rastaman 17 Σεπτεμβρίου 2015 #26 Share 17 Σεπτεμβρίου 2015 Ομορφη και νοικοκυρεμεμενη δουλιτσα Μπραβο αγορι !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 19 Σεπτεμβρίου 2015 #27 Share 19 Σεπτεμβρίου 2015 Καλησπέρα φίλοι, Αγόρασα δοσομετρική σαν καλός θαλλασινός και εγώ, καθώς σιγά σιγά οι απαιτήσεις του ενυδρείο ανεβαίνουν και κάπου θα έπρεπε να φτιάχνω και τα φυλάω τα διαλύματα μου, γνωστά σε όλους από την μέθοδο Balling... τι καλύτερο από μια ιδιοκατασκευή από plexiglass στα πρότυπα των liquid box καταστημάτων του εξωτερικού Έφτιαξα 2 τέτοια κουτιά μονταρισμένα στις επιθυμητές διαστάσεις, το ένα το χρειάζομαι εγώ και ήθελα να χωράει στο ντουλάπι που και να είναι παράλληλα βάση για την δοσομετρική Jebao DP-4 και το άλλο για τον φίλο Digital Reason. Και στα δύο κριτήριο ήταν να βγούν κοντά 2 λίτρα δοχεία, που επίσης μας κρατάνε καιρό χωρίς refill... Επίσης χωράει αντλία μέσα να σπάσει το διάλυμα στην αρχή ή αργότερα αν δημιουργηθεί ίζυμα κάτω... Το δικό μου κουτί λοιπόν είναι ως εξής: Διαστάσεις: 26x17x27Y Το άλλο κουτί έγινε πιο ψιλόλιγνο γιατί υπάρχαν άλλα κριτήρια χώρου (πιο πολύ ύψος, πολύ μικρό πλάτος διαθέσιμο) Διαστάσεις: 26x9x35Y Πολλά ευχαριστώ στον κ. Τάκη (takis_gt) που μου έμαθε να δουλεύω plexi Ωστε αυτα ηθελες να φτοιαξεις βγηκαν πολυ καλα Και σιγουρα ειναι βολικα!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ilias Halk 19 Σεπτεμβρίου 2015 Author #28 Share 19 Σεπτεμβρίου 2015 Ωστε αυτα ηθελες να φτοιαξεις βγηκαν πολυ καλα Και σιγουρα ειναι βολικα!!! Με πέτυχες πάνω στο έγκλημα εσύ Link to comment Share on other sites More sharing options...
haf 29 Νοεμβρίου 2015 #29 Share 29 Νοεμβρίου 2015 Η απορία του πρωτάρη... Ωραίες οι κατασκευές αλλά που χρησιμεύει η δόσομετρικη? Link to comment Share on other sites More sharing options...
alan boy 29 Νοεμβρίου 2015 #30 Share 29 Νοεμβρίου 2015 ριχνει αυτοματα ασβεστιο, μαγνησιο και kh σε θαλασσινο ενυδρειο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ilias Halk 29 Νοεμβρίου 2015 Author #31 Share 29 Νοεμβρίου 2015 Η απορία του πρωτάρη... Ωραίες οι κατασκευές αλλά που χρησιμεύει η δόσομετρικη? Όταν αρχίσουμε να φορτώνουμε κοράλια υπάρχει η ανάγκη για συμπληρώματα μαγνησίου, ασβεστίου και ανθρακικής σκληρότητας σε καθημερινή βάση και όσο το δυνατόν σταθερό κύκλο για να δούμε τα κοράλια μας να αναπτύσονται και να είναι υγιή. Η δοσομετρική αντλία μα βοηθάει να αυτοματοποιήσουμε αυτή την διαδικασία με συνέπεια χρονική και ποσοτική, καθως ρυθμίζουμε ποια στοιχεία θέλουμε να πέφτουν, τι ώρες και σε ποιές δοσολογίες Link to comment Share on other sites More sharing options...
haf 29 Νοεμβρίου 2015 #32 Share 29 Νοεμβρίου 2015 ριχνει αυτοματα ασβεστιο, μαγνησιο και kh σε θαλασσινο ενυδρειο Όταν αρχίσουμε να φορτώνουμε κοράλια υπάρχει η ανάγκη για συμπληρώματα μαγνησίου, ασβεστίου και ανθρακικής σκληρότητας σε καθημερινή βάση και όσο το δυνατόν σταθερό κύκλο για να δούμε τα κοράλια μας να αναπτύσονται και να είναι υγιή. Η δοσομετρική αντλία μα βοηθάει να αυτοματοποιήσουμε αυτή την διαδικασία με συνέπεια χρονική και ποσοτική, καθως ρυθμίζουμε ποια στοιχεία θέλουμε να πέφτουν, τι ώρες και σε ποιές δοσολογίες Κατανοητό, ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος