Nikolson 4 Σεπτεμβρίου 2015 #1 Share 4 Σεπτεμβρίου 2015 Καλησπερα θελω να βρω καποιο φυτο που μην ψηλωνει,να το βαλω στον βυθο να ειναι ολος πρασινος....να εχει ενα αποτελεσμα σαν γκαζον...ακουω προτασεις!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nicpapa 4 Σεπτεμβρίου 2015 #2 Share 4 Σεπτεμβρίου 2015 Πως θα το υποστηριξεις για να σου πουμε... Λιπασματα εχει, co2 , φως, υποστρωμα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikolson 4 Σεπτεμβρίου 2015 Author #3 Share 4 Σεπτεμβρίου 2015 Το ενυδρείο που θα μπει είναι ένα 60λιτρα. Με μια τ8 και δυνατότητα να μπει ακόμα μια τ8 με φορητό μπαλαστ. εάν θες πες μου τ φωτισμό προτείνεις Λιπάσματα επειδή θέλω να το κάνω γαριδαδικο μέτρια πράγματα. Co2 οχι. Υπόστρωμα θα βάλω κάτι κάλο...εάν θες πρωτεινέ μου ποιο Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 4 Σεπτεμβρίου 2015 #4 Share 4 Σεπτεμβρίου 2015 Χωρις co2.λιπασματα και καλο φως,γρασιδι δεν μπορεις να βαλεις.Ειναι απαιτητικα φυτα τα γρασιδια και ειδικα το co2 το θελουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikolson 5 Σεπτεμβρίου 2015 Author #5 Share 5 Σεπτεμβρίου 2015 Καλό φως θα βάλω...με βλέπω να βάζω και co2 στο τέλος Link to comment Share on other sites More sharing options...
nicpapa 5 Σεπτεμβρίου 2015 #6 Share 5 Σεπτεμβρίου 2015 Καλό φως θα βάλω...με βλέπω να βάζω και co2 στο τέλος Για να υποστηριξεις το φως που θα βάλεις πρεπει να εχεις και co2 και λίπανση . Ειναι αλυσιδα.... Δεν ειναι με λιγα λογια αντε πηρα μια λαμπα παραπάνω εχω περισσοτερα watt/lit οποτε θα πανε καλυτερα τα φυτα μου. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikolson 6 Σεπτεμβρίου 2015 Author #7 Share 6 Σεπτεμβρίου 2015 (edited) Ποια η γνώμη σου για αυτό το λίπασμα seachem flourish excel ?? Εσύ τ βάζεις στις ζούγκλες σου?? Έγινε επεξεργασία 6 Σεπτεμβρίου 2015 - Nikolson Link to comment Share on other sites More sharing options...
nicpapa 6 Σεπτεμβρίου 2015 #8 Share 6 Σεπτεμβρίου 2015 Ποια η γνώμη σου για αυτό το λίπασμα seachem flourish excel ?? Διαβασε εδώ . http://www.aquazone.gr/forums/topic/100134-%CE%B4%CE%B9%CE%BF%CE%BE%CE%B5%CE%AF%CE%B4%CE%B9%CE%BF-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%AC%CE%BD%CE%B8%CF%81%CE%B1%CE%BA%CE%B1-co2/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ina 6 Σεπτεμβρίου 2015 #9 Share 6 Σεπτεμβρίου 2015 Στο γαριδαδικο μου ηθελα και εγω κατι τυπου χαλι..βρηκα το hemianthus callitricoides ''cuba'' το φυτεψα ανα λιγα εκατοστα αποστασης και σιγα σιγα ενωνονται..Δεν χρησιμοποιω ουτε λιπασματα ουτε CO2..μονο 2 λαμπες Τ8 4000Κ και 6000Κ Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastaman 6 Σεπτεμβρίου 2015 #10 Share 6 Σεπτεμβρίου 2015 Στο γαριδαδικο μου ηθελα και εγω κατι τυπου χαλι..βρηκα το hemianthus callitricoides ''cuba'' το φυτεψα ανα λιγα εκατοστα αποστασης και σιγα σιγα ενωνονται..Δεν χρησιμοποιω ουτε λιπασματα ουτε CO2..μονο 2 λαμπες Τ8 4000Κ και 6000Κ Διαστασεις ενυδρειου,watt λαμπτηρων,βυθος? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ina 6 Σεπτεμβρίου 2015 #11 Share 6 Σεπτεμβρίου 2015 45 μηκος 30 πλατος 35 υψος με 2x15w.. βυθο εχω μαυρη αμμο Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 6 Σεπτεμβρίου 2015 #12 Share 6 Σεπτεμβρίου 2015 Στο γαριδαδικο μου ηθελα και εγω κατι τυπου χαλι..βρηκα το hemianthus callitricoides ''cuba'' το φυτεψα ανα λιγα εκατοστα αποστασης και σιγα σιγα ενωνονται..Δεν χρησιμοποιω ουτε λιπασματα ουτε CO2..μονο 2 λαμπες Τ8 4000Κ και 6000Κ Βαλε φωτογραφια να το δουμε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ina 6 Σεπτεμβρίου 2015 #13 Share 6 Σεπτεμβρίου 2015 Αυριο..τωρα εχουν κλεισει τα φωτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 6 Σεπτεμβρίου 2015 #14 Share 6 Σεπτεμβρίου 2015 Ολα τα γρασιδια θελουν co2 καλο φως και λιπασματα..αν θελουμε να πηγαινει σωστα και να εχει σωστη αναπτυξη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 6 Σεπτεμβρίου 2015 #15 Share 6 Σεπτεμβρίου 2015 (edited) Αυριο..τωρα εχουν κλεισει τα φωτα Για να δουμε φωτο γιατι εγω αλλου που ειδα φωτο απο το ενυδρειο που λες...δεν ειδα καμια κουμπα.. Έγινε επεξεργασία 6 Σεπτεμβρίου 2015 - rastafarian Link to comment Share on other sites More sharing options...
ina 6 Σεπτεμβρίου 2015 #16 Share 6 Σεπτεμβρίου 2015 Ποιο ενυδρειο λεω ; δεν εχω ανεβασει φωτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 6 Σεπτεμβρίου 2015 #17 Share 6 Σεπτεμβρίου 2015 Ποιο ενυδρειο λεω ; δεν εχω ανεβασει φωτο Δεν μιλαω για εδω..μιλαω για το fb που το εβαλες σε μια ομαδα..5 μερες πριν..και δεν ειδα καμια κουμπα...εκτος αν εννοεις κατι πολυ μικρα κομματακια που ειχε ο βυθος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ina 6 Σεπτεμβρίου 2015 #18 Share 6 Σεπτεμβρίου 2015 Ναι αυτα που λες τα μικρα κομματια εννοω Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 6 Σεπτεμβρίου 2015 #19 Share 6 Σεπτεμβρίου 2015 Να με συγχωρεις αλλα εγω δεν ειδα αναπτυξη..ηταν απλα κατι πολυ μικρα κομματακια..Οπωτε δεν μπορεις να ξερεις καν πως θα παει η κουμπα στο ενυδρειο οσυ,οταν καταφερεις να φτιαξεις χαλι μ αυτες τις συνθικες που γραφεις τοτε θα ξερεις αν γινεται η οχι..επισης εγω δεν βλεπω αμμο στο ενυδρειο σου αλλα χαλικι.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ina 6 Σεπτεμβρίου 2015 #20 Share 6 Σεπτεμβρίου 2015 Χαλικι δεν ειναι σε καμια περιπτωση..μαλλον μια μικρη ποσοτητα απο fluval stratum ειναι..δεν ξερεις πως ηταν η κουμπα οταν μπηκε και πως ειναι τωρα..οποτε την αναπτυξη ασε να την κρινω εγω Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 6 Σεπτεμβρίου 2015 #21 Share 6 Σεπτεμβρίου 2015 Χαλικι δεν ειναι σε καμια περιπτωση..μαλλον μια μικρη ποσοτητα απο fluval stratum ειναι..δεν ξερεις πως ηταν η κουμπα οταν μπηκε και πως ειναι τωρα..οποτε την αναπτυξη ασε να την κρινω εγω Μη με κανεις να σηκωσω τη φωτο σου εδω για να δουμε αν ειναι χαλικι η οχι...Αυτο που εχεις ειναι μειξη χαλικι με αμμο..και επειδη βλεπω την αναπτυξη απο τη φωτο,θα παρακαλεσω να μη παραπληροφορουμε τον κοσμο.Οταν θα καταφερεις να κανεις χαλι με τις συνθικες που εχεις,θα εισαι σε θεση να γραψεις αν γινεται η οχι,τωρα δεν εισαι ομως και καλο ειναι να μη γραφουμε τετοια αν δεν ειμαστε σιγουροι.Και επειδη το εχουμε δοκιμασει αυτο το φυτο,ξερουμε τι απαιτησεις εχει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ina 6 Σεπτεμβρίου 2015 #22 Share 6 Σεπτεμβρίου 2015 Ανεβασε τη τη φωτο να δουμε αν ειναι χαλικι ή αμμος..οσο για τα υπολοιπα δεν μπαινω καν στην διαδικασια να σου απαντησω Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 6 Σεπτεμβρίου 2015 #23 Share 6 Σεπτεμβρίου 2015 Ανεβασε τη τη φωτο να δουμε αν ειναι χαλικι ή αμμος..οσο για τα υπολοιπα δεν μπαινω καν στην διαδικασια να σου απαντησω Για δες..ειναι αμμος αυτη? Γιατι εγω το βλεπω μειξη χαλικι με αμμο... Οσον αφορα την κουμπα,δεν μπορεις να ξερεις καν πως θα παει,ειναι πολυ νωρις ακομα.Οταν θα ξεκινησουν οι ελλειψεις με πρωτη απο ολες την ελλειψη co2 θα καταλαβεις τι εννοω.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ina 6 Σεπτεμβρίου 2015 #24 Share 6 Σεπτεμβρίου 2015 (edited) Φιλε ξερεις ποτε μπηκε η κουμπα ; ξερεις ποτε τραβηχτηκε η φωτο ; ξερεις μετα απο ποσο καιρο ανεβηκε η φωτο ; ξερεις πως ειναι τωρα ; ..εγω δεν βλεπω χαλικι παντως..βλεπω ασπρη κ μαυρη αμμο με fluval stratum Έγινε επεξεργασία 6 Σεπτεμβρίου 2015 - ina Link to comment Share on other sites More sharing options...
nicpapa 6 Σεπτεμβρίου 2015 #25 Share 6 Σεπτεμβρίου 2015 Φιλε ξερεις ποτε μπηκε η κουμπα ; ξερεις ποτε τραβηχτηκε η φωτο ; ξερεις μετα απο ποσο καιρο ανεβηκε η φωτο ; ξερεις πως ειναι τωρα ; ..εγω δεν βλεπω χαλικι παντως..βλεπω ασπρη κ μαυρη αμμο με fluval stratum Aπο τη εικονα εγω διακρινω την ασπρη αμμο κατω και το fluval επάνω. Απο τι βλεπω παντως ειναι προσφτατο το στησιμο, περιπου στον μηνα ή και λιγότερο. Τα φυτα σου τωρα τραβανε απο το fluval ,οταν στερεψει ομως σε 2-3 μηνες μετα θα αρχισουν οι ελειψεις. Περιμενω να δω την αναπτυξη που θα εχεις στην cuba. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος