Artemisia Kou 4 Σεπτεμβρίου 2015 #1 Share 4 Σεπτεμβρίου 2015 Ήρθε η ώρα , μετά απο προβλήματα και αλλαγή του αρχικου epdm με νέο ΣΤΗΝΟΥΜΕ Επιτέλους μια Λίμνη για χρυσόψαρα !!!! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Artemisia Kou 5 Σεπτεμβρίου 2015 Author #2 Share 5 Σεπτεμβρίου 2015 Σήμερα ακόμα βάζω πέτρες και φυτά 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Artemisia Kou 6 Σεπτεμβρίου 2015 Author #3 Share 6 Σεπτεμβρίου 2015 Εξωτερική διαμόρφωση με πέτρες και κάλυψη του epdm άντε να τελειώνουμε σιγά σιγά ..... 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastaman 6 Σεπτεμβρίου 2015 #4 Share 6 Σεπτεμβρίου 2015 Τώρα μάλιστα!!Άρχισε και παίρνει μορφή!! Αλήθεια μιας και τα ανέφερες με το σκισμένο epdm τελικά δεν βγάλατε άκρη και πήρες καινούριο?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnbaggios 6 Σεπτεμβρίου 2015 #5 Share 6 Σεπτεμβρίου 2015 Η αλλη,η μεγαλη εγκαταληφθηκε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Artemisia Kou 6 Σεπτεμβρίου 2015 Author #6 Share 6 Σεπτεμβρίου 2015 Τώρα μάλιστα!!Άρχισε και παίρνει μορφή!! Αλήθεια μιας και τα ανέφερες με το σκισμένο epdm τελικά δεν βγάλατε άκρη και πήρες καινούριο?? Εκείνο βγήκε ελλατωματικό και τελικά το πήγα πίσω στο κατάστημα και την επόμενη μερα μου φέραν καλύτερο , άλλης εταιρείας Link to comment Share on other sites More sharing options...
Artemisia Kou 6 Σεπτεμβρίου 2015 Author #7 Share 6 Σεπτεμβρίου 2015 Η αλλη,η μεγαλη εγκαταληφθηκε? Η άλλη έχει Κοι και είναι μια χαρά. Αυτή είναι για χρυσόψαρα 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aliens 7 Σεπτεμβρίου 2015 #8 Share 7 Σεπτεμβρίου 2015 Πώπω !! Αρχίζει και δείχνει τώρα με την κάλυψη από την πέτρα. Είναι ψιλές οι πέτρες και δεν θα φτάνουν και οι γάτες να αρπάξουν κάνα ψάρι από την λίμνη. Το φίλτρο που είναι.. που θα μπει? Καλύτερα να μας το δείξεις... πριν το ντύσεις και αυτό και μετά δεν καταλαβαίνουμε που είναι από την παραλλαγή που θα του κάνεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Artemisia Kou 7 Σεπτεμβρίου 2015 Author #9 Share 7 Σεπτεμβρίου 2015 Πώπω !! Αρχίζει και δείχνει τώρα με την κάλυψη από την πέτρα. Είναι ψιλές οι πέτρες και δεν θα φτάνουν και οι γάτες να αρπάξουν κάνα ψάρι από την λίμνη. Το φίλτρο που είναι.. που θα μπει? Καλύτερα να μας το δείξεις... πριν το ντύσεις και αυτό και μετά δεν καταλαβαίνουμε που είναι από την παραλλαγή που θα του κάνεις. Σε ευχαριστώ πολύ !!!!!!!!! Πώς με καταλαβαίνεις όμως εεεεεεεεε?? Όντως έβαλα μεγάλες πέτρες και επειδή μου αρέσουν αλλά και για τα γατάκια μου που έχουν μακρί χέρι Το φίλτρο δεν θα το καλύψω μόλις το εγκαταστήσω θα βάλω φωτό για να έχω πρόσβαση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Artemisia Kou 7 Σεπτεμβρίου 2015 Author #10 Share 7 Σεπτεμβρίου 2015 Σήμερα τελειώσαμε και με τις πέτρες Τώρα έμεινε ένα καλό καθάρισμα εσωτερικά και εγκατάσταση φίλτρου αντλίας αύριο και είμαστε έτοιμοι !!!!!!!!Επιτέλους . Στο κενό που δεν βάλαμε πέτρες είναι για το γεφυράκι άντε να δούμε πότε θα γίνει και αυτό 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Artemisia Kou 8 Σεπτεμβρίου 2015 Author #11 Share 8 Σεπτεμβρίου 2015 Σήμερα καθαρίσαμε , γεμίσαμε με νερό απο την μεγάλη Λίμνη , βάλαμε αντλία και φίλτρο , beneficial bacteria και μια γέφυρα προσωρινή και είμαστε σχεδόν έτοιμοι να υποδεχτούμε τα νέα μέλη της οικογένειαςΑπο ότι φένεται θα χρειαστω και αλλες πέτρες να κρύψω τις σωλήνες απο την αντλία , και δεν την έχω γεμίσει μέχρι πάνω για να στεγνώσει καλά το τσιμέντο 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastaman 8 Σεπτεμβρίου 2015 #12 Share 8 Σεπτεμβρίου 2015 (edited) Εχει αρχισει και παιρνει μορφη με τα νουφαρα να κλεβουν τις εντυπωσεις .... Καλη αρχη λοιπον και με το καλο οι πρωτοι του κατοικοι!!!! Έγινε επεξεργασία 8 Σεπτεμβρίου 2015 - rastaman Link to comment Share on other sites More sharing options...
Artemisia Kou 8 Σεπτεμβρίου 2015 Author #13 Share 8 Σεπτεμβρίου 2015 Εχει αρχισει και παιρνει μορφη με τα νουφαρα να κλεβουν τις εντυπωσεις .... Καλη αρχη λοιπον και με το καλο οι πρωτοι του κατοικοι!!!! Σε ευχαριστώ πολύ !!!!!!!!!!! Βάζω και ένα βίντεο που τράβηξα το απογευμα αν και φυσούσε πολύ. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mary74 9 Σεπτεμβρίου 2015 #14 Share 9 Σεπτεμβρίου 2015 Είναι πανέμορφη!! Με το καλό να βάλεις και τα ψαράκια!!! Οι γατούλα σου πάντως γύρω γύρω βρίσκεται..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Artemisia Kou 9 Σεπτεμβρίου 2015 Author #15 Share 9 Σεπτεμβρίου 2015 Είναι πανέμορφη!! Με το καλό να βάλεις και τα ψαράκια!!! Οι γατούλα σου πάντως γύρω γύρω βρίσκεται..... Σε ευχαριστώ πάρα πολύ !!!!!!!!!!!!!!! :bow: Οι γατούλες μου πάντα είναι γύρω γύρω ευτυχώς δεν τους νοιάζουν τα ψάρια Σήμερα πήρα 2 δεν άντεξα 1 sarasa comet και 1 shubunkin νομίζω........... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mary74 9 Σεπτεμβρίου 2015 #16 Share 9 Σεπτεμβρίου 2015 Να σου ζήσουν!!! Να γίνουν μεγάλα σαν κόι!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Artemisia Kou 9 Σεπτεμβρίου 2015 Author #17 Share 9 Σεπτεμβρίου 2015 Να σου ζήσουν!!! Να γίνουν μεγάλα σαν κόι!!! :) Σε ευχαριστώ πολύ !!! Σήμερα για να τα δώ τάμα έκανα ... τόσο τεράστια που είναι πρέπει να τα ταϊσω για να τα δώ 4 εκατοστά με το ζόρι ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 9 Σεπτεμβρίου 2015 #18 Share 9 Σεπτεμβρίου 2015 Πραγματικα ωραια δουλεια εχετε κανει. Συγχαρητηρια. Πρεπει να ειναι ονειρο να αραζεις στη βεραντα και να χαζευεις τα αγαπημενα σου ψαρακια. Εχετε φτιαξει εναν μικρο παραδεισο. Στάλθηκε από το LG-P710 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mary74 10 Σεπτεμβρίου 2015 #19 Share 10 Σεπτεμβρίου 2015 :) Σε ευχαριστώ πολύ !!! Σήμερα για να τα δώ τάμα έκανα ... τόσο τεράστια που είναι πρέπει να τα ταϊσω για να τα δώ 4 εκατοστά με το ζόρι ... .... χαχαχαχα..... Σε κάνα δυο μήνες θα είναι διπλάσια!!!! Μην τη γεμίσεις με ψαράκια γιατί αν έχεις πετύχεις αρσενικό και θηλυκό δεν θα ξέρεις τι να τα κάνεις μετά. Ούτε κουνελόψαρα να ήταν!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Artemisia Kou 10 Σεπτεμβρίου 2015 Author #20 Share 10 Σεπτεμβρίου 2015 Πραγματικα ωραια δουλεια εχετε κανει. Συγχαρητηρια. Πρεπει να ειναι ονειρο να αραζεις στη βεραντα και να χαζευεις τα αγαπημενα σου ψαρακια. Εχετε φτιαξει εναν μικρο παραδεισο. Στάλθηκε από το LG-P710 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια , δεν υπάρχει μεγαλύτερη χαρά για εμας Link to comment Share on other sites More sharing options...
Artemisia Kou 10 Σεπτεμβρίου 2015 Author #21 Share 10 Σεπτεμβρίου 2015 .... χαχαχαχα..... Σε κάνα δυο μήνες θα είναι διπλάσια!!!! Μην τη γεμίσεις με ψαράκια γιατί αν έχεις πετύχεις αρσενικό και θηλυκό δεν θα ξέρεις τι να τα κάνεις μετά. Ούτε κουνελόψαρα να ήταν!! Καλησπέρα Μαίρη Λές ναμεγαλώσουν τόσο γρήγορα ??? Δεν θα πάρω άλλα γιατι περιμένω να μου φέρουν και 3 που δεν τα θέλουν πια... Μαίρη πήρα αρσενικό και θηλυκό την έβαψα εεεεεεεεε ??? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mary74 10 Σεπτεμβρίου 2015 #22 Share 10 Σεπτεμβρίου 2015 (edited) Ε όχι και την έβαψες με 2500 λίτρα!!! Τι να πουν οι υπόλοιποι με τα ενυδρεία και τις λιμνούλες των 250 - 300 λίτρων ...... Δες το θετικά. Θα γίνεις και ψαρομάνα!!! Από ότι έχω διαβάσει γεννάνε εύκολα αλλά δεν επιζούν και όλα. Πάντως όλο και κάποιο θα μεγαλώσει. Οπότε γιατί να χαλάσεις τα λεφτά σου? Άσε που κάποιος θα κάνει το κλασικό λάθος με τα χρυσόψαρα στη γυάλα και θα βρεθεί στο δρόμο σου..... Νομίζω ότι τώρα που είναι στην ανάπτυξη και λόγω του μεγάλου χώρου θα πάρουν μπόι γρήγορα (γυμνάζονται και δυναμώνουν) αλλά είπαμε δεν θα γίνουν 30εκ τον άλλο μήνα! Έγινε επεξεργασία 10 Σεπτεμβρίου 2015 - mary74 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Artemisia Kou 10 Σεπτεμβρίου 2015 Author #23 Share 10 Σεπτεμβρίου 2015 Εδώ με κάνανε ψαρομάνα τα άλλα και δεν το ήξερα ........ μέχρι που μια μέρα εμφανίστηκε το μικρό και λέω όπα όπα αυτο δεν είναι δικό μου..... χαχαχαχαχα τελικα δικό μου ήταν Σήμερα τα έπιασα στα πράσα που λένε 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mary74 10 Σεπτεμβρίου 2015 #24 Share 10 Σεπτεμβρίου 2015 Αυτά είναι!!!! Να σου ζήσει !! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
takis_gt 11 Σεπτεμβρίου 2015 #25 Share 11 Σεπτεμβρίου 2015 :) Σε ευχαριστώ πολύ !!! Σήμερα για να τα δώ τάμα έκανα ... τόσο τεράστια που είναι πρέπει να τα ταϊσω για να τα δώ 4 εκατοστά με το ζόρι ... Να έρθω να στα ταισω εγω να στα κάνω γομαρια, πιο μεγάλα και απο τα ΚΟΙ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος