mouseman 31 Αυγούστου 2015 #1 Share 31 Αυγούστου 2015 Ενω ειμαι στην φαση να βαλω εναν κυκλοφορητη RW-8 σκεφτομαι να παρω και εναν κοντρολερ απο rw για το ιδη υπαρχον wp-10 για να μπορω να συνχρονισω τους κυκλοφορητες αλλα και για να εχω το night mode. Τι λετε θα κανει δουλεια αξιζει τον κοπο η τζαμπα τα ΕΥΡΟ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
OCEANUS 31 Αυγούστου 2015 #2 Share 31 Αυγούστου 2015 Οχι αφησε τον εναν στο night mode,οχι και τους δυο!Για μενα δεν αξιζει απο καθε αποψη.Βαλε τον rw-8 που θες αλλα μην αγορασεις κοντορλλερ για τον wp-10,ο οποιος εχει ακομα πιο περιορισμενο προσδοκιμο ζωης απο τον rw.Καθοτι παλαιοτερο μοντελο με μεγαλυτερα και συχνοτερα προβληματα!Σκεψου μην μεινεις με τον καινουργιο κοντρολλερ στο χερι!Τζαμπα ευρο η αγορα του κοντρολλερ.Παρε μονο τον RW-8.Και φυσικα υπαρχουν πολυ πιο αξιοπιστες επιλογες σε tunze και vortech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 31 Αυγούστου 2015 #3 Share 31 Αυγούστου 2015 Εχει και ο wp 10 night mode παρε την rw8 με κοντρολερ και κανεις ανετα την δουλεια σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mouseman 31 Αυγούστου 2015 Author #4 Share 31 Αυγούστου 2015 Εχει και ο wp 10 night mode παρε την rw8 με κοντρολερ και κανεις ανετα την δουλεια σου. Νίκο ο wp 10 δεν έχει night mode όπως ο rw εκτός και αν δεν το ξέρω καλά εγω Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 31 Αυγούστου 2015 #5 Share 31 Αυγούστου 2015 Νίκο ο wp 10 δεν έχει night mode όπως ο rw εκτός και αν δεν το ξέρω καλά εγω οκ Μακη ο δικος μου ειχε ο wp40 για αυτο το ειπα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
petrossol 1 Σεπτεμβρίου 2015 #6 Share 1 Σεπτεμβρίου 2015 O 10 δεν έχει από τον 25 και πάνω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος