bouboulas 12 Σεπτεμβρίου 2015 #1 Share 12 Σεπτεμβρίου 2015 Με τον Phosban reactor 150 που έχω για τα biopellet δεν έχω μείνει και πολύ ευχαριστημένος από τη λειτουργία του. Πρέπει να είναι τελείως κάθετα για να κάνει σωστή ανάδευση πράγμα που δεν μπορεί να γίνει στο δικό μου σαμπ λόγο χώρου. Έτσι ψάχνοντας είδα αυτόν http://www.fish-street.com/product_details.php?search_string=biopellet+reactor&category_id=146&item_id=786¤cy_code=EUR και είπα να τον αντιγράψω. Πείρα κάτι παλιά ρεταλάκια πλέξι γκλας που είχα και ένα αντλιάκι από ένα εσωτερικό φίλτρο και ξεκίνησα. Έκοψα τα κομμάτια με το κοπίδι Πέρασα τα σόκορα στην σβούρα για να είναι εντελώς λείες οι επιφάνειες για κόλλημα. Τρύπησα τον πάτο για να περάσει το στήριγμα της αντλίας Έκοψα μια λωρίδα και αφού την ζέστανα για να της δώσω το σχήμα που πρέπει, την έκοψα με το dremel σε μερικά σημεία για να περνά το νερό. Μετά έφτιαξα το καπάκι με τις ανάλογε σχισμές και σε αυτό Και άρχισα την συναρμολόγηση. Στο τέλος άνοιξα και δύο τρύπες και κόλλησα τα σωληνάκια της εξόδου του νερού. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bouboulas 12 Σεπτεμβρίου 2015 Author #2 Share 12 Σεπτεμβρίου 2015 Αυτό είναι το αποτέλεσμα 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sailor247 12 Σεπτεμβρίου 2015 #3 Share 12 Σεπτεμβρίου 2015 Πολύ καλό φιλαράκι!!Περιμένω να μου πεις αποτελέσματα Στάλθηκε από το W910 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
fmnstr 12 Σεπτεμβρίου 2015 #4 Share 12 Σεπτεμβρίου 2015 Μάστορας. Αντε να το δούμε σε λειτουργία. Sent from the dungeons of Mordor Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Puff 12 Σεπτεμβρίου 2015 #5 Share 12 Σεπτεμβρίου 2015 Μπράβο πολύ όμορφο. Για βάλτο να δουλέψει να μας πεις εντυπώσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 12 Σεπτεμβρίου 2015 #6 Share 12 Σεπτεμβρίου 2015 Ωραιος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
montiliani 12 Σεπτεμβρίου 2015 #7 Share 12 Σεπτεμβρίου 2015 πολυ ωραια δουλεια Σταματη καλοδουλευτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
fishbone! 13 Σεπτεμβρίου 2015 #8 Share 13 Σεπτεμβρίου 2015 Μπράβο μπράβο και πάλι μπράβο ! Πως μου αρέσει να φτιάχνονται τόσο ωραία πράγματα με μεράκι ! Δεν θυμάμαι αν σου είπα μπράβο ....., ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑΜΑΤΗ !!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilis4x4 13 Σεπτεμβρίου 2015 #9 Share 13 Σεπτεμβρίου 2015 Μπραβο ρε φιλε, ωραια δουλεια :bow: Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan_Oz 13 Σεπτεμβρίου 2015 #10 Share 13 Σεπτεμβρίου 2015 εισαι μαστορας, respect!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bouboulas 13 Σεπτεμβρίου 2015 Author #11 Share 13 Σεπτεμβρίου 2015 Να είστε καλά φιλαράκια μου σας ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια. Μια δοκιμή που έκανα πριν το βάλω στο σαμπ. Με μια χούφτα πέλετ δείχνει να λειτουργεί μια χαρά. Με μεγαλύτερη ποσότητα θα δουλεύει ακόμα καλύτερα. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mouseman 13 Σεπτεμβρίου 2015 #12 Share 13 Σεπτεμβρίου 2015 Μπραβο Σταματη. Για πες μου τι αντλια εχεις βαλει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bouboulas 13 Σεπτεμβρίου 2015 Author #13 Share 13 Σεπτεμβρίου 2015 Μπραβο Σταματη. Για πες μου τι αντλια εχεις βαλει? Μάκη είναι μια resun από ένα εσωτερικό φίλτρο που είχα και είναι, από ότι γράφει, 700λίτρα την ώρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
petran halen 13 Σεπτεμβρίου 2015 #14 Share 13 Σεπτεμβρίου 2015 αυτα ειναι τα ωραια !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
petrossol 13 Σεπτεμβρίου 2015 #15 Share 13 Σεπτεμβρίου 2015 Μπράβο, πολύ καλά το πάει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasso 14 Σεπτεμβρίου 2015 #16 Share 14 Σεπτεμβρίου 2015 πολυ καλη δουλεια μπραβο σου!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bouboulas 14 Σεπτεμβρίου 2015 Author #17 Share 14 Σεπτεμβρίου 2015 αυτα ειναι τα ωραια !!!! Μπράβο, πολύ καλά το πάει! πολυ καλη δουλεια μπραβο σου!!! Να είστε καλά παιδιά, σας ευχαριστώ !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mixalhs+stella 14 Σεπτεμβρίου 2015 #18 Share 14 Σεπτεμβρίου 2015 Μπράβο Σταμάτη πολύ ωραία δουλειά...με το καλό φίλε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bouboulas 15 Σεπτεμβρίου 2015 Author #19 Share 15 Σεπτεμβρίου 2015 Μπράβο Σταμάτη πολύ ωραία δουλειά...με το καλό φίλε. Να είσαι καλά Μιχάλη σε ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος