Jump to content

270 l. Tanganyika

DEX

Recommended Posts

Ξέρει κανείς αν αυτά τα τζουλιντο-αυγουλάκια είναι γονιμοποιημένα;

100_1316.JPG

Τελικα τι εγινε με τα αυγα;

Στάλθηκε από το SM-A500FU μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Τελικα τι εγινε με τα αυγα;

Στάλθηκε από το SM-A500FU μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δεν ξέρω πόσο κάνουν να εκκολαφθούν! Πάντως λείπουν κάποια λίγα. Δεν ξέρω γιατί, μπορεί να χάλασαν. Πρέπει να είναι στον βράχο 2 μέρες περίπου. 

Βασικά δεν ξέρω όμως αν είναι γονιμοποιημένα ή απλά έχω 2 θηλυκά που κάνουν αυγά εδώ κι εκεί!

Να το χαιρεσαι φιλε μου,ειναι πολύ ομορφο.

Ερωτηση-οι καλβοι είναι ζευγαρι? Αν όχι,τωρα που είναι μκρα,βαλε αλλα 2,3 για να σου κατσει ένα ζευγαρι

Να το χαιρεσαι φιλε μου,ειναι πολύ ομορφο.

Ερωτηση-οι καλβοι είναι ζευγαρι? Αν όχι,τωρα που είναι μκρα,βαλε αλλα 2,3 για να σου κατσει ένα ζευγαρι

Οι κάλβοι είναι μικροί ακόμα αλλά δεν μοιάζουν και πολύ με ζευγάρι! Ο πιο μεγάλος δεν... συμπαθεί και πολύ τον μικρότερο...

Η αλήθεια είναι ότι οι κάλβοι είναι ας πούμε η παραφωνία του ενυδρείου. Υπάρχουν απλά για να υπάρχουν. Δεν περιμένω "χαρές" από αυτούς. Απλά είναι όμορφα ψάρια. Πιστεύω ότι δεν με παίρνει να βάλω άλλους για να βγει ζευγος γιατί θα γίνει χαμός στο ενυδρείο πάνω που έχουμε ηρεμήσει. 

Τα αυγα ειναι γονιμοποιημενα.Το λεω επειδη τα βλεπω σκουρα.Με καθε επιφυλαξη βεβαια.Αν τα παρατηρουσες πιο συχνα θα εβλεπες οτι εχουν σχηματιστει ουριτσες.Βεβαια απ τη στιγμη που βλεπεις να ταλαντευοντε οι ουριτσες τους σε λιγες ωρες αποκολουντε απ το βραχο κ πεφτουν κατω.Ετοιμασου σε κανα δυο τρεις μερες να δεις να ξεμυτανε τα μικρουλια σου!!!

Υ.γ.:οι καλβοι θεωρουντε (κ ειναι απ οτι βλεπω στο youtube) φονεις νεογνων.Εχε το υπ οψιν σου...

Ευχαριστώ johnbaggios, περίμενα την απάντησή σου μια και έχεις τρασκριπτους! 

Προχθές που είδα τα αυγά (άντε να τα είδα με λίγες ώρες καθυστέρηση) παρατήρησα ότι οι κάλβοι πλησίαζαν ύπουλα στο σημείο! Ειδικά ο μικρότερος που δεν το κουνάει σχεδόν ποτέ από το στέκι του, έκανε υπερπόντιο ταξίδι 120 εκατοστών. Τον άλλον τον είδα σχεδόν στην επιφάνεια να κοιτάζει προς τα κάτω μήπως τσιμπήσει κανένα φρέσκο αυγουλάκι...

Ευτυχώς οι γονείς είναι εκεί και οι κάλβοι μικροί

Απ οτι εχω διαβασει δυστυχως οι καλβοι εχουν πολυ σκληρα λεπια.Για λιγο φιλοξενησα εναν με malawi.Το μονο που εκανε στις επιθεσεις που δεχοταν ηταν να "τσιτωνετε" κ να τους γυριζει τα πλευρα του.

Απ οτι εχω διαβασει δυστυχως οι καλβοι εχουν πολυ σκληρα λεπια.Για λιγο φιλοξενησα εναν με malawi.Το μονο που εκανε στις επιθεσεις που δεχοταν ηταν να "τσιτωνετε" κ να τους γυριζει τα πλευρα του.

Ναι έτσι κάνουν τα βλαμμένα!

Μια και δεν έχω δει μωρά από εκείνα τα αυγουλάκια των Τζουλι έχω 2 απορίες.

1ον Οι γονείς υπάρχει περίπτωση να τα έχουν μεταφέρει πιο πέρα;

2ον Τα μωρά έχουν για κάποιο διάστημα αυτόν τον σάκο και τρέφονται από αυτόν; 

Προληπτικά ρίχνω λίγη τριμμένη τροφή στο νταμάρι που ήταν τα αυγά.

Ισως να μην ηταν γονιμοποιημένα τα αυγα αλλα δεν μου φανηκε.Είναι μικροσκοπικα κ ακριβοθώρητα παντως,να ξερεις,Θελει λιγο υπομονη για να τα διακρίνεις.Ενας φακος θα βοηθουσε...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...