Nikolson 10 Σεπτεμβρίου 2015 Author #51 Share 10 Σεπτεμβρίου 2015 Γιατί δεν κάνει για τις γαρίδες αυτό??Τ θέμα θα έχω?? 3 Καθαρά πληροφοριακά το γρασιδακι που επιβιώνει στης περισσότερες αντίξοες συνθήκες πχ πολύ λίγο φως, καθόλου CO2 και πενιχρή λίπανση είναι η cryptocoryne parva, αν σε κάποια φάση ο φίλος αποφασίσει να μην βάλει γαρίδες στο ενυδρείο του είναι το ιδανικότερο γρασίδι, προσωπικά για εμένα δεν υπάρχει καλύτερο, μπορεί να υπάρχουν ομορφότερα αλλά όχι καλύτερα. Το βασικό του μειονέκτημα είναι ότι γενικά μεγαλώνει πολύ αργά και όσο αντίξοες είναι η συνθήκες τόσο ποιο αργά μεγαλώνει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 10 Σεπτεμβρίου 2015 #52 Share 10 Σεπτεμβρίου 2015 Οντως το φυτο που προτεινει ο Χρηστος ειναι ευκολο αλλα παει πολυ αργα.Βεβαια ειναι λιγο δυσκολο να το βρεις αλλα δεν ειναι και πολυ κοντο,οπωτε δεν ξερω πως θα φαινεται σε μικρο ενυδρειο. Πιθανον να εννοει ο Χρηστος οτι οι κρυτποκορινες μπορει να βλαψουν τις γαριδες.Οι κρυπτοκορινες εχουν μια ουσια η οποια μολις τις κλαδεψεις απελευθερωνεται στο νερο και σκοτωνει τις γαριδες.Αυτο ομως ισχυει μονο οταν εχεις μαλακο νερο,αν εχεις βρυσης δεν υπαρχει προβλημα. Το ιδιο ισχυει και με τις ανουμπιες,αλλα οτι νερο και να εχεις. Δεν μπορω να σκεφτω κατι αλλο βασικα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρήστος 10 Σεπτεμβρίου 2015 #53 Share 10 Σεπτεμβρίου 2015 δεν είμαι γαριδας και δεν ξέρω αλλά από όσο έχω ακούσει και με λένε οι γαριδάδες δεν κάνει η κρυπτο με γαρίδες για τους παραπάνω λόγους που λέει ο Κώστας περισσότερα θα σε που αυτοί που έχουν γαρίδες. όσο για το φυτό αν έχεις νορμαλ όχι πολύ φως το φυτό σέρνεται στον βυθό, δηλαδή τα φύλα του είναι παράλληλα προς τον βυθό, αν έχεις λίγο φως τότε βγάζει λίγο μεγαλύτερα φύλα και έχουν μια κλίση από τον βυθό 45 με 60 μοίρες. Πάντως σε καμιά περίπτωση δεν θα γίνουν ποιο μεγάλα από 3-4 εκατοστά (σε ύψος), εκτός και αν βρίσκονται ενδιάμεσα από άλλα φυτά τότε μπορεί και το ένα φύλο να φτάσει τους 7-8 πόντους. το πολύ πολύ θετικό είναι ότι κάνεις μια φορά ένα γκαζονάκι και δεν το κουρεύεις σχεδόν. Προσωπικά αυτό με αρέσει πολύ γιατί πλέον βαριέμαι το συνεχές κούρεμα των φυτών. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mpampis81 28 Νοεμβρίου 2015 #54 Share 28 Νοεμβρίου 2015 Τελικά φίλε έβαλες γκαζόν?Ποιο? Το ψάχνω κ εγώ για το δικό μου ενυδρείο.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος