katsalabis 12 Σεπτεμβρίου 2015 #1 Share 12 Σεπτεμβρίου 2015 Έχω 8 ημέρες ένα papuan puffer και δεν μπορώ να βγάλω άκρη με το τι θέλει να φάει.Στην αρχή δοκιμασα artemia και myssis στις οποίες δεν δείνει σημασία.Στην συνέχεια του έδωσα μύδι το οποίο έφαγε την μια ημέρα και την άλλη τίποτα.Σειρά πήρε γαρίδα krill έφαγε μια ημέρα μετά τίποτα.Χτες του έδωσα καλαμάρι το οποίο και έφαγε.Σήμερα δεν το πλησίασε.Έχει κάποιος εμπειρία με το συγκεκριμένο ψάρι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAN 13 Σεπτεμβρίου 2015 #2 Share 13 Σεπτεμβρίου 2015 Έχω 8 ημέρες ένα papuan puffer και δεν μπορώ να βγάλω άκρη με το τι θέλει να φάει.Στην αρχή δοκιμασα artemia και myssis στις οποίες δεν δείνει σημασία.Στην συνέχεια του έδωσα μύδι το οποίο έφαγε την μια ημέρα και την άλλη τίποτα.Σειρά πήρε γαρίδα krill έφαγε μια ημέρα μετά τίποτα.Χτες του έδωσα καλαμάρι το οποίο και έφαγε.Σήμερα δεν το πλησίασε.Έχει κάποιος εμπειρία με το συγκεκριμένο ψάρι? Φιλε μου το ψαρι σου ανήκει στα toby δηλ σε μια μικρόσωμη υπο κατηγορία τον puffers και η συμπεριφορά του ειναι ίδια με τα περισσότερα τις οικογένειας αυτής οπως πχ valentini,solandri κ.λ.π... Λογικα πρέπει ευκολα να ξεκινήσει ναν τρωει και ξηρά τροφή σε μορφή pellets η flake.. ξεκίνα με kriil και misys αν δεν φάει κάποια μερα μην σε αγχώσει και επανέλαβε την επόμενη και σταδιακά με ξηρά τροφή..Ειναι απο τα εύκολα ειδη στην διατροφή..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
katsalabis 13 Σεπτεμβρίου 2015 Author #3 Share 13 Σεπτεμβρίου 2015 Ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος