Safarpn 18 Σεπτεμβρίου 2015 #51 Share 18 Σεπτεμβρίου 2015 Χθες γνωστός μου αγόρασε υποδήματα κανονικά. Σημερα που προσπάθησα να πάρω εγω μια ταινία led δε μπόρεσα να κανω την αγορά και προσπάθησα και με τις με δυο κάρτες. Τι γίνεται ρε παιδιά, μας δουλεύουν; Link to comment Share on other sites More sharing options...
AgMa 18 Σεπτεμβρίου 2015 #52 Share 18 Σεπτεμβρίου 2015 Ποια παραπάνω; Σας λέω έκανα αγορά από eBay μέσω PayPal χωρίς να έχω κανένα πρόβλημα! Με τι κάρτα έχεις συνδέσει την paypal; Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 19 Σεπτεμβρίου 2015 #53 Share 19 Σεπτεμβρίου 2015 Είναι με κάρτα χρεωστική τις αλφα επίσης να πω οτι εχτές έκανα πάλι αγορά όποτε δεν έτυχε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
AquaNewbie 19 Σεπτεμβρίου 2015 #54 Share 19 Σεπτεμβρίου 2015 εγώ με της alpha mastercard ψωνιζω κανονικά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReaperX 21 Σεπτεμβρίου 2015 #55 Share 21 Σεπτεμβρίου 2015 Πληρωμή paypal με Alpha Bank American Express κανονικότατα,ενώ με VISA Πειραιώς τίποτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AgMa 24 Σεπτεμβρίου 2015 #56 Share 24 Σεπτεμβρίου 2015 Μόλις ολοκλήρωσα αγορά με τον παλιό πατροπαράδοτο τρόπο. Με την κάρτα (eurobank) που έχω συνδεδεμένη την paypal έκανα αγορά φύλλα catappa κανονικότατα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Force 24 Σεπτεμβρίου 2015 #57 Share 24 Σεπτεμβρίου 2015 Και εγώ έκανα αγορά στο Ebay με EUROBANK VISA κανονικά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος