rastaman 13 Σεπτεμβρίου 2015 #26 Share 13 Σεπτεμβρίου 2015 Συνηθως κανουμε το αντιθετο. Δηλαδη πρωτα επιλεγουμε τα ψαρακια και μετα την διακοσμηση. Εκτος και αν εχεις καταληξει στο περιπου τι ψαρια θα βαλεις για να ξερεις και πως θα το διακοσμησεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
2fast2die 14 Σεπτεμβρίου 2015 Author #27 Share 14 Σεπτεμβρίου 2015 κατεληξα σε κατηγορια σκληρου νερου. τωρα για κατι συγκεκριμενο δν ξερω ακομα. ισως μερικα neon tetras και πιο μετα κατι λιγο πιο μεγαλο Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 14 Σεπτεμβρίου 2015 #28 Share 14 Σεπτεμβρίου 2015 κατεληξα σε κατηγορια σκληρου νερου. τωρα για κατι συγκεκριμενο δν ξερω ακομα. ισως μερικα neon tetras και πιο μετα κατι λιγο πιο μεγαλο Τα νεον δεν ειναι σκληρου νερου..ειναι μαλακου.. Εκτος αυτου σε 40 λιτρα ενυδρειο δεν μπαινουν ετσι και αλλιως,ουτε κατι πιο μεγαλο απο αυτα. Δυστυχως σε 40 λιτρα οι επιλογες σου ειναι περιορισμενες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
2fast2die 14 Σεπτεμβρίου 2015 Author #29 Share 14 Σεπτεμβρίου 2015 μου φαινεται θα παει για πεταμα το ενυδρειο... τι μπορω να φιλοξενησω σε 40λτ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 14 Σεπτεμβρίου 2015 #30 Share 14 Σεπτεμβρίου 2015 Ενα μονομαχο, mosquito rasboras, bubble bee gobies (αν βρεις ) , ember tetra, danio margaritus και κατι αλλα ψιλα. Φυσικα εννοειται οχι ολα μαζι, αλλα ενα ειδος. Στάλθηκε από το LG-P710 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 15 Σεπτεμβρίου 2015 #31 Share 15 Σεπτεμβρίου 2015 Ενα μονομαχο, mosquito rasboras, bubble bee gobies (αν βρεις ) , ember tetra, danio margaritus και κατι αλλα ψιλα. Φυσικα εννοειται οχι ολα μαζι, αλλα ενα ειδος. Στάλθηκε από το LG-P710 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Τα κοκκινα θα τα βαλει σε νερο βρυσης? Γιατι αυτα θελουν μαλακο νερο.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Costantinos 15 Σεπτεμβρίου 2015 #32 Share 15 Σεπτεμβρίου 2015 έναν πολύ ωραίο μονομάχο με φύτεμα και θα το ευχαριστηθείς.... δεν ξέρω αν μπορείς να βάλεις και γκαπυ όπως έχουν κάνει πολλοί με 40 λίτρα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 15 Σεπτεμβρίου 2015 #33 Share 15 Σεπτεμβρίου 2015 Ωπα, δικο μου λαθος, νομιζα οτι θα το μαλακωνει. Αλλα και ολα τα αλλα μαλακο θελουν. Εκτος απο τα gobbie που ειναι ψιλουφαλμυρα, ολα τα αλλα ειναι μαλακου. Στάλθηκε από το LG-P710 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chocolate_Puma 15 Σεπτεμβρίου 2015 #34 Share 15 Σεπτεμβρίου 2015 Ωπα, δικο μου λαθος, νομιζα οτι θα το μαλακωνει. Αλλα και ολα τα αλλα μαλακο θελουν. Εκτος απο τα gobbie που ειναι ψιλουφαλμυρα, ολα τα αλλα ειναι μαλακου. Στάλθηκε από το LG-P710 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Μεγάλη συζήτηση... Όπως λέμε ότι οι μονομάχοι μπορούν να συντηρηθούν με νερό βρύσης, το ίδιο ισχύει και για μερικά ακόμη είδη όπως πχ τα galaxy rasbora Τα είχα χρόνια σε νερό βρύσης χωρίς κανένα πρόβλημα Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 15 Σεπτεμβρίου 2015 #35 Share 15 Σεπτεμβρίου 2015 Τα cpd μπορουν να μπουν σε νερο βρυσης της Αθηνας. Τα ember και τα mosquito θελουν πιο μαλακο νερο. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος