AquaNewbie 11 Σεπτεμβρίου 2015 Author #26 Share 11 Σεπτεμβρίου 2015 Μπήκε http://www.aquazone.gr/forums/classifieds/item/2945-%CF%87%CE%B1%CF%81%CE%AF%CE%B6%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%B9-%CF%87%CF%81%CF%85%CF%83%CF%8C%CF%88%CE%B1%CF%81%CE%BF/ Σε ευχαριστώ πολύ φίλε Τάκη Link to comment Share on other sites More sharing options...
yiazoo 14 Σεπτεμβρίου 2015 #27 Share 14 Σεπτεμβρίου 2015 Φίλε και εγώ αν θέλεις το φιλοξενώ, έχω λίμνη..απλά είμαι λίγο μακριά, Αγία Παρασκευή. Αν κανένα απόγευμα σε βγάζει πιο κοντά μου, πες μου να κανονίσουμε 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
takis_gt 20 Σεπτεμβρίου 2015 #28 Share 20 Σεπτεμβρίου 2015 Τα ψαράκια παρελήφθησαν σήμερα και μπήκαν σε καραντίνα για λίγες ημέρες Η καραντίνα είναι ένας κύβος 30 λίτρων και έχω προσθέσει 90 γραμμάρια αλάτι και θα μπαίνει μελαφιξ για 3 ημέρες. Στην καραντίνα θα μείνουν καμιά 10αρια ημέρες και μετά θα αρχίσω να μειώνω το αλάτι για να μπουν στο ξύλινο με τα υπόλοιπα Link to comment Share on other sites More sharing options...
nicpapa 20 Σεπτεμβρίου 2015 #29 Share 20 Σεπτεμβρίου 2015 Tακη μια χαρα φαινονται τα ψαρια, γιατι η χρηση αλατιου και melafix? Link to comment Share on other sites More sharing options...
takis_gt 20 Σεπτεμβρίου 2015 #30 Share 20 Σεπτεμβρίου 2015 Tακη μια χαρα φαινονται τα ψαρια, γιατι η χρηση αλατιου και melafix? Προληπτικα Νικο, φοβάμαι να βάλω καινουρια ψαρια σε αυτο το ενυδρείο και προσεχω κατα κάποιο τρόπο. Και για να μη τα κρατήσω και πολύ στη καραντινα σκέφτηκα πως μια εβδομάδα σε αλατι και μια 3ημερη με μελαφιξ θα μειώσει κατα κάποιο τρόπο τη περίπτωση πως κάτι υπάρχει. Και εγω μια χαρα τα είδα αλλά μια σχετική προσοχή δεν θα βλάψει σε κατι 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
takis_gt 11 Οκτωβρίου 2015 #31 Share 11 Οκτωβρίου 2015 Το cometaki δόθηκε Αλλά πήγε σε ένα από τα καλύτερα χρυσοψαράδικα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος