billaus 27 Αυγούστου 2015 #1 Share 27 Αυγούστου 2015 Παιδια πολυ ωραιο ψαρακι ποταμου orinoco.υπαρχει περιπτωση να το βρουμε καπου ελλαδα. Η το εχει καποιος να μου Πει λεπτομερειες Link to comment Share on other sites More sharing options...
mary74 28 Αυγούστου 2015 #2 Share 28 Αυγούστου 2015 Είναι ωραίο ψαράκι. Έχεις δει το προφίλ του? Αναφέρει πως θα μπορούσε να ανεχτεί νερό έως ph έως 7 αλλά για να ζευγαρώσει θέλει ph 4,5 - 5.8. Θα μπορούσες να ρωτήσεις στην ενότητα των καταστημάτων. Αν το έχει κάποιο από αυτά θα σου απαντήσουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
billaus 28 Αυγούστου 2015 Author #3 Share 28 Αυγούστου 2015 ναι το ειδα το προφιλ ουτος η άλλος εχω ξεκινησει διαδικασια με τυρφη για να είμαι στο 6.5 ph . θα ρωτησω στα καταστήματα αν το εχουν η αν μπορουν να το φερουν. περιμενω καμια 15 αρια μερες ακομα να κανει τον κυκλο του το ενυδρειο και μετα θα ξεκινησω . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jimi 28 Αυγούστου 2015 #4 Share 28 Αυγούστου 2015 Δεν ειναι απο τα ψαρια που φερνουν τα καταστηματα. Μονο με παραγγελια θα το βρεις. Θα χρειαστεις παραγγελια 5-6 ψαριων τουλαχιστον, αν θελεις να υπαρχει ελπιδα να βγαλεις ζευγαρι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
billaus 29 Αυγούστου 2015 Author #5 Share 29 Αυγούστου 2015 αρα μαλλον το ξεχναμε προς το παρον Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος