Nikolson 12 Σεπτεμβρίου 2015 #1 Share 12 Σεπτεμβρίου 2015 Έχω ηλεκτρονικά ballast 21watt και 28watt οι λάμπες όμως που θέλω να συνδέσω είναι 24 watt!!! H ερώτηση τώρα είναι μπορώ να χρησιμοποιησω κάποιο ballast απο αυτά η πρέπει να πάρω ballast για 24 watt?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 13 Σεπτεμβρίου 2015 #2 Share 13 Σεπτεμβρίου 2015 Αν δεν κανω λαθος,μπορεις να χρησιμοποιησεις αυτο που ειναι για 28 βατ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antonis K 13 Σεπτεμβρίου 2015 #3 Share 13 Σεπτεμβρίου 2015 Αν τα μπαλαστ ειναι για τ5 λαμπες τοτε το 28 θα αναψει την 24w. Και το 21 μπορει να δουλεψει αλλα δε θα στο προτεινα γιατι μπορει να σου καψει γρηγορα τη λαμπα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikolson 13 Σεπτεμβρίου 2015 Author #4 Share 13 Σεπτεμβρίου 2015 Έβαλα το 21 και άναψε αλλά μίλησα τελικά με τον ηλεκτρολόγο και μου είπε να πάρω καλύτερε ενα καινούργιο 2χ24 όποτε παω να πάρω καινούριο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος