Jump to content

Papuan puffer εμπειρια?

katsalabis

Recommended Posts

Έχω 8 ημέρες ένα papuan puffer και δεν μπορώ να βγάλω άκρη με το τι θέλει να φάει.Στην αρχή δοκιμασα artemia και myssis στις οποίες δεν δείνει σημασία.Στην συνέχεια του έδωσα μύδι το οποίο έφαγε την μια ημέρα και την άλλη τίποτα.Σειρά πήρε γαρίδα krill έφαγε μια ημέρα μετά τίποτα.Χτες του έδωσα καλαμάρι το οποίο και έφαγε.Σήμερα δεν το πλησίασε.Έχει κάποιος εμπειρία με το συγκεκριμένο ψάρι?

Έχω 8 ημέρες ένα papuan puffer και δεν μπορώ να βγάλω άκρη με το τι θέλει να φάει.Στην αρχή δοκιμασα artemia και myssis στις οποίες δεν δείνει σημασία.Στην συνέχεια του έδωσα μύδι το οποίο έφαγε την μια ημέρα και την άλλη τίποτα.Σειρά πήρε γαρίδα krill έφαγε μια ημέρα μετά τίποτα.Χτες του έδωσα καλαμάρι το οποίο και έφαγε.Σήμερα δεν το πλησίασε.Έχει κάποιος εμπειρία με το συγκεκριμένο ψάρι?

Φιλε μου το ψαρι σου ανήκει στα toby δηλ σε μια  μικρόσωμη υπο κατηγορία τον puffers και η συμπεριφορά του ειναι ίδια με τα περισσότερα τις οικογένειας αυτής οπως πχ valentini,solandri κ.λ.π...

Λογικα πρέπει ευκολα να ξεκινήσει ναν τρωει και ξηρά τροφή σε μορφή pellets η flake..

ξεκίνα με kriil και misys αν δεν φάει κάποια μερα μην σε αγχώσει και επανέλαβε την επόμενη και σταδιακά με ξηρά τροφή..Ειναι απο τα εύκολα ειδη στην διατροφή.....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...