Vagelis1245 17 Σεπτεμβρίου 2015 #1 Share 17 Σεπτεμβρίου 2015 Γεια σας παιδιά Είμαι καινούργιος στο site. Έχω κάποια προβλήματα με τις καινούργιες κιχλιδες από λίμνη Malawi που αγόρασα την τελευταία εβδομάδα. Πείρα 2 Metriaclima estherae / yellow zebra και στην αρχή ήταν πολύ χαρούμενα κολιμπουσαν ευχάριστα αλλά μετά από 1 ώρα το ένα το οποίο είναι λίγο μικρότερο από το άλλο ανέβηκε στην επιφάνεια του νερού. Το μεγαλύτερο πηγαίνει στο ψάρι που είναι στην επιφάνεια και τρέμει και το μικρό φεύγει γρήγορα στην άλλη μεριά του ενυδρείου. Επίσης το μεγάλο σκάβει συνεχώς λακουβες. Επίσης έχω και 2 Όσκαρ μικρούς δεν μαλώνουν πολύ μεταξύ τους Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 17 Σεπτεμβρίου 2015 #2 Share 17 Σεπτεμβρίου 2015 Πήγαινε στην κατηγορία "ενυδρεια μελών" και κανε μια παρουσίαση του ενυδρειου σου συμπληρώνοντας τη φόρμα που θα βρεις εκεί. Για αρχή, έχεις ψάρια που δεν ειναι συμβατά μεταξύ τους. Στη φόρμα που θα δούμε όλες τις λεπτομέρειες θα σου πούμε και τι μπορει να συμβαίνει αλλα πρεπει να ξέρουμε μετρήσεις, λίτρα, κατοίκους ενυδρειου, εξοπλισμό, φίλτρανση κτλ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnbaggios 18 Σεπτεμβρίου 2015 #3 Share 18 Σεπτεμβρίου 2015 Καλως ηρθες Ευαγγελε!Κανε ενα κοπο κ ακολουθισε τις συμβουλες του safarpn για να σε βοηθεισουμε γενικοτερα με τα ψαρακια σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος