Μήτσος 28 Αυγούστου 2015 #1 Share 28 Αυγούστου 2015 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!! Ρε παιδιά είναι ίδιο είδος ή εγώ είμαι τρελός??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 28 Αυγούστου 2015 #2 Share 28 Αυγούστου 2015 Το ιδιο ειναι απλα το ενα δεν εχει βγαλει ολα τα χρωματα του η ειναι θυληκο-αρσενικο. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 28 Αυγούστου 2015 #3 Share 28 Αυγούστου 2015 Ποιο ψάρι είναι αυτό; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Μήτσος 28 Αυγούστου 2015 Author #4 Share 28 Αυγούστου 2015 Jack Dempsey ...Κ έχω πολλά για χάρισμα σε ευσυνείδητους γονείς....Παραλαβή από Πέραμα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastaman 28 Αυγούστου 2015 #5 Share 28 Αυγούστου 2015 Βάλε μια αγγελία φίλε μου στην κατάλληλη ενότητα του forum. . . http://www.aquazone.gr/forums/classifieds/category/5-%CE%B1%CE%B3%CE%B3%CE%B5%CE%BB%CE%AF%CE%B5%CF%82-%CE%B3%CE%BB%CF%85%CE%BA%CE%BF%CF%8D/?sort_key=date_added&sort_order=desc και να είσαι σίγουρος οτι θα σου φύγουν 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Μήτσος 29 Αυγούστου 2015 Author #6 Share 29 Αυγούστου 2015 Τα ψαράκια φύγανε ... Ευχαριστώ το φίλο Φίλιππο ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος