Marich 15 Σεπτεμβρίου 2015 Author #51 Share 15 Σεπτεμβρίου 2015 Εκει που τις έχω ειναι δίπλα στην μπαλκονόπορτα όπου μπαίνει με διαφορά περισσότερο φως με αντίθεση το υπόλοιπο σπίτι Link to comment Share on other sites More sharing options...
zalaros 15 Σεπτεμβρίου 2015 #52 Share 15 Σεπτεμβρίου 2015 Η ακτινοβολία uvb δεν περνάει από τζάμι. Επομένως χρειάζεται οπωσδήποτε λάμπα uvb. Η λάμπα θέρμανσης επίσης είναι απαραίτητη. Η θερμοκρασία πάνω στο σημείο που θα λιαζονται οι χελώνες πρέπει να είναι 32-34 βαθμούς κελσίου. Αυτό επιτυγχανεται μόνο με λάμπα θέρμανσης ακριβώς πάνω από το σημείο που λιαζονται. Sent from my SM-N9005 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marich 16 Σεπτεμβρίου 2015 Author #53 Share 16 Σεπτεμβρίου 2015 Ένταξη σε ευχάριστω ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marich 16 Σεπτεμβρίου 2015 Author #54 Share 16 Σεπτεμβρίου 2015 Είδη ξεκίνησα το ψάξιμο για λάμπα ομως δεν βρησκο μπορείς μήπως να μου πρότεινεις κάποιο μαγαζί ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marich 17 Σεπτεμβρίου 2015 Author #55 Share 17 Σεπτεμβρίου 2015 Α επίσης πρι πάρω αυτές που έχω είχα ένα μικρό yellow belly ομως ο σκύλος μου του έσπασε το καβούκι και ψοφήσε άμα τους σπάσει το καβούκι τότε θα μου πέθανουν? ( ο σκύλος δεν μπορει να τις δάγκωσει) Link to comment Share on other sites More sharing options...
zalaros 18 Σεπτεμβρίου 2015 #56 Share 18 Σεπτεμβρίου 2015 Είδη ξεκίνησα το ψάξιμο για λάμπα ομως δεν βρησκο μπορείς μήπως να μου πρότεινεις κάποιο μαγαζί ? Δυστυχώς δεν γνωρίζω κάποιο συγκεκριμένο. Εγώ τις αγόρασα από φυσικό κατάστημα εδώ στην Θεσσαλονίκη. Α επίσης πρι πάρω αυτές που έχω είχα ένα μικρό yellow belly ομως ο σκύλος μου του έσπασε το καβούκι και ψοφήσε άμα τους σπάσει το καβούκι τότε θα μου πέθανουν? ( ο σκύλος δεν μπορει να τις δάγκωσει) Λογικά ναι. Δεν έχω όμως μεγάλη εμπειρία και έτσι δεν είμαι σίγουρος. Εξαρτάται μάλλον και από το σπάσιμο. Σίγουρα δεν είναι καλή η οποιαδήποτε ζημιά στο καβούκι τους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marich 18 Σεπτεμβρίου 2015 Author #57 Share 18 Σεπτεμβρίου 2015 Σε ευχαριστώ είδη βρήκα λάμπα και θα ειναι εδω σε 2-3 εβδομάδες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marich 19 Σεπτεμβρίου 2015 Author #58 Share 19 Σεπτεμβρίου 2015 Ποσό θα μου μεγαλώσουν ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zalaros 19 Σεπτεμβρίου 2015 #59 Share 19 Σεπτεμβρίου 2015 Δεν ξέρω ακριβώς να σου απαντήσω. Δες όμως πόσο έχει μεγαλώσει η δικιά μου σε έναν χρόνο. Την πήραμε τέλη Ιουλίου του 2014 και είχε το μέγεθος ενός 2€. Μετά από μια βδομάδα μπήκε σε ενυδρείο με όλα τα απαραίτητα. Οπότε στο σωστό περιβάλλον αναπτύσσεται γρήγορα και σωστά. Sent from my SM-N9005 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marich 19 Σεπτεμβρίου 2015 Author #60 Share 19 Σεπτεμβρίου 2015 Να σου ζήσει ειναι πολυ όμορφη !!! Οταν και μενα με το καλό μου μεγαλώσουν τα 60 λίτρα θα τα χωράνε ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marich 20 Σεπτεμβρίου 2015 Author #61 Share 20 Σεπτεμβρίου 2015 Σε ένα site βρήκα πως η ακτίνα uvb προκαλεί καρκίνο στους ανθρώπους ειναι αλήθεια ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marich 21 Σεπτεμβρίου 2015 Author #62 Share 21 Σεπτεμβρίου 2015 Συγγνώμη! Ένταξη το έλυσα αυτο το πρόβλημα μαλλον με κατι άλλο θα το μπέρδεψα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marich 21 Σεπτεμβρίου 2015 Author #63 Share 21 Σεπτεμβρίου 2015 Α παραλίγο να το ξεχάσω πως σου φένονται τα μωρά μου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marich 22 Σεπτεμβρίου 2015 Author #64 Share 22 Σεπτεμβρίου 2015 γιατι μόλις αλλάξω το νερό τους λερώνετε με την πρώτη στιγμή που μπουν? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zalaros 22 Σεπτεμβρίου 2015 #65 Share 22 Σεπτεμβρίου 2015 Α παραλίγο να το ξεχάσω πως σου φένονται τα μωρά μου? Κουκλάκια Να τα χαίρεσαι γιατι μόλις αλλάξω το νερό τους λερώνετε με την πρώτη στιγμή που μπουν? Εδώ δεν σε καταλαβαίνω... Τι ακριβώς λερώνεται; Φίλτρο έχεις; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marich 22 Σεπτεμβρίου 2015 Author #66 Share 22 Σεπτεμβρίου 2015 Οχι γιατί δεν βρίσκω το μόνο που βρήκα ειναι αυτο: Link to comment Share on other sites More sharing options...
zalaros 22 Σεπτεμβρίου 2015 #67 Share 22 Σεπτεμβρίου 2015 Που ψάχνεις και δεν βρίσκεις; Αυτό δεν είναι φίλτρο. Αντλία αέρα είναι για οξυγόνωση του νερού. Δεν χρειάζεται για χελώνες επειδή αυτές αναπνέουν έξω από το νερό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marich 23 Σεπτεμβρίου 2015 Author #68 Share 23 Σεπτεμβρίου 2015 Ααα! Είχα πάει σε παρα πολλά πετ σοπ μα ολα μου έλεγαν οτι δεν είχαν και οτι δεν το χρειάζεται η χελώνα! Μεχρη που πήγα σε. Ένα άλλο Πετ σοπ και μου έδωσαν αυτο μετα έψαξα στο Ίντερνετ ομως δεν βρήκα ιστοσελίδα όπου να μπορείς να αγόρασει από εκει! Τελικά σημερα που πήγα και ρώτησα μου είπαν πως έχουν είδες παραγγείλει εξωτερικά φίλτρα μόνο και θα πάρω από εκει μόλις έρθουν ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marich 23 Σεπτεμβρίου 2015 Author #69 Share 23 Σεπτεμβρίου 2015 Τι μάρκα γαρίδες χρειάζονται ? Εγω πάντως τους παίρνω τις χύμα γιατί δεν έχει μάρκας ειναι καλές? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marich 25 Σεπτεμβρίου 2015 Author #70 Share 25 Σεπτεμβρίου 2015 Επειδή τις έχω σε πλαστικό κουτί υπάρχει περίπτωση κάψει τον μπατο ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zalaros 26 Σεπτεμβρίου 2015 #71 Share 26 Σεπτεμβρίου 2015 (edited) Για να είμαι ειλικρινής δεν κατάλαβα την ερώτηση σου Sent from my SM-N9005 using Tapatalk Έγινε επεξεργασία 26 Σεπτεμβρίου 2015 - zalaros Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marich 26 Σεπτεμβρίου 2015 Author #72 Share 26 Σεπτεμβρίου 2015 Αχ δεν το πρόσεξα έλεγα αν υπάρχει περίπτωση να κάψει τον πάτο ο θερμοστάτης ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zalaros 26 Σεπτεμβρίου 2015 #73 Share 26 Σεπτεμβρίου 2015 Πως έχεις τον θερμοστάτη τοποθετημένο; Ακουμπάει στον πάτο; Δεν έχει πιαστράκια ή βάση με βεντούζες; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marich 26 Σεπτεμβρίου 2015 Author #74 Share 26 Σεπτεμβρίου 2015 Τον έχω στον μπατο γιατί αλλιώς ειναι λόγω το νερό και δεν δουλεύει σωστά ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marich 28 Σεπτεμβρίου 2015 Author #75 Share 28 Σεπτεμβρίου 2015 Επίσης τα μωρά μου μεγάλωσαν !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος