Jump to content

Νεο ενυδρειο

Recommended Posts

Καλημερα ειμαι εντελως ασχετος με τα ενυδρεια μου χαρισανε ενα ενυδρειο 60 λιτρα σκετο ηθελα να ρωτησω 1)ειναι καλο σαν μεγεθος για τα ψαρια 2) θελω να συνδιασω γκαπυ με καποιες γαριδες και σαλιγκαρια ταιριαζουν ολα αυτα μαζι και σε τη πλυθησμο σε ενα 60αρι ενυδρειο μπορει να μου πεις καποιος κανενα αλλο ειδος για να συνδιασω3)τ αλλο θα χρειαστω για το ενυδρειο?4)τα ειδη που ειπα ταιριαζουν σε εναν πρωταρη η ειναι δυσκολα?

Καλως ηρθες στο φορουμ μας.

1) Αναλογα τι ψαρια θα βαλεις.

2) Ενα χαρεμι γκαπυ μπορεις να βαλεις με μερικες γαριδες.Οι γαριδες μπαινουν μετα το 2μηνο. Δεν μπορεις να βαλεις κατι αλλο μαζι τους σ αυτα τα λιτρα,οταν αρχισουν να γεννανε τα γκαυ θα γεμισεις ψαρια και θα πρεπει να δινεις κιολας.

3) Τι εχει τωρα το ενυδρειο? Τι εξοπλησμο?

4) Ευκολα ψαρια ειναι.

Ξεκινα διαβασμα εδω και ειδικα στον κυκλο του αζωτου,το στρωσιμο δηλαδη.που ειναι πολυ βασικο να κανεις σωστα πριν βαλεις ψαρια.

Δεν εχει τιποτα ειναι σκετο ειχε ενα φιλτρο αλλα ειναι πανω απο πεντε χρονια σε αποθηκη και δεν μου φαινεται σωστο να βαλω αυτο θελω να ρωτησω επισης θελει καποια διαδικασια για καθαρισμα μετα απο τοσο καιρο το ενυδρειο και περιπου μια τιμουλα γιατι τωρα για υο ξεκινημα μπορω να διαθεσω γυρος στα 100 με 150 και αμα μπορεις να μου πεις και τον πλυθησμο που πρεπει να βαλω γιατι πηγα σε petshop και μου ειπε γυρο στα 10 γκαπυ με 10 15 γαριδες και δεν μου φαινεται σωστο με το μεγεθος του ενυδρειου

Διαβασε αυτο που σου εδωσα πιο πανω,θα σου λυσει πολλες αποριες.

Φιλτρο θες ενα εξωτερικο,υπαρχουν διαφορα σε διαφορες τιμες.

Θες θερμοστατη.

Αμμο η χαλικι και μερικα ευκολα αληθινα φυτα και κανενα ξυλο.

Λαμπες καινουριες γιατι αυτες ειναι παλιες που εχει τωρα.

Τιμες δεν μπορω να σου πω,γιατι διαφερουν πολυ απο πετ σε πετ και απο υλικο σε υλικο.

Οπως σου ειπα και πιο πανω,ξεκινας με ενα χαρεμι γκαπυ,δηλαδη 1 αρσενικο και 3 θυληκα.Θα πρεπει να δινεις αρκετα ψαρια απο τις γεννες που θα εχεις γιατι θα πηξεις.

Μετα το 2μηνο μπορεις να βαλεις και καμια 10αρια γαριδες οι οποιες θα γεννησουν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...