Jump to content

Πετρες

Recommended Posts

Που θα βρω πέτρες σε διάφορα μεγεθοι...βάζω κάποιες pic να δείτε περίπου τι  ψάχνω. Θέλω όσο το δυνατόν να μην επηρεάζονται οι τιμές του νερού σκληρότητα κλπ 

post-15480-0-08011500-1441433566_thumb.jpeg

post-15480-0-31172900-1441433575_thumb.jpeg

Έγινε επεξεργασία - Nikolson

Σε βουνό στη φύση γενικά θα βρεις τέτοιες αλλα κατα πάσα πιθανότητα θα ειναι ασβεστολιθικές και θα επηρεάσουν τις σκληρότητες. Επειδη πάνω κάτω καταλαβαίνω τι θέλεις να φτιάξεις, κοίτα και τις ξυλόπετρες αλλα αυτές θα τις βρεις σε μάντρα με οικοδομικά υλικά ή είδη κήπου. Αυτές δεν ειναι ασβεστολιθικές απο όσο ξέρω. Σε μάντρα και καταστήματα με είδη κήπου θα βρεις μεγάλη ποικιλία απο πέτρες και πιθανόν και αυτές που μας δείχνεις στις φωτό.

Έγινε επεξεργασία - Safarpn

Ξυλοπετρες οπως λεει και ο Παναγιωτης αλλα ειναι ψιλοακριβες,δεν τις βρησκεις παντου και σπανε δυσκολα.

Επισης τετοιες πετρες οπως της φωτογραφιας μπορεις να βρεις στο μαγαζι aquascape αλλα δεν ξερω ουτε τιμες ουτε αν ειναι ασβεστολυθικες.

Αλλιως μπορεις να βαλεις και λαβα.

Έγινε επεξεργασία - rastafarian

Λαβα σε πολλες αποχρωσεις,ελαφρυ υλικο και κανει και βιολογικη δουλεια.

Πετρος :thumbsu:

Από τις φωτογραφίες που μας έχει βάλει, πιστεύω οτι θέλει να φτιάξει κάτι τύπου iwagumi ή τέλος πάντων κάτι σε συγκεκριμένο στυλ όπως φαίνεται απο τις φωτο. Τι λάβα του λέμε; Αν βάλει λάβα θα παει σε εντελώς διαφορετικο στυλ.

Ωραίες πέτρες φέρνει αυτό τον κερο το petsupermaket στην Πειραιώς αιναι μη ασβεστολιθικές και είναι στα 6€

Από τις φωτογραφίες που μας έχει βάλει, πιστεύω οτι θέλει να φτιάξει κάτι τύπου iwagumi ή τέλος πάντων κάτι σε συγκεκριμένο στυλ όπως φαίνεται απο τις φωτο. Τι λάβα του λέμε; Αν βάλει λάβα θα παει σε εντελώς διαφορετικο στυλ.

Εγω πιστευω οτι εβαλε τις φωτο για να δειξει απλα το στιλ πετρας που θελει Παναγο,δεν το παει για iwagumi.

Ομως επι την ευκαιρια,εχεις δει iwagumi με λαβα?

• Like 1

Εγω πιστευω οτι εβαλε τις φωτο για να δειξει απλα το στιλ πετρας που θελει Παναγο,δεν το παει για iwagumi.

Ομως επι την ευκαιρια,εχεις δει iwagumi με λαβα?

Δεν έχω δει αλλα είμαι σίγουρος οτι δε θα μου αρεσει, τουλάχιστον όχι τόσο όσο με ξυλόπετρες ή αυτές που βλέπω στις φωτο παραπάνω.

Δεν έχω δει αλλα είμαι σίγουρος οτι δε θα μου αρεσει, τουλάχιστον όχι τόσο όσο με ξυλόπετρες ή αυτές που βλέπω στις φωτο παραπάνω.

Δεν θα σου βαλω συγκεκριμενο ενυδρειο iwagumi με λαβα,αν και εχουμε και εδω μεσα καποιον που μαλιστα ηθελες να εχεις σαν το ενυδρειο του...αχαχαχαχαχ :P

Αν γκουγκλαρεις iwagumi with lava rock θα δεις ποσα ενυδρεια υπαρχουν και ειμαι 100% οτι καποιο θα σου αρεσει. Κανε ενα τσεκ :P

Δεν θα σου βαλω συγκεκριμενο ενυδρειο iwagumi με λαβα,αν και εχουμε και εδω μεσα καποιον που μαλιστα ηθελες να εχεις σαν το ενυδρειο του...αχαχαχαχαχ :P

Αν γκουγκλαρεις iwagumi with lava rock θα δεις ποσα ενυδρεια υπαρχουν και ειμαι 100% οτι καποιο θα σου αρεσει. Κανε ενα τσεκ :P

Ο Νίκος έχει παρουσιάσει πολλα ενυδρεια βρε Κώστα.....εννοούσα σαν ενα απο αυτα που δεν εχουν λάβα! Χαχαχαχαχαχα.

Ο Νίκος έχει παρουσιάσει πολλα ενυδρεια βρε Κώστα.....εννοούσα σαν ενα απο αυτα που δεν εχουν λάβα! Χαχαχαχαχαχα.

αχαχαχαχαχ αστα αυτα τωρα...εχεις δει και σου αρεσε,παραδεξου το! αχαχαχαχαχαχαχα :P

• Like 1

Σας ευχαριστω ολους για τις απαντησεις σας. Οι οικονες που εβαλα ηταν τυχαιες... μου αρεσουν πολυ και αυτες αν ειναι λαβα ειναι πολυ ωραιες δεν με χαλανε καθολου

post-15480-0-16081600-1441459638_thumb.jpg

post-15480-0-63525100-1441459653_thumb.jpg

post-15480-0-40503900-1441459682_thumb.jpg

Σας ευχαριστω ολους για τις απαντησεις σας. Οι οικονες που εβαλα ηταν τυχαιες... μου αρεσουν πολυ και αυτες αν ειναι λαβα ειναι πολυ ωραιες δεν με χαλανε καθολου

Μονο οι πρωτες ειναι λαβα.

Σε αυτη την απόχρωση δε ξέρω αν θα βρει εύκολα λάβα.

Μαυρη λαβα ειναι βρε στη πρωτη φωτογραφια,τετοια που εχω στο γαριδαδικο μου.

Εδω που μενω,εχει ενα φυτοριο που εχει και ειδη κηπου,εχει μαυρη λαβα 0.50 το κιλο.

Εδω που μενω,εχει ενα φυτοριο που εχει και ειδη κηπου,εχει μαυρη λαβα 0.50 το κιλο.

Που να έρθει ρε συ ο άλλος στη Τζαμάικα, πας καλά;;;;;

...... πολύ κόντρα μου πας σ' αυτό το θέμα!!!!! εγω πάντως που αρχικά έψαχνα μαύρη λάβα σε ολη τη Μακεδονία για το δικό μου, δε βρήκα πουθενά και κατέληξα στην κόκκινη αναγκαστικά.

Σε ποια περιοχή είσαι φίλε μου??Μενίδι? 

Που να έρθει ρε συ ο άλλος στη Τζαμάικα, πας καλά;;;;;

...... πολύ κόντρα μου πας σ' αυτό το θέμα!!!!! εγω πάντως που αρχικά έψαχνα μαύρη λάβα σε ολη τη Μακεδονία για το δικό μου, δε βρήκα πουθενά και κατέληξα στην κόκκινη αναγκαστικά.

Αν ειμουν στη Τζαμαικα σιγα μην σας εγραφα! αχαχαχαχχ :P

Δεν ρωτησες οταν εψαχνες,τι να σου κανω :P

Ναι Μενιδι φιλε ειμαι.

Εαν έρθεις μέχρι το Μενίδι  έχω να σου δώσω μερικές πέτρες μαύρης λάβα χωρίς να μπείς σε διαδικασία να αγοράσεις.

• Like 1

Σε ευχαριστώ πολύ φιλέ μου... Θα κάνω έναν κόπο μήπως βρω εδώ κοντά μου και εάν δεν βρω θα έρθω Μενίδι!

Σευχαριστω πολύ!!

Εαν έρθεις μέχρι το Μενίδι έχω να σου δώσω μερικές πέτρες μαύρης λάβα χωρίς να μπείς σε διαδικασία να αγοράσεις.

• 2 weeks later...

Δεν βρίσκω πουθενά πέτρες λάβας μαύρες...εχω βρει μόνο στο πρακτικερ  που τις πουλάνε για ψησταριές αλλά είναι πολύ μικρές.

Για δώστε μου διεύθυνση για το φυτώριο στο Μενίδι και εάν ξέρετε κανένα στα νότια προάστια ακόμα καλύτερα 

Μπορεί να έχουν εδώ http://www.amazonios.gr/product_info.php?products_id=2767

Στη φωτογραφία έτσι δείχνουν...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...