τα convict με λίγα λόγια κάνε μια προσπάθεια μιας και δεν έχεις αλλά ψάρια μέσα αλλά μόνο αυτά να τα βγάλεις αλλιώς περνεις ρίσκο...επίσης θα σου πρότεινα αν έχεις υπομονή να βάλεις ένα ζευγάρι μέσα και θα δεις σε λίγους μήνες ποσά θα έχουν γίνει 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
George Machlis 21 Σεπτεμβρίου 2015 Author #4 Share 21 Σεπτεμβρίου 2015 Αν αρχισουν να γεννανε θα εχεις θεμα σοβαρο. Η θα σου τρωει τα μωρα η θα στο σκοτωσουν η και τα δυο. Για μενα βγαλτο. Ποσες σκοπευεις να βαλεις; Στάλθηκε από το LG-P710 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Οκ σε ευχαριστω έχω μέσα σε ένα 100λιτρο καμιά 10 όχι πολύ μεγάλες και αρχήσαμε να μου γεννάνε και δεν θέλω να τις αφήσω στο μικρό γτ τα μωρά είναι πολλά. Τα έχω βγάλει από το μεγάλο και τα έχω βάλει σε ένα πιο μικρό ενειδριο τα μωρά Link to comment Share on other sites More sharing options...
George Machlis 21 Σεπτεμβρίου 2015 Author #5 Share 21 Σεπτεμβρίου 2015 Πριν τρία χρόνια που είχα γλυκό με convict είχα μέσα δυο sae για κάποιο χρονικό διάστημα δεν είχα πρόβλημα μόλις ξεκίνησαν οι γέννες δεν πρόλαβα να τα βγάλω τα έβγαλαν τα convict με λίγα λόγια κάνε μια προσπάθεια μιας και δεν έχεις αλλά ψάρια μέσα αλλά μόνο αυτά να τα βγάλεις αλλιώς περνεις ρίσκο...επίσης θα σου πρότεινα αν έχεις υπομονή να βάλεις ένα ζευγάρι μέσα και θα δεις σε λίγους μήνες ποσά θα έχουν γίνειΈχω και άλλο ενυδρείο με convict και αρχήσανε να μου γεννάνε γιαυτό θέλω να κάνω την μεταφορά σε ένα πιο μεγάλο ενυδρείο. Σε ευχαριστώ πάντως θα προσπαθήσω να το βγάλω Link to comment Share on other sites More sharing options...
George Machlis 21 Σεπτεμβρίου 2015 Author #6 Share 21 Σεπτεμβρίου 2015 Μήπως ξέρει κάποιος να μου πει πως μπορώ να το βγάλω από μέσα το sae; Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 21 Σεπτεμβρίου 2015 #7 Share 21 Σεπτεμβρίου 2015 2 μεγάλες απόχες τουλάχιστον και υπομονή. Ο διάκοσμος του ενυδρείου πως είναι ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 21 Σεπτεμβρίου 2015 #8 Share 21 Σεπτεμβρίου 2015 Οκ σε ευχαριστω έχω μέσα σε ένα 100λιτρο καμιά 10 όχι πολύ μεγάλες και αρχήσαμε να μου γεννάνε και δεν θέλω να τις αφήσω στο μικρό γτ τα μωρά είναι πολλά. Τα έχω βγάλει από το μεγάλο και τα έχω βάλει σε ένα πιο μικρό ενειδριο τα μωρά Κατσε γιατι μ εκαψες! Ποσα ψαρια εχεις συνολο στο 300αρι; Αν εχεις 10 convict ειναι πολλα! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stathis spithas 22 Σεπτεμβρίου 2015 #9 Share 22 Σεπτεμβρίου 2015 (edited) Ξεστησε..χαμηλωσε την σταθμη του νερου(σε αλλαγη συνηθως) και πιαστο...πολυ δυσκολο ψαρι να το πιασεις..εγω προσφατα αναγκαστικα να ξεστησω ολο το ενυδρειο για να τα βγαλω...δεν αφηναν ψαρι να ζευγαρωσει...(φανταζομαι μιλας για cae chinise alfae eater και οχι sae siamease algae eater...) Έγινε επεξεργασία 22 Σεπτεμβρίου 2015 - stathis spithas 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
George Machlis 22 Σεπτεμβρίου 2015 Author #10 Share 22 Σεπτεμβρίου 2015 Κατσε γιατι μ εκαψες! Ποσα ψαρια εχεις συνολο στο 300αρι; Αν εχεις 10 convict ειναι πολλα!Είχα 10 μωρά σε ένα ενυδρείο 100 λίτρων και τώρα που μεγάλοσαν έβαλα στο ενυδρείο 300 λίτρων πέτρες και έβαλα μέσα τις 10 κιχλιδες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 22 Σεπτεμβρίου 2015 #11 Share 22 Σεπτεμβρίου 2015 Ειναι πολλα φιλε μου. Θα πρεπει να το αραιωσεις μολις βγουν ζευγαρια. Στάλθηκε από το LG-P710 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
George Machlis 23 Σεπτεμβρίου 2015 Author #12 Share 23 Σεπτεμβρίου 2015 Οκ σε ευχαριστω πολυ όταν δω ζευγάρι να κάνει αυγά θα τα βγάλω τα υπόλοιπα και θα αφοσίωση μόνο το ζευγάρι με τα μωρά Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος